שאלת ההקפצות

קסנדרה*

New member
שאלת ההקפצות ../images/Emo105.gif

לעתים אני נתקלת ביצירות שהתפרסמו וזכו לתגובות מועטות או בכלל לא זכו לתגובות. אני משתדלת לקדם אותם לעמוד הראשון ככל שאני רואה לנכון ואני מקווה שאיני טועה, כי כמו כולם גם לי יש "רק" את הראייה שלי. אבל אני גם נתקלת בתופעה של גולשים שמגיבים לכל הערה בנפרד כדי להעלות את היצירה לראש העמוד - קרי הקפצה. כמו גם הקפצות נטו - "שירותי מעלית" וכדומה. אני מעוניינת להעלות את הנושא לדיון, היות והתֹכנה מאפשרת להעלות יצירה/הודעה לראש העמוד רק כשזו מקבלת תגובה ולא בּכדִי. הודעה שמקבלת תגובה הרי שהיא מעיניינם של מרבית המגיבים/הגולשים וזה מקומה. לא לשכוח שההקפצות דוחקות את היצירות של חבריכם אחורה. דעתכם ?? קסנדרה

מר בד

New member
ובכן,

כעקרון אני נגד הקפצות. אם יצירה שלי חומקת מעיני קסנדרה (ולא זכור לי שזה קרה), אז כנראה שזה נועד להיות כך. אם צד ג' מחליט לבצע שרות מעליות למישהו אחר, זה כבר נושא אחר לדיון, שנאמר: "המקפיץ דבר בשם אומרו מביא שירה לעולם" (או משהו בנוסח הזה). סוגיה הקשורה לסוגית ההקפצות. אני נוהג לקרוא ה ר ב ה מאד מהיצירות כאן. אני מגיב הרבה פחות (אם כי מגיב) ממה שאני קורא. מדוע? לא תמיד אני מתחבר לכתוב, לא תמיד יודע מה לומר עליו. זה לא אומר שלא קראתי. אני מניח אותו הדבר לגבי יצירות שלי שלא זוכות לתגובות סוחפות. אולי תרצו שמי שקרא יצירה יסמן
? לא יודע. מר בד.

כל דבר במידה המתאימה

אישית, מעדיפה להקפיץ טקילה. "שרותי מעליות" נטו - לא מקובל. מצד שני, אני לא בעד לחוקק כל מיני חוקים דרקוניים, אלא פשוט לבקש להימנע מזה. אם מישהו מקפיץ לעיתים נדירות, כי הוא מרגיש שמשהו מתפספס, אז זה לא סוף העולם. מובן שההקפצות של קסנדרה מקובלות עליי - את המנהלת, לא?

femme

New member
כפי ש../images/Emo39.gif אמרה : הכל במידה../images/Emo141.gif

ועל גבול הטעם הטוב. והיה ומישהו נוהג להקפיץ בתדירות גבוהה, אז קסנדרה תשלח לו מסר ותעיר לו על כך.

קסנדרה*

New member
תודה לשלושתכם - מקובל עליי ואני ...

מקווה שגם על שאר החברים בחדר. תודה קסנדרה

סליחה על הבורות....

הקפצות!??! מה יש כאלה שמקבלים מעלית ואלה שעולים במדרגות!?!? בתור אחת שלא קיבלה אף תגובה ליצרתה האחרונה בפורום... גם "V" פשוט....של מישהו ...היה עושה את ההבדל... בחיוך... "והקפצה"... אסתרליין

בעיה

דעתי בנושא משתנה עם התקופה, ועם פרסום יצירות שלי שאני רוצה שישארו בעמוד הראשון יותר משתי דקות וחצי...
השאלה היא, איך מתמודדים הלא מקפיצים, והמגיבים ב"ללא תוכן", עם האחרים שמקפיצים שוב ושוב על חשבונם. אם יש משהו להגיד, הוא צריך להאמר, בלי התחשבות בהקפצות וכאלה. אני חושב שכדאי לאפשר גמישות בעניין ולא לקבוע חוקים נוקשים, ואולי אפשר להזכיר את העניין בהודעות השבוע. לבקש להגיב למגיבים (אתם עדיין איתי?) ב"ללא תוכן", ללא הקפצה מיותרת, או במסר. כך שכותב ההודעה המקורי, לא יקפיץ את ההודעה שלו יותר מפעם אחת, או לכל היותר פעמיים, כך שיתאפשר לו גם לענות על שאלות ולתת פרשנות ליצירה שלו. כל זה בגדר הצעה כללית, ולא חוק שצריך לאכוף. מין נורמת התנהגות שאנחנו יכולים לסגל לעצמינו. חוץ מזה אני תומך ברעיון של מר בד ואסתרליין בלסמן V על יצירה שקראנו, גם אם אנחנו בוחרים לא להגיב לה ממש.

צינסקי

New member
התקפוץ לביקור ?

ידוע הוא שאיני נוהג להגיב באופן תדיר על כלל השירים. איני פנוי די הצורך וגם כאשר אני מתפנה, העדיפות ניתנת לקריאה והנאה. יחד עם זאת, כאשר אני יכול, אני משתדל להגיב על כמה שיותר ובאופן הפתוח והתורם ביותר. ובנושא ההקפצות - אישית איני נוהג להקפיץ, אך כמו שפרח ציינה, אני רואה פסול בכך שאנשים עושים זאת מדי פעם על מנת לזכות בתגובות נוספות. צינסקי.

צינסקי

New member
איני , איני

אומנם נוהג להעיר ככל שיכול אך בכל זאת, לא באופן תדיר ורצוף. ניתן לומר אפילו - לצערי. צינסקי.

למעלה