שאלת הידידים הגדולה עולה לדיון! אאא

plamalamon

New member
שאלת הידידים הגדולה עולה לדיון! אאא

חבר'ה, המצב קשה. ממש בקאנטים. הגעתי לא מזמן למצב שאני צריך להסביר לבחורה שאין דבר כזה ידידים. אני ועוד חבר ניסינו להסביר לה שאין דבר כזה ידידים. והיא ? ... בשלה. יש ויש.. והשאלה הפשוטה ביותר מופנית אל רוב הבנות: אתן באמת מאמינות ב"ידידים"??? לצורך העניין, המצב בו ניתן להגדיר ידידים, הוא כשזוג כבר היה ביחד ויודע מה זה ולשניהם כבר נמאס. דעתכם!

זמשוש

New member
בטח שאפשר

ולצורך העניין, גם לפי ההגדרה שלך לידידים, אפשר גם אפשר... אבל זה תלוי הרבה ב-למה ואיך בוצעה הפרידה.

ידידים..

אני כבר הרבה זמן קוראת סמויה כאן... שלום לכולם.. :) לדעתי אין דבר כזה ידידים... בנות לפעמים מסוגלות להדחיק או לנסות להתעלם ממשיכה מינית- בין ידידים.. אבל אני חושבת שכל קשר בחור ובחורה קשור במשיכה מינית כלשהי שיש ביניהם- ואם היא מאוד חזקה יש סיכוי שיהפכו לזוג.. לי באופן אישי היו הרבה"ידידים" שקראו לעצמם ידידים שלי, אבל בוא נגיד שגם אני וגם הם ידעו (ולא הודו בזה מעולם) שזה לא באמת ידידיות "טהורה" ולמעשה אין דבר כזה באמת...חח הידיד היחיד האמיתי שלי הוא הומו.. האמת עכשיו כשאני חושבת על זה- כשפגשתי את "ידידיי" אחרי שנתיים שלא היה כל כך קשר, דיברנו על נושא הידידים ידידות, והם הודו בפתיחות מפתיעה שאין דבר כזה ידידים והם מתנצלים שהם ניסו להפיל כמה בנות תמימות בפח הזה... חח

03lior

New member
אולי לך אין ידידים או לה

אבל ידידים תמיד קיימים

למעלה