שאלת היום: אוכל..........

shelycat

New member
שאלת היום: אוכל..........

אז קמתן בבוקר אכלתן ארוחת בוקר (?) והלכתן לעבודה, כבר אוטוטו צהריים מתחילים לחשוב על הארוחה הבאה-אכן? כמה מכם אוכלים 3 ארוחות מסודרות ביום? מי אוכל 4-5 ארוחות קטנות (למשל ארוחת 10 מסודרת/ארוחת לילה/ארוחה בשעת התה 4 או 5 אחה"צ)? ומי חי על נישנושים לא קבועים במשך היום? מה העדפה האישית שלכן ארוחות "חמות" גדולות או דווקא אוכל מהיר וקר (סנדוויצים,פירות,עוגות,ירקות וכו")?

אז אצלי זה ככה...

קמתי בבוקר שתיתי משהו חם והלכתי לעבודה. שעה 10 הערך מוצאיה את הסנדוויץ שהבאתי איתי, אם לא קופצת לקונדטוריה לחיד וקומה בורקסים אות משהו דומה... שעה 14:00 קופצת בדר"כ לבית של אמא לארוחת צהריים מסודרת. פעמים שלא יוצא אז איזה לאפה מבחוץ או המברוגר, מה שיוצא. אחה"צ עדיין בעבודה, כוס קפה עם איזה קראסון ליד או נשנוש אחר. 20:30 ארוחת ערב בדר"כ בבית , סלט ירקות וגבינות... בסוף איזה פרי לקינוח. ככה זה בדר"כ עובד...

kisses

New member
מכיוון שאני בדיאטה די רצינית עכשיו

אז בבוקר אני אוכלת דייסת שיבול שועל בצוהרים מרק או 4 קרקרים ארוחת ערב ארוחה חמה. שותה רק מים. אבל לגבי העדפה בהחלט הולכת רק על ארוחות חמות.

rona25

New member
../images/Emo5.gifטוב אז אני בכלל תופעה

בעיקרון אני בנאדם שחי על אוכל זבל ושאר מתוקים וג´נקים, אבל בגלל שאני מנסה להיכנס להיריון בחודשים האחרונים, החלטתי להקפיד יותר ולאכול יותר טוב...
בבוקר אני אוכלת בד"כ מעדן או יוגורט דנונה (דנונה בר עם גרנולה או פצפוצים בצד), ובשעה 10:00 - 11:00 חטיף בריאות (כמו chewy) בצהריים אני אוכלת בעבודה בד"כ סנדוויץ´ או ארוחה חמה, שהיא הארוחה הכבדה העיקרית שלי (אני לא אוהבת לאכול בלילה ארוחה כבדה כי זה עושה לי רע) בסביבות אחה"צ עוד נשנוש (מקופלת או חטיף שוקולד או בייגלה בעבר - היום חטיף בריאות) בערב ארוחה חלבית - לחם + גבינה או ביצה, קורנפלקס וכדומה. לפני זה הייתי אוכלת בערב מלא שטויות כמו מלוואח / ממתקים / עוגיות / פיצות אבל נגמלתי לבינתיים.........

rinutza

New member
הלוואי ויכולתי לאכול מסודר יותר

בבוקר אני בד"כ לא אוכלת, רק לפעמים בסופי שבוע. בעבודה בבוקר יש לנו יוגורטים וכל מיני עוגיות אז בד"כ אני אוכלת יוגורט. בצהריים יש חדר אוכל, לצערי, והוא די מגעיל אבל אין ממש ברירה אז אני אוכלת ארוחה חמה. בערב, זה תלוי, לפעמים אנחנו מכינים בבית דברים קלים: חביתה, סלט וכו´. לפעמים אנחנו אצל ההורים ואז אוכלים אצלם - בד"כ לא כבד מידי. לפעמים לא אוכלים כלום - בעיקר אני. ולפעמים אנחנו במסעדות - שאנחנו מאד מאד אוהבים - אבל אז אוכלים הרבה יותר.

danaziv

New member
אם הייתי יכולה להרשות לעצמי...

אז בטח הייתי חיה על בצקים,מתוקים ושאר שטויות . אני אדם שיכול להתענג בצהרים על פיתה עם חומוס ומלפפון חמוץ-דברים פשוטים,למעט כשהולכים למסעדות אבל...... וכאן האבל הגדול אני לא ממש מרשה לעצמי כי אחרת לא הייתי עוברת דרך הדלת אז.... בוקר:בד"ר משתדלת לסחוב עם קפה עד הצהרים(בחופש),בתקופת עבודה אני בד"כ אוכלת סנדוויץ מלחם קל ב-10:00 צהריים:ארוחה חמה אחה"צ:חטיף או פרי ערב:סלט+גבינות או קורנפלקס זה בתקופות טובות ,אבל יש שאני חוטאת ומתפתה לנשנושים שאני כ"כ אוהבת.... ולכן אני נשארת שמנה

מאי26

New member
אצלי הנושא של אוכל הוא ממש

בעייתי. מכירות את התחושה הזו של כל יום קמים ואומרים: אוקיי, היום אני אוכל מסודר... בלי נשנושים, בלי שטויות, פשוט נאכל באופן מסודר, ואם אפשר גם קצת דיאטטי? אז זהו, שלא... כשאני רעבה אז כל ההבטחות נזרקות לפח... אני גם עובדת ליד קניון עזריאלי אז האפשרויות בלתי מוגבלות וזה קשה. בקיצור, בבוקר אני משתדלת לאכול משהו, אני לא מאלה שמצליחות למשוך עד הצהריים בדרך כלל, כי זה הופך אותי לרעבה באופן שלא יאמן, ואני מעדיפה להרגיע קצת את הקיבה על הבוקר. אם יש לי אוכל בבית אני מכינה סנדויצ´ים מלחם קל, ואם לא, אני קונה בשק"ם איזה לחמניה עם גבינה. בצהריים - זה נע בין סלט מסוגי ה"סלסלט" או "בר בריא" לבין סנדויצ´ים שונים אבל קצת יותר מאסיביים - סנדויץ´ מארומה או משהו כזה. כשהרצון לדיאטה ממש בפח אז אוכלים לפעמים גם חלק מהג´אנקפודיה - סבארו או בורגר קינג או משהו כזה. לעיתים רחוקות הולכים לעסקית בסביבה - ברח´ הארבעה. הבעיה היא כצפוי בארבע בערך, ובעיקר כשהארוחה הורכבה מסלט - אז מתנפלים על מה שאפשר, אני משתדלת להביא איתי תפוחים או משהו כזה, אבל הרבה פעמיםזה נגמר בשוקולד... ובערב, שוב זה תלוי במה אכלתי בצהריים - אם אכלתי איזה סלט ואני מורעבת אז אני מכינה איזה פסטה (משתדלת שהרוטב לא יהיה שמן) או מזמינים משהו או יוצאים החוצה (ואז זה דברים הרבה יותר משמינים...). כשלא כל כך רעבים אז מסתפקים בסנדויץ´ עם ירקות.

nikit1

New member
קשה לי לענות על זה...

הרגלי האכילה שלי מאד משתנים בהתאם לנסיבות. מה שכן- אני לרוב לא אוכלת שום דבר ממש על הבוקר ורק אחרי כמה שעות יוגורט או פרי. אח"כ- הכל תלוי ביום שיש לי, אם יש אפשרות- אני מעדיפה ארוחה חמה בצהרים. לרוב זה לא מתאפשר אז אני אוכלת ארוחה די גדולה (וחמה) בערב.

אופה3

New member
ואני חיה על ג´אנק פוד, אבל לבעלולי

אני דואגת יותר, בבוקר שאני קמה שותה כוס נס קפה קר או שוקו קר, שלוש שעות אחרי ההשכמה איזה סנדביוצון, ואחר כך בסביבות שלוש ארבע, דואגת לבעלי לארוחה בשרית מלאה, עם תוספות וסלטים, ואוכלת איתו, ובערב ארוחה קלה ומקושקשת, טוסטים, חביתות וכאלה, ומשך היום, מנשנשת מה שאפשר, רק שבזמן האחרון אני מגבילה את עצמי. כל טוב האופה

Ronnie*

New member
אני חייבת שלוש ארוחות מסודרות...

זה החינוך של אמא שלי... אין סיכוי שאני אוותר על ארוחה, אבל אני בהחלט אוכלת חטיפים קטנים (ומשתדלת: לא מזיקים מדי, אבל לא תמיד) בין לבין. בבוקר אני אוכלת קורנפלקס או לחם עם משהו, בצהריים אני אוכלת בעבודה משהו שקניתי (סנדויץ´, פסטה, מוקפץ) או הבאתי מהבית (משהו שהכנתי כמו פשטידה או תפוחי אדמה, או טבעול). בערב אני בד"כ אוכלת דברים כמו חביתה, ירקות, לחם... לפעמים טוסט או פיצה... בין לבין אני אוכלת כל מיני שטויות. ואני בד"כ לא אוהבת אוכל מבושל של ממש.

סיגל2

New member
אני מקפידה על 3 ארוחות ביום

במיוחד עכשיו שאני מנסה דיאטה חדשה. תמיד דגלתי בשלוש ארוחות מסודרות כשלעיתים קרובות הייתי גם מנשנשת ביניהן, אולם עכשיו עם הדיאטה אז אני יכולה לשמור על 3 ארוחות מסודרות מבלי לנשנע (כמעט, לפעמים יש נקודות שבירה). בבוקר אני אוכלת פתית עם גבינה עם טונה וכוס קפה ובצהריים ארוחה מסודרת בקפיטריה באוניברסיטה ובערב מלפפון.

סיגל2

New member
כן מלפפון זה ארוחת ערב זה חלק

מהדיאטה שאם מקפידים עליה, אז גם מלפפון אחד בערב משביע וגם מרזים. חוץ מזה אני לא אוהבת קוטג´

למעלה