שאלת הבהרה

שאלת הבהרה

אני חושבת שזה הזמן לחשוף את בורותי העמוקה ולשאול- דוד פרץ, אסף אבידן ונועם פנסחוב. כל הזמן מפרסמים אותם. למה? מה הם שרים? (דוד פרץ זה לא ההוא מדברים שעשיתי עם אחותי, נכון?)

אני מוסיפה גם את עמית ארז ואסף ארליך

;( תנו לי דוגמאות לשירים שהם שרים, אולי ככה אני אכיר?
(דידי ארז זה ההוא ששר את כל מבט, נכון?
למה לכולם יש שמות מבלבלים ככ
)

bleeding guitar

New member
נאממממ ../images/Emo168.gif

כל השמות שהזכרת אין להם שירים מוכרים משהו, בעיקר אפשר לשמוע שירים במייספייס (חוץ מארליך שהוא סנוב ואין לו מייספייס, חחח ) וכן דידי ארז שר את כל מבט

דורן מ

New member
אני יכולה להגיד לך על נועם פנחסוב

שהוא מקליט בימים אלו אלבום בכורה... פעם הייתה לו להקה שקראו לה זנגווילי החצר ואחרי שהם התפרקו הוא התחיל להופיע לבד אתמול הוא חימם את בטי ויש על זה גם כתבה במומה http://mooma.keshet-tv.com/Article.asp?GroupID=1914&ItemID=87426&ArtistID=2088 הוא מופיע המון!! ובגלל זה כל הזמן את רואה את השם שלו כאן בפורום כי הוא עצמו מפרסם את ההופעות שלו... ויש לו מיי ספייס אז תכנסי ותשמעי ותכירי ממליצה....... והנה תמונה של נועם

מתנות

New member
מה עם קרדיט?

בחורה צילמה בהופעה ופירסמה את התמונות, למה לא לציין קרדיט? זה שלה. כל הזכויות שמורות למור. (בקישור יש עוד תמונות לא פחות טובות.) תודה.

izzys

New member
ההתנצלות התקבלה ../images/Emo13.gif

התמונות עלו כולן מחדש לגלריה מסומנות בקרדיט, אשמח אם מעכשיו תפרסמי את התמונה עם הקרדיט מעל. זה מאוד מחמיא לראות תמונה שלך מסתובבת באינטרנט, אבל חשוב לא פחות שהיא תופיע עם קרדיט עליה. אז שוב תודה על המחמאה, כיף לי שאהבת
.

talspi

New member
אז ככה...

דוד פרץ - אחד הפליטים מסצנת הרוק הבאר-שבאית...סולן להקת בלובנד (לשעבר) ואחראי על פרוייקט "העברה : אופקים" קשה מאוד להגדיר את המוסיקה שלו, במיוחד האלבום האחרון... הוא אחראי לכמה פרוייקטים שכוחיי אל של מוסיקה אלטרנטיבית בפרפריות. האלבום האחרון שלו (זה שהוא מופיע איתו) נקרא "הייקו בלוז". הייקו = שירה יפנית (מתאפיינים לרוב ב 3 שורות של שיר, עם מספר הבהרות ספור.....5, 7, 5 נדמה לי) אבל אצל דוד הכוונה היא ללחן עם הנגיעות היפניות....והבלוז? זה השילוב השני! בעצם יש לו מוסיקה בלוזית עם נגיעות אסיאתיות...קאפיש? (מקווה שכן) אסף ארליך - אויי אסף ארליך, רוב המבקרים מגדירים אותו "האומן הטוב ביותר שלא הכרתם". יש לו כבר 2 דיסקים - "טוקשואו" והחדש - "חדשות מהמגירה". את האלבום הראשון הפיק חמי רודנר (הוא גם נגן בעבר עם איפה הילד פה ושם...), ואת השני הפיק עידו "פאקינג" אגמון...(מה שכבר מעלה את האלבום 4 מדרגות למעלה) הכתיבה שלו היא נורא "תל אביבית", לא מתחכמת - ומאוד ישירה... וכשזה בא עם לחן שלפעמים קצת קשה, ועם שירה "חלודה" (קצת כמו של ברי) זה פשוט מושלם. אני ממליץ עליו בגדול! (דרך אגב הוא גם הגיע אלינו מהפריפריה - נהריה!)

choo

Active member
בואי לראות את חלקם במרתף 10 בחודש הבא

דוד פרץ יותר טוב בהופעות שלו מאשר בדיסקים, לטעמי. הוא מופיע בחודש הבא בדאבל פיצ'ר עם שלום גד - שמופיע טוב במיוחד כשהוא שותה יותר מדי. אני מניח שאת שלום גד את תאהבי - לגבי דוד פרץ - תלוי כמה את אוהבת בלוז. אסף אבידן והמוג'וס יופיעו בדאבל פיצ'ר עם תמר אייזנמן - ואותם (גם וגם) יש סיכוי טוב שתאהבי. שני ההרכבים אגב שרים באנגלית. איצל אייזנמן השירים הטובים הם השירים הקצביים (שירי הגרוב, שגם בשמיעה ראשונה נשמעים מצויין) - את השקטים שלה לא מאוד אהבתי. אצל אסף אבידן - באתר שלו הוא נשמע מאוד ג'ניס ג'ופליני. בהופעה שראיתי בצוללת - הרבה פחות.

osn

New member
גם נועם פנחסוב מופיע בחיפה

ב-12.1 בבית הכט עם הרכב מיתרים.

למעלה