שאלת הגיינה ועוד אחת

שאלת הגיינה ועוד אחת

האם זה נכון שלא כדאי לשתף לקים עם אחרים כי זה יכול להעביר פטריות וכו'. אני לא נותנת לחברות להשתמש לי בלאקים כי אני מפחדת מזה. שאלה שניה מישהי יודעת איפה אפשר לקנות WOW באיזור חולון ראשון עוד לא ראיתי אותו אצלנו באיזור משום מה.

lilo4

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

לגבי השאלה הראשונה- גם אני שמעתי את זה מכמה מקורות, אין לי הוכחה מדעית אבל אני נוטה להאמין לזה. באופן כללי אני מעדיפה שלא לחלוק מוצרי איפור, ואני מכלילה גם את הלקים שלי בתוך זה. לגבי WOW: http://www.wowcosmetics.co.il/snifim.asp?kat=snifi_hareshet&but=snifi_hareshet זו רשימת סניפים מתוך האתר שלהם, לפי מה שכתוב שם יש סניף בראשון [לא מכירה את האזור אני אתן לך להתרשם לבד
]

תודות

אני שמעתי על לגבי ניסיון של לאקים בפארמים אמרו שלא כדאי לנסות לאקים ובכלל איפור בפרפורמיה כי זה מעביר פטריות בגלל זה קשה לי לחלוק אפילו עם בנות שאני מכירה תודה על WOW

iefrat

New member
הפדיקוריטית שלי טוענת שאין שום בעיה אבל

למרותשהיא מקסימה ומאוד אסתטית מן הסתםהיא צריכה לשמור על מקור לחמה. אני הולכת אליה פעמיים בשנה תחילת חורף וקיץ + אירועים אבל...מביאה את הלק שלי איתי. חולקת עם אימי בית ואחותי אבל...לא מעבר לזה (הכל נשארבמשפחה) למרות ש...עכשיו שאני חושבת...כשאני נמצאתאצל חברה טובה ויש לה לק יפה אני מורחת. קיצר-הכנסת אותי לפניקה...

אנשים שנחנו מכירים

זו לא בעיה הבעיה לדעתי זה במקומות כמו בפארמים ששם את לא יודעת מי נגע הרי אם נותנת למישהי את הלאק את רואה אם יש לה פטריה או לא נראה לי שאני צריכה להוריד את רמת הפאניקה שלי בענין

sivi massivi

New member
אני לא משאילה לקים

כמו שאני לא משאילה עפרון עיניים..לדעתי יש בזה מן הסיכון .

iefrat

New member
יש בירושלים, אבל בבית חולים הדסה עין כרם

אני אחכה עד שיצא לי להגיע לדיזינגוף סנטר, ואז אדגום לק שלהם, מקוה למצוא צבע יפה

שאלה לצפוניות :)

איפה אפשר לקנות באיזור חיפה-קריות לקנות לקים של לה-צ'ט מקום עם מבחר ועדיף גם מחיר טוב :)

אז עשיתי ברור קצר=אני עובדת במעבדה../images/Emo20.gif

ושאלתי את הבקטריולוגית שלנו-היא טוענת שדרך לק אין אפשרות להדבק-כי הפטריה צריכה חמצן וקריטין בכדי להתפתח ובתוך הבקבוק זו קצת בעיה. מה שכן יכול להעביר פטריה זו הפצירה, שעילה מספיק שהיו חלקקים של קריטין ועוד.

ornaam

New member
תודה על התשובה!

יפה לך על הבירור
אני מניחה שהרגעת פה הרבה בנות

לדעתי תמשיכי עם המדיניות הזאת :)

אני באופן איש נגד החלפת מוצרים וביניהם גם לקים כמובן מאותה סיבה שציינת.

נראה לי שזה מה שאעשה

אני באמת מפחדת מהזיהומים בהחלפה בין אנשים אני גם לא מנסה איפור בפארמים בגלל זה

למעלה