שאלת היום (אפשר, נכון?)

Vdrums

New member
שאלת היום (אפשר, נכון?)

תוך כמה דייטים אתם/ן מזמינים/ות את הבן/ת זוג הביתה? (התאמצתי בניסוח בשביל ספי)

tokit

New member
אם לא אזמין אותו כבר בדייט הראשון,

כנראה שלא יהיה דייט שני..

Vdrums

New member
ואני אחדד את השאלה מהצד שלי,

אחרי שבוע וחצי עם משהו כמו 6-7 פגישות (הרבה, לא?) הזמנתי אותה והיא פלטה "זה מוזר" או משהו כזה ואח"כ ששאלתי אותה מה אמרת היא התחמקה... מה אתן רוצות???????????? הא?????????????? תדברו קיבינימט!!!

tokit

New member
אולי נפלת על פריז'ידר, אולי אתה לא

מושך אותה. למה שלא תשאל אותה??

זה מאוד תלוי!!!

אם יש בינינו זרימה, והייתה גם זרימה בשיחה לפני הדייט הראשון, אני אזמין אפילו בדייט הראשון הביתה. הכל תלוי בזרימה עם הבן-אדם! - אם אין בכלל זרימה, אין לו סיכוי להגיע אליי הביתה בחיים!

מותר ואף רצוי

[פעם הבאה, אישור ממני
]

Vdrums

New member
פריז'ידר.... לא חושב,

היא משדרת שהיא כן רוצה להיות איתי.

tokit

New member
להיות איתך באיזה מובן??

אולי יש לה חוקים משלה שאומרים שכל עוד לא עבר חודש, היא לא "עולה אליך הביתה".. אולי היא מאוד רוצה להיות איתך, אבל לא כל כך מהר להזדיין איתך..

תראה, זה שנפגשתם

די הרבה פעמים ( לפי מה שציינת בסביבות ה - 6 פגישות)לא אומר הכול. החשוב הוא שאתם מכירים כולה... שבוע! מבחינה אחת הייתי קצת מבינה אותה, אבל מבחינה שנייה, אחרי 6 פגישות היא כבר די אמורה לדעת מה היא רוצה מעצמה וממך. בכל אופן, הייתי ממליצה לך לבחון את היחסים שלכם קצת יותר טוב ( במקומות ציבוריים כפי שהיא רוצה) ולנסות להבין יחד מה היא רוצה ומה אתה רוצה. תומר... שיהיה בהצלחה !

Sefy

New member
ישר על הפעם הראשונה

שתראה עם מה היא מתמודדת ואם היא רוצה אחרי זה להמשיך הלאה
(מצורף צילום של החדר לדוגמא)

Sefy

New member
מממ... חצי נכון ../images/Emo8.gif

מודלים של חלליות מסע בין כוכבים, וחלק קטן מאוסף הרובוטריקים שלי

Vdrums

New member
זה שבחורה באה אלי זה לא אומר

שיהיה סקס. זה ממש לא קשור!!! בכל מקרה, היא מתביישת (פעם ראשונה שאני שומע את זה) הייתי אצלה והשתיקות די שיגעו אותי. לא נראה לי שזה ימשך...

Sefy

New member
איפה אני דיברתי על סקס ? ../images/Emo12.gif

ניסית לדבר איתה על זה שהיא לא מדברת ? תראה, אם היא לומדת להיות פנטומימאית, אז צא מזה ומיד, אחרת תקבל את ה Silent Treatment להרבה זמן!

Vdrums

New member
זה היה מכוון לtokit

היא אמרה שהיא די שתקנית. לא בשבילי.

תומר, אתה צודק חלקית.

תראה, גם מבחינתי, אם אני מזמינה מישהו לבית [וזה בטח לא על דייט ראשון ולא משהו ממוספר בכלל], לא מחייב שיהיה סקס. אבל אני יודעת שלפני חודשיים בחור אחד הזמין אותי אליו לבית אחרי היכרות קצרה וסרבתי מכיוון ואולי הוא כן רואה את זה כהסכמה חלקית לסקס וחבל להגיע למצב שבו שנינו נשאל את נפשנו למוות.....

תומר, יש בחורים ש...

אם הם מוזמנים לבית של בחורה, או מזמינים בחורה אליהם, מה שעובר להם בראש, זה באופן אוטומטי: "אני הולך להתפרק." טוב לדעת, שיש גם בחורים כמוך, שזה לא רץ להם בראש באופן אוטומטי!

למעלה