שאלת דיון בנוגע לסימוני

lulali

New member
שאלת דיון בנוגע לסימוני

סימוני בתור החברה של קפיטו שמתנחלת להם בבית וזאת שבעצם הכניסה אותה (את קפיטו) לחיי הזנות משתפת פעולה עם אורלנדו. שאלה: האם סימוני מכרה את חברתה מהסיבה שהיא טוענת(שעדיף לקפיטו להיות ממומנת ע"י אורלנו) וכל מה שהיא עושה זה מתוך אהבה אליה או פשוט תאבת הבצע שלה - שאורלנדו, לאחר שישיג את קפיטו, יממן גם אותה ( את סימוני), או אולי יש מניע אחר.... תחשבו על זה

חתולללה

New member
לפי דעתי

סימוני סתם כלבה לא מספיק שהיא מתנחלת אצלה בבית היא גם בוגדת בה ממש חברה טובה...היא גם שכבה עם מאוריניו וזה בכלל היה דוחה ועוד אחר כך הוא אמר לה שבתור זונה היא עשר...מגיע לה...

סימוני ==="מסומנת"../images/Emo123.gif

וזו דעתי= סימוני=====התחילה את מעשיה מתוך קנאה לקפיטו שהיא היתה "מובחרת" ואורלנדו רצה בלעדיות עליה. היא חשבה שאורלנדו ייתן לה כסף כאות תודה אבל תראו איך יוצרי הסדרה מעבירים לנו מסר. מעשה שכוונותיו אינם נקיות - חוזר לך בהפוכה. סימוני =====תקבל את מה שמגיע לה מבית היוצר (גורל או כח עליון או איך שתקראו לזה) והיום נראה לי שיהיו כמה הצפוצצויות אלמה - אולי היא תקבל תמונה בחלום על הדניליניו שלה ותסע באמצע הלילה הביתה ואוי ואבוי...... קמילה - משהו צריך לקרות שם כדי שכולם יתעוררו ויבינו שהיא מאוד חולה....... יאללה ביי

ים כחול

New member
../images/Emo45.gif צודקת אחותי ../images/Emo13.gif

אגב שמת לב שאני מציפה את הפורום מרוב התרגשות ??? מה אני אעשה שהכל ייגמר ? למה אני תמיד צריכה להיקשר לדמויות בסדרות הללו ואחר כך לדמוע כשהסדרה מסתיימת ? .... אז ככה : אדו מרדים אותי בשיממונו ומתעקש להתעלם ממצבה של קמילה
אם אמא של קמילה סלחה לה אז גם אני ועכשיו אני מודאגת ... אחותו של אדו חמודה אבל שתהיה בריאה איזה טעם נורא יש לה בבחורים בעעע דנילו הורס אותי מצחוק עם הבעות פניו ותנועות גופו בחיי קומדייה של טעויות הגבר הזה שמוח אפונה בראשו ... מצחיק לגמריי !!! פדרו - טיפוס נאלח ונוראי - גבר פאתטי לחלוטין אלמה שחוקה וחוזרת על עצמה איוצ"י חמודה קופצנית קצת מעירה לי תמיגרנות בעלה חמודי דובון אכפתלי מי עוד..... איריייייס אותה אני הכי אוהבת - מופרעת כלבבי !!!! היא הנפש החיה בסדרה
בלעדיה הסדרה משעממת !!!! אוף שכחתי את שמה של הוטרינארית - " פדרו אתה מגעיל אותי דייי תמשיך תמשייייייך בבקשההההה "
רומיאו , סתם גבר שנראה שווה שתפקידו לעורר קנאה בכל הגברים בסדרה חוצמיזה שום דבר מיוחד , אפילו להיות פראי לא יודע.. חננה אמיתי !!! אוף שכחתי דמויות ... טוב איזכר אחזור שוב

למעלה