שאלת הבוקר לגבי העלמת מס של קובי פרץ ואחרים-

mourici

New member
שאלת הבוקר לגבי העלמת מס של קובי פרץ ואחרים-

כספי המס משמשים את הממשלה לישום תוכניות לכלל הציבור כך ששאלת הבוקר אינה הוגנת ואולי באה לעשות רווח על מחיר ה-SMS אבל רצוי לפנות לציבור ולשאול שאלות פחות אינפנטיליות לדוגמא: האם שילמת מיסים יותר ממה שצריך? האם מס הכנסה ידע כי שלמת יותר מס מהדרוש והאם מס הכנסה טרח לידע אותך על כך ולהחזיר לך את עודף המס ששלמת. אני מעלה את בעית החזרת עודף המיסים כי פעם התברר לי כי מס הכנסה גבה ממני יותר מהדרוש אז ההיתי שכיר ועבדתי בשני מקומות וגבו מס יותר מהדרוש ומס הכנסה החזיר לי 150000 ש"ח רק לאחר שפניתי לבקש את הכסף. מהסכום שהוחזר מס הכנסה גבה דמי טיפול דמי איחור ועוד כל מיני דמי ברבור כל זאת למרות שהחוב היה של מס הכנסה כלפי. מוזר שעל אחור בתשלום בכביש 6 או דוח חניה משלמים לפעמים קנס גדול פי 10 מהחוב. ואלו מס הכנסה שהיה חייב לי החליט כי צריך לקנוס אותי על שלא ביקשתי את הכסף חזרה בזמן יש לשאול גם האם תשובה שמתקבלת ב-SMS היא תשובת "אמת" או רק משאלת לב. וכהוכחה . פעמים רבות מתרחשים מקרי שוד בפיצוחיות אז הפיצוחיות מצלמות את כל מה שמתרחש בהם ובסיבבתם. המשטרה "נורא" גאה בתפיסת שודד מסכן שגנב חופן בוטנים קלויים. אבל בסרטי הוידיו רואים גם שגבית הסכום בעבור קניה כשרה כלל לא נרשמת בקופה הרושמת העסקאות נעשות במזומן והמוכר גונב תחת עיני המצלמה את כספי המסים של הציבור. מסקנה כלם צדקנים והכל כשר כי הגונב מגנב פטור ולכן שאלת הבוקר לא רלונטית.

למעלה