שאלת הגדרה

haimch

New member
שאלת הגדרה

בוקר טוב... אני לא חבר פעיל בפורום אבל מצאתי לנכון לשאול שאלה... אני בקשר עם משהי -אני 29 היא 33..היא גרושה+2... היא מגדירה את הקשר שלה כ:לא חברים(זה יותר מידי)..לא ידידים(כנראה קצת מידי)..ובטח ובטח לא יזיזים-לא רוצה לשמוע את המילה הזאת(כשרוב המפגשים שלנו מתקיימים בבית ומסתיימים במיטה) יש למישהו הגדרה אחרת לסוג הקשר הזה?

ארטמיס1

New member
למה אתה צריך הגדרה?

מה זה משנה איך מגדירים בכלל? מה אתה מרגיש כלפיה? מה היא מרגישה כלפייך? אתם מדברים? או שזה מסתכם רק במיטה וזהו? יכול להיות מפאת המצב שלה (גרושה פלוס שניים) קשה לה להכנס למחוייבות נוספת,או שהיא כן רוצה להתחייב,אבל לא אתך...שבו,דברו,תנסו לברר מה כל אחד מצפה מהקשר הקיים. נ.ב. גם לא חברה פעילה

haimch

New member
תגובה

1.אני מרגיש כלפיה דברים היא כנראה לא לא מסתכם רק במיטה שיחות טלפון כשיש זמן או היא לא סוגרת את הטלפונים בצורה גורפת-לא רק בגללי לא רוצה שהיתחייבו אליה או להיתחייב למישהו..

orrin

New member
אם אתה בעצמך אומר

שאין לה רגשות אליך, ששיחות הטלפון הן "כשיש זמן" ולא כשמתחשק, כשרוצים, כשמתגעגעים וכו' אז למה אתה עוד שם? מה זה נותן לך שהגדרה זו או אחרת יכולה לשנות? למה ההגדרה חשובה לך? האם אתה חושב שההגדרה תייפה את המציאות ותקל על ההתמודדות איתה- לצערי, אתה קצת טועה. ההגדרה לא תייצר או תמציא משהו שלא קיים. תחשוב עם עצמך אם זה מה שטוב לך, אם לא מגיע לך יותר מזה.... פחד ממחוייבות הוא הרבה פעמים תירוץ- האם היא לא רוצה להתחתן- או שהיא לא רוצה להתחתן איתך? כי יש הבדל עצום בין השניים רק טוב

Vdrums

New member
1. לא חברים כי חוץ משניכם

ומקוראי הפורום אף אחד לא מודע לקשר הזה. 2. לא ידידים, ע"ע סעיף 1. 3. היא חיה בהכחשות כי כנראה לא נעים לה לשמוע מושג כמו יזיזים בסטטוס שבוא היא נמצאת. הקשר הזה מתבסס על סקס וזהו.

לדעתי היא מנצלת אותך מינית....

כמה שזה נשמע מצחיק ...היא לא מעוניינת בך כ"חבר" או "ידיד" והיא כנראה קצת שמרנית ולכן ההגדרה "יזיזה" לא ממש מתאימה לה ומצד שני יש לה צרכים ואתה פשוט שם בכדי למלא אותם ....

asian girl

New member
../images/Emo27.gif

אולי הגדרה "סיפוק צרכים" תתאים לה? אבל מה שיותר מעניין שאתה לא אמרת אף מילה על רגש (לא מצידך ולא מצידה...). יש שם רגש בכלל? רגש כלשהו? אם לא אז לדעתי אתה סתם מתבזבז. כדאי לך לחשוב על זה עם עצמך: מה הקשר הזה נותן לך? האם זה קשר שהיית רוצה בשבילך?

בתור התחלה אני באמת מסכים :

למה צריך הגדרה ? זה יהפוף את זה לנוח יותר ? מקובל יותר עליך ? קל יותר להסביר לאנשים מה אתם ? אבל אם אתה בכל זאת מחפש את עצמך במילון : אז רבי טרפון היה נותן בהם סימנים כחולים : מש"ש צח"א ממ"ש בימ"מ. ומארמית : מישהו שנמצא שם לצורך חום אנושי מזדמן מתי שצריך בלי יותר מדיי מסביב

the match maker

New member
הגדרה??? הגדרה!

כמה כיף לחזור מהכפור.... שנים שלא היינו פה!!! ככה זה כשלומדים! אתה רוצה הגדרה? לפי דעתי ההגדרה היחידה שאתה יכול למצוא אצלי, וזו לא הגדרה אלא עצה - חפש לך משהי אחרת. נראה שהבחורה שאתה איתה ממש לא מפוקסמת על עצמה ברמות על. היא מחזיקה אותך על אש קטנה, וזה לא כ"כ קשה לראות את זה - תסתכל על מה שאתה בעצמך כתבת. אני במקומך הייתי מוצא לי משהי רצינית יותר, כי אם ידיד זה קצת מדי, וחבר זה הרבה מדי, והיא לא מוכנה להחשיב אותך כיזיז, אז מה היא רוצה?!? לפי דעתי ההגדרה הכי טובה שלכם כרגע זה יזיזות, כי כמו שאתה אומר - כמעט כל מפגש שלכם מסתיים במיטה. אם אתה בקטע של קשר רציני, הייתי ממליץ לך להמשיך לחפש ולא להיתקע במקום.

magenta73

New member
לא רואה צורך בהגדרות

אבל בכל מקרה, זה כנראה אכן קשר שנועד לסיפוק צרכים... אתה כתבת שאתה כן קשור אליה בצורה מסוימת והיא לא. תעשה לבד את החושבים שלך אם להישאר שם או לא.

haimch

New member
שאלה...

איך ייתכן שכולם רואים מסביב אתזה..אפילו אני אבל קשה לי עם זה....

magenta73

New member
כי אולי, בפנים בפנים

דווקא נוח לך עם זה? דווקא נוח לך שאין לה מחויבות כלפיך, שהיא קשה להשגה, שבסופו של יום לא באמת יצא מזה משהו?... יש לזה עשרים אלף אפשרויות ותשובות. בסופו של יום אתה נמצא במקום לא מספק עבורך.

haimch

New member
כלומר..

זה ללכת נגד כל סיכוי..נגד כל דבר הגיונו וכמה שזה יישמע מגעיל ודווקא הפוך ממה שזה מקובל אני רק כלי לסיפוק ולא יותר?

magenta73

New member
כלי לסיפוק?

זה מגעיל והפוך מהמקובל? כלומר בדרך כלל נשים משמשות ככלי סיפוק?... טוב לדעת... בדרך כלל כשנשים שוכבות עם גברים, הן עושות את זה בצלילות הדעת ומרצון חופשי, אז אני לא רואה כאן שהן רק "כלי סיפוק". טוב, נרד שניה מהאג'נדה הפמיניסטית... היא לא רוצה מחויבות. היא כן, כנראה, רוצה סקס. זה מתאים לך או לא?!? זאת השאלה.

haimch

New member
לא...

לא מספיק פעם בסקס...כי זה לא מה שאני רציתי ממנה..בשביל היא לא רק "זיון" או סיפוק צורך פיזי בלבד...רציתי בה לסיפוק צרכים אחרים כמו..ידידות..סיפוק הלב וכן הלאה...

orrin

New member
נראה לי שהחלטת. נראה לי

שאתה מודע ומבין את המצב ומה הוא גורם לך להרגיש... ההחלטה מה לעשות - היא רק שלך. בכל מקרה אותי לימדו שמה שאתה חושב שאתה שווה זה מה שתקבל. תחשוב אם היא נותנת לך את מה שאתה שווה- רגשית, פיזית, זוגית ובכל מובן שתרצה בהצלחה

eyalאיל

New member
ההגדרה פשוטה -כייף -טוב לך וגם לה

וזה חשוב .ברור שזה קשר זמני.ועזוב עומק חפש רדוד .

למעלה