שאלת הדיוט....

דני הזמיר 666

Member
מנהל
שאלת הדיוט.... מהו קריטריון אולימפי A ?...
ומהו קריטריון אולימפי B ?...
מה ההבדל ביניהם?...

לגבי השידורים בטלוויזיה, אם זכרוני אינו מטעני ב2008, גם בערוץ הספורט שידרו, האם השנה ישדרו רק בערוץ הראשון ?...

didi651

New member
על הקריטריונים השגת קריטריון A מבטיחה השתתפות באולימפיאדה.
קריטריון B, הינו קריטריון קל יותר להשגה. במקרה ומדינה לא הצליחה להביא ספורטאי להשגת קריטריון A היא רשאית להכניס ספורטאי שהשיג את B. מטרת קריטריון זה לאפשר למדינות חלשות להשתתף באולימפידה

JonJon9

New member
אבל אם אני זוכר נכון השגת קריטריון B מבטיחה השתתפות על תנאי, כשמי שמשיג אותו תלוי גם בתוצאות של ספורטאים אחרים בענף שלו.

yati6

New member
באתלטיקה גם B מבטיח השתתפות, בתנאי שיש רק ספורטאי אחד שעשה אותו במקצוע הזה (ומן הסתם גם אף אחד שלא עשה את A ).

קריטריון B לאו דווקא נועד למדינות חלשות. לדעתי הוא נועד כדי שרק המדינות הטובות באמת ישלחו יותר מספורטאי אחד.
אם 2 ספורטאים עשו קריטריון B רק אחד יוכל להשתתף. אותו מקרה גם אם 2 ספורטאים יעשו A ו-B, רק הספורטאי עם A יוכל להשתתף.

בשחייה כיום זה קצת אחרת - A מבטיח השתתפות, B - תלוי בהזמנות של האיגוד העולמי ע"פ ההישגים (קרובים ל-A , לא קרובים ושיקולים נוספים .. ).

במקרה של יותר מספורטאי אחד באותו מקצה כמובן שניהם צריכים לעשות קריטריון A.

בקשר לשאלה השנייה - בלונדון רק ערוץ 1 ישדר (מהערוצים הישראליים כמובן
)

noam_ma

New member
אתר האירווזיון ישדר את כל המשחקים בכמה ערוצים מקבילים ובאיכות מדהימה.

יהיה אפשר לראות את כל התחרויות מתחילתן עד סופן.

נו ו....?? למה לא תראה את כל האולימפיאדה באינטרנט?
עד כדי כך זה נוח?
גם את היורו חילקו לערוצים ופשוט חוצפה שהם לא מחלקים כמה ענפים לעוד ערוצים

BentzWatchJudo

New member
השאלה שלי היא אחרת למה מאסטרס וגרנד סלאם וגרנד פרי ואפילו אליפות אירופה האחרונה בג'ודו אפשר לראות רק באינטרנט (שלבים מוקדמים) או במקרה הטוב בערוץ בתשלום (שלביים סופיים)?
לא רק אולימפיאדה חשוב ומעניין. די לפיקציה!

סליחה אבל אתה מדבר שטויות כמעט אף פעם הבקרים לא משודרים טלוויזיונית
זה שאיגוד הג'דו העולמי מציב מצלמות משלו ליד כל מזרן, אלו לא מצלמות טלוויזיה ובטח הצלמים שלהם לא מקצועיים שרוב הפעמים מתרכזים בקרב ונרדמים כל המשמר.
רק לקראת הצהרים מחברים מצלמות טלוויזיה לקראת הקרבות החשובים. ראיתי במו עיני באיסטנבול ובפריז.
אתה יכול לשאול כל ג'ודוקא שאתה רוצה.
המצב היחידי שיש שידורים מקרבות בבוקר זה רק באולימפיאדה

BentzWatchJudo

New member
סליחה אורן, אתה לא מדייק אליפות העולם האחרונה היה שידור מצויין בערוץ בתשלום? למה? ברור שלא הכל יכול להיות בערוץ 2 (בשביל הדוגמא) אבל פריצה של הישראלים כן.
אליפות אירופה מבית הניחומים וחצי הגמר שוב שידור מצויין.
כנ"ל גרנד גרנד סלאם ומאסטרס החל מחצי הגמר.
ואני לא מדבר על סרטוני יוטיוב שהרבה פעמים זמינים באותו יום וניתן לשתף בכל אתר (ועל תדבר איתי על זכיות שידור, אם היה רצון כל האתרים הגדולים (בשם ובתמיכה של האיגוד הישראלי) היו פונים יחד לאיגוד העולמי והאירופאי ומשיגים אישור, בחינם!)

myaron

New member
אורן, אתה יודע אם חלק מערוצי הלוויין ב HOT או YES משדרים מהאולימפיאדה גם כן?

noam_ma

New member
שתי הערות: א. בבייג'ין היה לי יותר נוח לצפות באינטרנט. האיכות של השידור באתר הזה היה לא פחות טוב מזה של הטלוויזיה! והכי חשוב - בלי כל השטויות של השדרנים והפרשנים הישראלים.

ב. אתה בטוח שהערוצים האחרים ירצו לשדר ענפי ספורט זניחים? אני בטוח שלא. כל הערוצים ירצו לשדר רק ענפי ספורט פופולאריים ואת הישראלים. אותי מעניינים גם כמה ענפי ספורט שאף ערוץ לא ישדר. בשביל זה צריך את האתר.

ראיתי אתמול ביורספורט הבטחה ל3D הם שמו אתמול לראשונה פרומו אולימפי עם מוריס גרין שיפרשן את המשחקים והייתה כתובית עם כל הערוצים של יורוספורט
היה שם לוגו של 3D

דני הזמיר 666

Member
מנהל
תודה חבר'ה... תגידו עוד משהו... בדרך כלל הקריטריון הישראלי מחמיר אפילו יותר מקריטריון A?

למעלה