אחרי שבוע וחצי עם משהו כמו 6-7 פגישות (הרבה, לא?) הזמנתי אותה והיא פלטה "זה מוזר" או משהו כזה ואח"כ ששאלתי אותה מה אמרת היא התחמקה... מה אתן רוצות???????????? הא?????????????? תדברו קיבינימט!!!
אם יש בינינו זרימה, והייתה גם זרימה בשיחה לפני הדייט הראשון, אני אזמין אפילו בדייט הראשון הביתה. הכל תלוי בזרימה עם הבן-אדם! - אם אין בכלל זרימה, אין לו סיכוי להגיע אליי הביתה בחיים!
די הרבה פעמים ( לפי מה שציינת בסביבות ה - 6 פגישות)לא אומר הכול. החשוב הוא שאתם מכירים כולה... שבוע! מבחינה אחת הייתי קצת מבינה אותה, אבל מבחינה שנייה, אחרי 6 פגישות היא כבר די אמורה לדעת מה היא רוצה מעצמה וממך. בכל אופן, הייתי ממליצה לך לבחון את היחסים שלכם קצת יותר טוב ( במקומות ציבוריים כפי שהיא רוצה) ולנסות להבין יחד מה היא רוצה ומה אתה רוצה. תומר... שיהיה בהצלחה !
תראה, גם מבחינתי, אם אני מזמינה מישהו לבית [וזה בטח לא על דייט ראשון ולא משהו ממוספר בכלל], לא מחייב שיהיה סקס. אבל אני יודעת שלפני חודשיים בחור אחד הזמין אותי אליו לבית אחרי היכרות קצרה וסרבתי מכיוון ואולי הוא כן רואה את זה כהסכמה חלקית לסקס וחבל להגיע למצב שבו שנינו נשאל את נפשנו למוות.....
אם הם מוזמנים לבית של בחורה, או מזמינים בחורה אליהם, מה שעובר להם בראש, זה באופן אוטומטי: "אני הולך להתפרק." טוב לדעת, שיש גם בחורים כמוך, שזה לא רץ להם בראש באופן אוטומטי!