פילי המושלמת
New member
שאלת גאנש- באלי אשמח לעזרה 
הכנתי עוגת קרמבו של קרין גורן
עד שלב הגנאש הכל הלך סבבה פחות או יותר
הגנאש שלה מורכב מ-150 גר שוקולד חלב ו-125 מל שמנת, לערבב יחד
הכנתי בדיוק כמו שרשמתי עם מדידות והכל ועדיין הוא יצא מאוד דליל ועכשיו יש על העוגה "חורים"
זה מבאס ממש, יש מה לעשות בעניין?
ועוד שאלה באותו עניין- איך מכסים עוגה שמיועדת לקירור בלי להרוס את הציפוי עם נייר הכסף\ניילון נצמד בהנחה שאין לי פעמון עוגות כמו שכל פעם קורה לי?
תודה רבה וחג שמח
שרית
הכנתי עוגת קרמבו של קרין גורן
עד שלב הגנאש הכל הלך סבבה פחות או יותר
הגנאש שלה מורכב מ-150 גר שוקולד חלב ו-125 מל שמנת, לערבב יחד
הכנתי בדיוק כמו שרשמתי עם מדידות והכל ועדיין הוא יצא מאוד דליל ועכשיו יש על העוגה "חורים"
זה מבאס ממש, יש מה לעשות בעניין?
ועוד שאלה באותו עניין- איך מכסים עוגה שמיועדת לקירור בלי להרוס את הציפוי עם נייר הכסף\ניילון נצמד בהנחה שאין לי פעמון עוגות כמו שכל פעם קורה לי?
תודה רבה וחג שמח
שרית