שאלת הגעה...

Drill Bit

New member
שאלת הגעה...

שלום
אנו משפחה עם 2 ילדים(12,9). מגיעים לאתונה ביולי בשעה 22:30.
מתכננים להעביר את הלילה באתונה. המלון שלנו נמצא באיזור תחנת הרכבת אומניה...האם יש לי דרך להגיע למלון ( Elite hotel, או SOHO) עצמאית משדה התעופה בלי שאצטרך לתזז יותר מידי?
המון תודה על העזרה.

הגעה למלון באיזור כיכר אומוניה

תחילה חשוב לדעת שכיכר אומוניה זה אחד האיזורים הכי פחות נעימים באתונה : נרקומנים, זנות, מהגרים וחסרי בית ולא הכי סימפטי להסתובב שם או להגיע לשם בלילה, אם אפשר אני מציע בכלל לבטל את הלינה באיזור הזה, שמשום מה סוכני נסיעות ישראלים מאד אוהבים לשלוח לקוחות לשם [ כי המלון זול ] והרווח של הסוכן גדול, אבל זה האיזור הגרוע ביותר באתונה.
לגבי הגעה, ניתן להגיע או עם אוטובוס איקס 95 עד סינטאגמה ומשם במונית, או מהשדה במונית [ הכי בטוח ] אבל גם הכי יקר, סביב ה 45 יורו, או במטרו מהשדה.
אבל כאמור אם אפשר רצוי להמנע מלינה בכיכר אומוניה וסביבתה גם אם זה רק ללילה אחד, ראו עוד : כיכר אומוניה אתונה

Drill Bit

New member
אז...

במידה ונחליט להחליף מלון...באיזה אזור כן כדאי להעביר לילה אחד? שגם קל להגיע...לא עם מונית...משדה התעופה?
&nbsp
כמו כן בסוף הטחול יש לנו 2 לילות באתונה....באיזה אזור כדאי להיות....שקרוב למטרו?
המון תודה על העזרה.

איזורים מומלצים ללינה באתונה בהגעה קלה

האיזור הנפוץ והקל ביותר להגעה הוא כיכר סינטאגמה, התחנה האחרונה של אוטובוס איקס 95 המגיע מנמל התעופה של אתונה, עוד אפשרות הוא איזור מגרו מוסיקס, גם באיזור זה יש לאוטובוס המגיע מנמל התעופה תחנה, כדאי לעיין בעמוד מלונות מומלצים באתר של אתר העיר אתונה : מלונות מומלצים באתונה
אגב מיקום הלינה לאם אתם באים ללילה אחד גם תלוי בתוכנית שלכם ל "מה אתם עושים לאחר מכן" אתם עולים עם רכב צפונה או יורדים לאיי יוון"? חשוב לבחור את המלון בהתאם להמשך התוכנית שלכם וקלות ההגעה ליעד הבא.
מקווה שעזרתי, או אם תגיד לי לאן אתם ממשיכים בבוקר למחרת, אוכל אפילו לדייק יותר במיקום המלון הכדאי.

Drill Bit

New member
התכנית...

ביום המחרת היא להגיע לנמל פיראוס...ככה באזור הצהרים ולקחת מעבורת לאגיסטרי. לאחר 14 לילות לחזור ל 2 לילות לאתונה....שבהן אנו לא רוצים לרדוף אחר הזנב של עצמנו אלא לקחת ממש באיזי את הזמן. חשוב שיהיו טברנות נחמדות וזולות וגם איזה שוק קטן שאפשר להסתובב ברגוע..
המון תודה על העזרה הרבה.

התוכנית, אגיסטרי, מעולה!..

ההודעה של מי שהיה כאן נמחקה [ קישור לאתר ספאם ] כך שאם צפית בתשובה של הבחורצ'יק המזבל, תתעלם ממנה.
לגבי אגיסטרי - תענוג, תהנו, חופשי כיף!
לגבי הלילה הראשון באתונה, מציע לך לשנות את כיכר אומוניה, לא נראה לי שכחם להיות מעורב באיזה נסיון לשוד בלילה הראשון באתונה, קחו משהו באיזור סינטאגמה או קחו משהוא באיזור גליפאדה, בדרך לנמל פיראוס על חוף הים של אתונה, גם ללילה אחד, שלא יהיה מסוכן.
לגבי שני הלילות בחזור כנ"ל או סינטאגמה - או גליפאדה.
כל המידע באתר העיר אתונה.

Drill Bit

New member
מאה אחוז...

בסוף אנו ניקח את הלילה הראשון בפיראוס על ידי הנמל...שנוכל לקום בנחת ולקחת את המעבורת שיוצאת בצהריים. חשבתי לעשות את הלילה הראשון באתונה על מנת להרוויח את הנוף והנסיעה באוטובוס X96...אקח בחשבון את ההמלצה לשני הלילות בסוף הטיול. המון תודה על העזרה.וסופ"ש מהנה.

למעלה