שאלת היום: איך אתם מפנקים את עצמכם?

אתי@

New member
שאלת היום: איך אתם מפנקים את עצמכם?

שאלה שגנבתי מפורום אחר...
איך אתם מפנקים את עצמכם
סרט בקולנוע, שינה, מסעדה טובה, שופינג, משהו אחר שלא חשבתי עליו... אני: את כל הדברים שציינתי אני נהנית לעשות, כולם פינוק עבורי
אבל "שחיתות" אמיתית כשאני מרגישה שבא לי להתפנק, זה שופינג (בעיקר בגדים). ביחד אנחנו אוהבים להתפנק בארוחה במסעדה טובה
או סתם לחזור הביתה מוקדם באמצע השבוע וללכת לישון צהריים ביחד...
ואתם

יעלי2

New member
איזו שאלה כייפית לענות עליה../images/Emo13.gif

לחתוך מוקדם ביום חמישי (מאריך את סוף השבוע כפליים)
לאכול טוב (לא משנה אם במסעדה או בבית)
לישון כמו שצריך
לראות סרט ב DVD ולעשות foot massage אחד לשניה תוך כדי (על זה אנחנו מתאמנים הרבה) אלה העיקריים. לא שונים, לא יוצאי דופן, אבל מפנקים ומענגים עד מאוד וקלים ליישום.

Ronnie*

New member
טים-טם נחשב? ../images/Emo9.gif

וגם כל מה שהזכרת - סרט בקולנוע (איזה כיף זה), שינה (בעיקר בסוף השבוע, לצערי), מסעדה, שופינג (אני לא מרשה לעצמי לעיתים קרובות). גם לצאת להליכה לבד לפנות ערב זה סוג של פינוק בשבילי, בדרך כלל אין לי זמן לזה...

אחלה שאלה

מסעדה טובה, סרט בנות בקולנוע עם חברה, שופניג כמובן, ריקודי בטן בשבת בבוקר זה אחלה פינוק בשבילי

שמופית

New member
פינוקים....

לפנק את עצמי אני מניחה שהתשובה הזוכה תהיה מסג´ (אפילו שאני מגיעה למסג´יסט שלי רק כשהגב באמת כבר מתפרק, ולאו דווקא מתוך פינוק). עוד פינוק שאני אוהבת זה ספא: לרבוץ בבריכה של מים חמים ומסריחים, לעבור לג´קוזי ולקנח באיזה טיפול טוב. הטיפול האחרון שעשיתי היה איור-ודה, והוא היה פשוט מ ד ה י ם ! אבל להתפנק ביחד אנחנו הכי אוהבים ! אפילו סתם להתעורר ביום שבת בבוקר (לכיוון הצהרים), לשכב מחובקים ולדבר על כל מיני דברים...

kisses

New member
פינוקים ../images/Emo47.gif../images/Emo77.gif../images/Emo47.gif../images/Emo77.gif

לישון הרבה עם השמיכה והכרית שלי סרט בקולנוע שופינג לעיתים לשנות משהוא בעצמי מידי פעם

אופה3

New member
פינוקי, זה שבעלולי עושה לי דיגידיגי

כזה ככה על כל הגב, ובכייף, וגם משחק לי בשיער, חוץ מהדברים הרגילים של מסעדה טובה, או גלידה בערב ככה בלי תכנון וגם אני אוהבת ללכת להתפנק מידי פעם במספרה, חפיפה טובה, פן צבע וגוונים, ככה משהו שעושה לבעלולי, שיוסיף בכתובה יש הרבה פינוקים וזה כייף, אבל הכי כייף זה הפינוקים אחד לשני שיהיה שבוע טוב האופה

הילית*

New member
פינוק אישי שלי זה בגדים

פינוק משותף זה ללכת סתם באמצע שבוע למסעדה בלי לתכנן את זה קודם סתם כי בא לנו...

danaziv

New member
פינוקים../images/Emo20.gif

שינה מתוקה בצהריים סושי+ המנה החריפה+ פבלובה/קרם בורלה בג´ירף מסג´ מקלחת אחרי יום עמוס וכמובן כל ביזבוז של כסף למטרת התיפיפות:מספרה,בגדים,נעלים,קוסמטיקה והרשימה עוד ארוכה...

fila

New member
יש כמה דרכים...../images/Emo9.gif

קודם כל,נעליים,תמיד זה עושה לי טוב ובמיוחד אם אני מוצאת גם תיק תואם. איפור ובשמים... נסיעות לחו"ל... וכמובן מסעדות עם שמעון או עם חברות

dorlim

New member
במליון דרכים ../images/Emo13.gif

החל ממקלחת חמה וארוכככככככה, דרך קניות שונות, קיצים שדורון עושה לי, עבודות יד, ארוחה טובה, סקס ועוד המון .... הכל תלוי בסוג הפינוק הנדרש באותו יום.... מה שכן דורון תמיד יודע שקיצים לוקחים הכל ומרגיעים אותי בצ´יק

dorlim

New member
מכירה את הפרסומת של שמפו פינוק ../images/Emo35.gif

קיצים - דגדוגים - ג´ילג´ולים וכל שאר הכינויים זה הביטויים ל"נעימים" האלה שעושים בדיגדוגים קלים, עדינים כאלה... זה לא הדיגדוגים הרגילים.....

אתי@

New member
אוי יש לי רק זכרונות רעים ../images/Emo5.gif

מהפירסומת האיומה הזאת...

dorlim

New member
../images/Emo6.gif

ואצלנו זה בדיוק להפך... דורון טוען שהפרסומת הזו לא חינוכית...

אתי@

New member
הבנתי ../images/Emo70.gif אז הוא בטח אוהב את הפרסומ

לטיק-טק. לא יכולה להיות פרסומת יותר חינוכית מזאת...

fila

New member
זה משהו שיכול להוציא אותי מדעתי../images/Emo11.gif

אני ממש שונאת כל מיני דיגדוגים גירודים וכיו"ב... האמת היא שחוץ משמעון(כשאני במצב רוח מתאים
) אני גם שונאת שנוגעים לי בשיער...

למעלה