שאלת היום/ הערב שלי !

הילית*

New member
שאלת היום/ הערב שלי !

נניח והייתם זוכים במליון דולר ! האם זה היה משנה במשהו את אורח חייכם ובמה. את השאלה הזו אנו שואלים את עצמנו הרבה ולשנינו יש תשובות מאוד דומות. ומה איתכם ?

limor 2

New member
את הבעל לא הייתי משנה..../images/Emo99.gif

השאר... אני מניחה שכן, יכול להיות הרבה יותר נוח ! אבל קודם כל הייתי נוסעת לטיול ארוך ארוך בעולם !

shelycat

New member
............

לא משנים כלום באורח חיינו, אולי נותנים חלק להורים כדי לעזור לכסות חובות במידה וצריך, חוץ מזה ממשיכים לחיות כמו עכשיו פשוט עם הידיעה שבמקרה חרום יש על מה ליפול וכשכבר נרשה לעצמנו לצאת לחופשות אז נתפנק בלי לעצור לספור כל שקל/דולר/יורו.

Ronnie*

New member
הממ...

קודם כל היינו עושים את הטיול לארה"ב שאנחנו מתכננים כבר שנתיים (זה שהתבטל בשנה שעברה לרגל האירועים ובכלל לא בטוח שיתרחש השנה). והיינו עושים טיול כמו שצריך, בבתי מלון הכי טובים, ומרחיבים אותו באיזה חודש... אחר כך הייתי מפסיקה לעבוד לתקופה מסוימת, כדי להשקיע בלימודים... אני משערת שאחר כך הייתי חוזרת לעבוד, אבל באופן הרבה יותר חלקי ממה שאני עובדת עכשיו. או שאולי הייתי רק ממשיכה ללמוד... לא נראה לי שהיינו מחליפים את הדירה שלנו עכשיו, אנחנו קשורים אליה ואוהבים אותה. אבל היינו מוסיפים עוד כמה שיפוצים קטנים בנוסף למה שכבר עשינו. וכמובן, היינו עוזרים למשפחות... ותורמים לכמה מטרות נעלות. ונוסעים הרבה לחו"ל.

מאי26

New member
מעניין... זו שאלה שאנחנו שואלים את

עצמנו, ועולה כל כמה זמן. בפעם האחרונה היא עלתה כשקיבלנו לחתונה כרטיס חיש גד מחברה מקסימה, שכתבה שאת מה שהיא לא תוכל לתת בעצמה אולי הכרטיס יוכל לתת. זה היה כל כך חמוד, עד שהחלטנו לא לגרד את הכרטיס, השארנו אותו לחכות כל השבוע שהיינו בירח דבש, ובאמצע פנטזנו על מה נעשה אם נזכה (למרות שידענו שזה יהיה רחוק מאוד ממיליון דולר...). אגב בסוף זכינו ב10- שקלים. זה מה יש. בכל אופן לגופה של שאלה: לשנינו ברור שהיינו עוזבים את העבודה, עושים טיול רציני מסביב לעולם, ואחר כך חוזרים והולכים לעבוד באיזה עבודה חלקית שמורכבת בעיקר מהתנדבות ועזרה, חיים מהריבית, מגדלים ילדים בכיף ובלי כל הלחץ של החיים המודרניים, ובקיצור - חיים טוב. החיים שלנו עכשיו טובים גם כמו שהם, אבל הם דומים מדי למירוץ עכברים, שעובדים כל היום ועייפים. לא הייתי מסוגלת לוותר על עבודה לחלוטין, אבל הייתי שמחה לעשות את זה הרבה יותר באיזי, ולהקדיש הרבה יותר זמן לדברים אחרים... ואגב, לכולכם בטח כבר היתה את הפנטזיה לנסוע לחו"ל ולישון רק במלונות חמישה כוכבים המפוארים האלה בשדרות הראשיות, להכנס לחנות שמוכרים בה שטויות בהמון כסף ולקנות הכל בלי לעשות חשבון, לטוס רק במחלקה ראשונה וכו´ וכו´ וכו´... טוב, כנראה שלא בימינו.

הילית*

New member
נורא דומה למה שאנחנו חושבים

אנחנו לא נפסיק לעבוד אבל נעבוד הרבה פחות שעות. אני בוודאי אעזוב את העבודה שלי ששוחקת ומלחיצה נורא ואעבור לעבודה יותר רגועה... חוץ מזה נלמד כמה שיותר. שנינו אוהבים ללמוד ומבחינתנו הכסף יאפשר לנו יותר זמן לעשות מה שאנחנו אוהבים חוץ מזה הדבר הראשון שהיינו עושים זה לקנות סוף סוף בית והכסף הזה היה מאפשר לנו לקנות בדיוק מה שאנחנו רוצים ועוד ישאר הרבה...

fila

New member
לי אין שום ספקות.....

קודם כל הייתי עוזבת את העבודה הזאת שלמרות שהיא עבודה טובה הייתי שמחה מאוד לעבוד בפחות לחץ והרבה פחות שעות........והייתי דואגת שגם בעלי יעזוב את העבודה הנוכחית אם יש כסף לא צריך לעבוד לילות וכיו"ב.... אני ישר עולה על טיסה לארה"ב מטיילת את טיול חלומותיי מחוף לחוף קרוזים יוקרתיים בקאריביים ומשם ממשיכה לאזור פולינזיה בטן גב כל היום...... וכשימאס לי לטייל אשכור דירה ברומא במקום מעולה... או אולי במילאנו יהנה מההווי האיטלקי - אולי גם תהיה לי חנות נעליים משלי עם רצפת שיש וכורסאות מעור
ואני יביא את הנעליים הכי מהממות בעולם ישב בחנות ויתמוגג מהן- וכמובן שלא אמכור אף אחת! (קשה הפרידה
) הילית היקרה השאלה שלך מקסימה אבל עשית לי דכאון על הבוקר כי גיליתי שש לי כ"כ הרבה חלומות וכ"כ הרבה דברים שהייתי משנה.... זה לא יכול להיות שכ"כ לא טוב לי כאן............

הילית*

New member
מקווה שלא דיכאתי אותך יותר מדי ../images/Emo9.gif

פעם קראתי באיזשהוא ספר של "פסיכולגיה בגרוש" שאנחנו צריכים לחשוב האם אנחנו גרים במקום שבו היינו רוצים לגור והאם אנו חיים עם האנשים אותם אנו רוצים, והאם יש תחביבים שאנו רוצים ולא עושים ועבודה וכד´. ובסוף הם אומרים שם לא לדחות את הדברים האלו ולעשות את השינוי עכשיו. לחיות עכשיו! מאחר ואני בדילמה לאחרונה לגבי העבודה שלי (המלחיצה, המתישה, השוחקת...) אני מגיעה מדי פעם למסקנה שאני צריכה לעשות את השינוי עכשיו כי אני צריכה שעכשיו יהיה לי טוב ולא כשאולי יום אחד אזכה בסכום כסף גדול (שהסיכוי לכך אפסי)

fila

New member
../images/Emo24.gifלא יקירתי זה בסדר

סתם זה "נפל" עליי ככה כל העינין של החלומות ממש בשבוע שאני קורסת ואין לי כח....... מה שבטוח זה שאני צריכה חופש ארוך.... ואז לא אכפת לי לחיות ככה עוד זמן מה
חוץ מזה שאני חושבת שאנחנו צריכות דיי לשמוח שיש לנו עבודה בתקופה הזאת

rona25

New member
מסכימה איתך הילית ../images/Emo45.gif

אני גם בגישה של לחיות כן ועכשיו.. כי בינינו רוב הסיכויים שנזכה בסכום כסף משמעותי שואפים לאפס.... ולכן אין טעם לבזבז את הזמן בשאלות "מה היינו עושים אם".. אלא פשוט לזרום עם החיים.. ולשאלתך - אם הייתי זוכה במיליון דולר הייתי קונה בית נחמד
(לא too fancy), וממשיכה לעבוד אולי בעסק קטן שאפתח (נניח חנות ספרים
או פרחים
)... מחליפה את הטרנטה
וכמובן טיול נחמד בחו"ל ...
אבל בעיקרון הייתי ממשיכה את החיים שלי כמו שהם

jess ועוד

New member
אם זה לא היה חלום

והיה קורה באמת הייתי משאירה הכל כמו שהוא וחיה לי בשקט בלי לחשוב ומחזקת את מה שיש לי....

dorlim

New member
מה את עושה פה ?????????

איפה מיקה??????? אני חולמת????? או שאת באמת פה?

jess ועוד

New member
בחיי שזו אני

באותה אריזה עם בטן ... לא רצו לזרז לי אז אני ממשיכה בהריון והאמת אני מאושרת אני מעדיפה שזה יבוא בצורה טבעית ....

dorlim

New member
לא הייתי משנה את אורח החיים, אבל

זה מאפשר לעבוד באיזי... דבר ראשון היינו מכסים את המינוסים שלנו ושל ההורים ומייד אח"כ היינו סוף סוף קונים בית. אפילו שמדובר בהרבה כסף נראה לי שהיינו קונים את מה שהיום אנחנו מגדירים כ"בית חלומותינו" - דופלקס במודיעין של 4 חדרים (צנוע יחסית...) חוץ מזה היינו נהנים יותר מהחיים (טיולים, חו"ל וכו´), עוזרים למשפחות שלנו והיינו תורמים (החלום שלי זה לתרום אמבולנס למד"א)

על מליון דולר

קודם כל, הנה משהו נחמד מהגבר שלי... גם אנחנו קיבלנו חיש גד לחתונה, וכמובן שלא זכינו בכלום... אבל כשעשיתי פרצוף קטן, הגבר שלי הודיע לי שהוא מרגיש שכבר יש לנו את כל המזל שבעולם כי מצאנו אחד את השני... ובכל פעם שאני מגרדת כרטיס (נגיד של מק´דונלדס או משהו) הוא שמח שאנחנו לא זוכים, כי הוא אומר שביום שנזכה, הוא יתחיל לדאוג... אז גם מהקשוחים הכי גדולים בעולם יוצאות פניני מתיקות... ולמליון הדולר - בית, בית ובית... זה הדבר הכי חשוב ושהכי עוצר אותנו כרגע. אח"כ טיול חוף-לחוף בארה"ב, ואת השאר בחיסכון לתת לילדים את הכל.

danaziv

New member
לו הייתי רוטשילד....

אז ככה... קודם כל הייתי עוזבת את העבודה לפחות לכמה שנים. אני מאמינה שהיינו עושים טיול רציני סביב העולם ובסוף בוחרים את המקום הכי מקסים ועוברים לשם לתקופת מה. אני בטוחה שבסוף היינו חוזרים לארץ,כמובן עוזרים למשפחה,קונים כמה נכסים,וממשיכים להתפנק ממסעדות טובות ויוקרתיות,בגדים יוקרתיים,מסג´ים על תקן יומי,מניקור,פדיקור,מספרה ו... אין סוף. במקביל היינו כמובן תורמים למחלקות אונקולוגיות של ילדים. ומנצלים את הכסף ללמוד מה שרק יתחשק בלי לחשוב פעמיים-שפות,אומנות,בישול ואני יכולה להמשיך לפנטז ככה עד בלי סוף...

kisses

New member
ללא ספק שמליון דולר היו עושים

את החיים הרבה יותר קלים, אני חושבת שהינו קונים בית, נותנים את הכסף להורים לכיסוי חובות שונים וכמובן חוסכים לעתיד.

למעלה