שאלת היום: איך היה בונפלד בצהוב?

yellow101

New member
שאלת היום: איך היה בונפלד בצהוב?

לפי דעתי הוא נתן המון ובנוסף הוא בישל למבשל!!! הוא עוד יצמח אצלנו וחבל שהוחלף!!! תמשיכו לשרשר אנשים בונפלד אדום או צהוב????

מוצארט

New member
בונפלד?

בונפלד הוא אלעד :) הוא היה אדום, עכשיו הוא צהוב, ובטח עוד שנה שנתיי0 הוא יהיה ירוק, כמו רוב כישרונות הליגה.

RED OR DEAD BS

New member
אז... בונפלד שחקן טוב

אבל אני מתקשה להבין, איך קבוצה בליגת האלופות, הליגה הטובה ביותר בעולם, לא מנצחת בבית את הקבוצה המסוכסכת ביותר במזרח התיכון?! כל יום שחקן מאיים לעזוב, שחקן בא, שחקן עוזב, אתה יכול להסביר לי, אשמח לקבל תשובה.

zilber z

New member
חחח תהנו מהקקה הזה

מכל פו נופל אין לו אישיות לאפס הזה אחרי כל משחק תמצאי אותו בפורום גם אחרי הפסדים בנאדם ושחקן אפס הוא לא כמו מה שהוא היה פעם ..

RED OR DEAD BS

New member
אתה מדבר כמו ילד קטן

זה אותו שחקן, אותו ילד, ששר בגן אני נופל וקטן, כנראה זה לא ייצא לו מהראש, והוא ממשיך את זה, עשה בב"ש, עושה בת"א ויעשה בכל קבוצה שיהיה, וגם הוא האמת לא היה ילד טוב, היו לו כמה כניסות מרגיזות, בכל מקרה באמת שהיה נראה שיניב אלול עלה כדי להרוג, לא נורא יבקש סליחה ביום כיפור.

RED OR DEAD BS

New member
בדיוק..

אז דיי עם השטויות של שחקני נשמה, אני פגשתי רק שניים כאלה, סתיו ואופיר, שחקנים שנשארים למרות כל הקשיים, ותמיד מדברים על האוהדים. אבל אי אפשר להאשים את בונפלד שבסה"כ רוצה להתקדם, ראה ליגת האלופות ורץ לחתום, אין פה שום עניין כספי.

למעלה