שאלת הדיוט

שאלת הדיוט

רגע לפני רכישת מכשיר מבוסס אנדרואיד - יש אפשרות לא לעדכן יומן ואנשי קשר דרך הרשת? כן רוצה להתחבר לג'מייל, אבל לנהל את שאר הדברים בסנכרון למחשב ולא דרך גוגל. יש דבר כזה?

החתולית

New member
אני מסנכרנת מול אקסצ'יינג'

באמצעות הווי.פי בבית את היומן ואנשי הקשר באאוטלוק. אין לי אנשי קשר ויומן בגוגל.

YosMan1

New member
כן אבל..

אפשר לבטל את הסנכרון מול הגימייל (ולהמשיך להוריד אימיילים משם) אופשר לסנכרן מול אוטלוק במחשב הבעיה שהסנכרון מול אוטלוק לא מוצלח במיוחד, לכל חברה HTC - SAMSUNG יש תוכנת סנכרון משלה, אין תוכנת סנכרון מובנית של אנדרויד. ושתי התוכנוות לא מוצלחות במיוחד.

מה לא מוצלח בתוכנות סנכרון הנ"ל?

אשמח לשמוע מה הבאגים. לא בא לי שזה יהיה "פרויקט"... האם שווה, ללקוח כמוני, לוותר על האנדרויד (מקווה שזה לא שאלה חוצפנית בפורום הזה) ?

YosMan1

New member
לא יודע מה הצרכים שלך

ומכיר רק את תוכנת הסנכרון של HTC (אבל גם של סמסונג אנשים אומרים שעושה הרבה בעיות) קודם כל היא מסנכרנת רק אנשי קשר ויומן. (יש ורסיה חדשה שמסנכרנת גם שירים ועוד כל מני שטויות אבל לא פתקים ומשימות) אצלי היא סנכרנה זמן מסוים בסדר ואז החליטה להפסיק לעדכן פגישות מהטלפון למחשב. פגישות מהמחשב לטלפון עוברות בסדר, אנשי קשר מתעדכנים לשני הכיוונים. התקנות הסרות ועדכונים עדיין לא עזרו. אני עוד עובד על זה. הענין הוא שבאנדרויד כל הזמן יש התפחויות ותוכנות חדשות ופתרונות, זו מערכת שעדיין מתפתחת וצריך קצת סבלנות בשבילה.

YosMan1

New member
פתרתי את הבעיה בסנכרון

משעשע אבל שאלתך דרבנה אותי לנסות לפתור את הבעיה שוב. שוב מחקתי שוב התקנתי מחדש ועכשיו הכל עובד. אני לא בטוח מה עשה את ההבדל אבל נראה לי שבניגוד להמלצת התוכנה הפעם לא כיביתי את האנטיוירוס בזמן ההתקנה. סוף ענין, כרגע הכל עובד.

YosMan1

New member
אוקי, הבעיה נפתרה סופית

לאחר ביצוע כמה הצעות של התמיכה שך HTC שלא עזרו ביצעת מחיקה כללית של הדאטה של היומן בטלפון (במקרה גיליתי את האפשות הזו שלא הייתי מודע לקיומה) סנכרון חדש והכל עובד.

למעלה