שאלת בעניין קנייה!

• פותח הנושא lvb
  • פורסם בתאריך

lvb

New member
שאלת בעניין קנייה!

שלום לפורום, החלטתי להגשים חלום ילדות ולקנות נחש מחמד, אני די סגור על כרכן תירס. השאלה היא פשוטה - האם יש מקום מסוים שבו אתם ממליצים (רצוי באזור ירושלים), לקנות את הנחש? עדף מקום שמספק את כל הציוד הנלווה והאוכל, יחד עם יעוץ בסיסי. תודה!

Liron Samuels

New member
בגדול

עדיף לקנות ממגדל פרטי ולא מחנות. מישהו שזיווג את הנחשים בעצמו מן הסתם ידע יותר מאשר אדם שעובד בחנות חיות ומתעסק בעיקר עם כלבים, חתולים ודגים כל היום. מה גם שהמחיר יהיה יותר נמוך דרך מגדל פרטי. אגב, כדאי מאוד שתוודא שיש לך מקור זמין למזון לנחש לפני שאתה קונה אותו. בקשר לייעוץ בסיסי - אם אתה עדיין צריך ייעוץ בסיסי אולי כדאי שתעשה חיפוש בפורום על דברים שנכתבו בעבר, תחפש מידע באינטרנט ותקרא איזה ספר בנושא. אולי זה רק אני, אבל נראה לי הכי הגיוני לדעת לפחות מידע בסיסי על החיה לפני שאני מביא אותה הביתה...

lvb

New member
גדלתי זוחלים בעבר...

אמנם לטאות צמחוניות בעיקר, אבל יש לי ידע בתחום, פשוט עוד לא קרה שהכנסתי נחש הביתה בתור מחמד. יש מגדלים שמוכרים גם את כל הציוד הדרוש? שיכולים לספק אוכל באופן קבוע? אני לא מתכוון לגדל עכברים, אבל לא אכפת לי לקנות כל שבוע- שבועיים. יש מישהו באזור ירושלים?

dreaming h

New member
היי ניר ../images/Emo132.gif

משתמע לי קצת מהדברים שלך שאתה רוצה לסגור את כל הפינות במקום אחד, וכמה שיותר קרוב לבית. זה רעיון יפה, אבל לא תמיד ישים לטובת הכלל. כשאתה קונה רכב, אתה קונה את הדלק באותו מקום? זה לא תמיד עובד ככה. ציוד זה משהו שאתה יכול לקנות בכל מיני מקומות, לבנות בעצמך, לעצב, לשלב חלקים מכל מיני מקומות, כשבדרך כלל, אין לך מגבלות של איכות מכרעת. כשמדובר בבע"ח, הייתי הולכת על הסיכויים למוצלח ביותר, מהמקצועי ביותר. לא כיף כשבע"ח מת לך, ועוד בגלל שקנית אותו חולה. לא תמיד אפשר לזהות בעיות בעת הרכישה, במיוחד אם לא מיומנים מספיק. לכן, עדיף לחתור למינימום סיכונים. גם כן, ממליצה על מגדלים פרטיים.

למעלה