שאלת היום- חמות

ggaalit

New member
שאלת היום- חמות

הי בנות, אמנם אני די חדשה פה. אבל יש לי שאלה שהיא משותפת לכולנו, מה הקשרים שלכן עם החמות שלכן? האם אתן בקשר חברי/טלפוני וכו´

אתי@

New member
לי אין קשר חזק או עמוק עם החמה

אני מודה שאני לא מתקשרת סתם כך לשמוע מה נשמע. אנחנו מבקרים פעם או פעמיים בשבוע אצל ההורים של בעלי, ככה שזה די מספיק לי...

kisses

New member
ובכן מכיוון שהעבודה שלי ממוקמת בבית

של חמותי זה יוצא שאני רואה אותה כל יום והקשר שלנו טוב מאוד. אין לי שום בעיות איתה היא תמיד עוזרת ותמיד תומכת.

shelycat

New member
כבדהו חשדהו.....

כמו שחלק מהבנות פה כבר יודעות אהבה גדולה אין ביני לבין חמותי במיוחד אחרי הבלאגנים שהיא עשתה בנושאים שסבבו את החתונה. בכל אופן לאחרונה היא עושה פרצופים של התפייסות ואני בגישה של "כבדהו וחשדהו". בכל אופן כל היחס שלה אלי מלווה בנימוס צבוע ולא אמיתי ואני משתדלת לא לפגוש אותה לעיתים קרובות מיד כדי שלא יקרה בטעות שאני אומר לה מה באמת דעתי עליה לאור הפיוז הקצרצר שלי. בכל אופן לכל הדעות היא אישה "לא קלה" כך שהחיכוך בינינו ברגע הראשון שלא ישרתי קו עם רצונותיה היה צפוי, וכמו שאמא שלי אומרת: "מגיע לה (חמותי) אותך" לאור העובדה שאני אינידיבידואליסטית עקשנית שמעולם לא הצליחה לקבל מרות וחסרה לי מנה יפה של סובלנות וסבלנות. בכל אופן אני לומדת לפתח עור של פיל או שניים והיא עושה סימנים של רצון "לסדר" את העינינים......מי יודע אולי זה לא יגמר לגמרי רע?

dorlim

New member
אצלנו אני כמו בת עבורה

והרבה פעמים היא מעדיפה לדבר איתי ולא עם הבן שלה

יעל3

New member
אצלנו...

היחסים עם החמות טובים - היא אשה טובה מאוד. אנחנו לא מדברות כל יום בטלפון אבל בסופי שבוע כשנפגשים האוירה נחמדה מאוד. היא לא עושה חשבונות ובודקת "איך אני מתפקדת בתור אמא ורעיה מסורה" בניגוד לקשר קודם שהיה לי....

fila

New member
.........................../images/Emo41.gif

לי אין כ"כ קשר עם חמותי היא לא כ"כ מבוגרת (64) אבל רוב הזמן מתנהגת כאילו שהיא בת 100 בערך אין לי שום נושא לדבר איתה היא לא מאלה שיבואו לבית קפה או לסיבוב בקניון וחוץ מנשיקה מנומסת ושאלה לשלומי ולשלום הוריי היא לא מחליפה איתי מילה... אני לא מתקשרת אליה אף פעם ( אולי פעם במליון שנה לאחל חג שמח) ואנחנו כמעט לא הולכים איה היא רוב הזמן אצל הבת שלה או אצל השכנה או בבית של אחד הילדים שלה שגרים בסביבתה...

שמופית

New member
אנחנו בקשר מאוד טוב

אבל אני לא מתקשרת אליה סתם כך לפטפט. אנחנו מגיעים אליהם לפחות פעם-פעמים בשבוע ואז אנחנו מדברות.

תוכי

New member
הקשר של עם חמותי הוא

ככה. אנחנו לא בקשר ממש הם מתקשרים כמעט כל יום לשמוע שהבן עדיין חי ונושם והולכת לבקר פעם בשבועיים שלושה וגם זה יותר מידי (אין לי סבלנות הם כל הזמן מתערבים) וגם היא אישה מבוגרת אין שום דבר שיכול להיות משותף ביננו

ashlaya

New member
חמות חמה

אנחנו גרים בשכנות עם חמותי והקשר הוא אפילו חזק יותר ביני לבינה יותר מאשר ילדיה בעיקר שאני עכשיו גם בבית בשמירת הריון אז יוצא לנו יותר לדבר חוצמזה אני מרשה לעצמי להגיד לה הכל והיא מקשיבה לי כי אני חושבת שאני די פיירית איתה גם אם זה ההערות על ההצקה שלה לילדים שלה למשל וחוצמזה עוד מעט היא תהיה סבתא סוף סוף אז בכלל היא בעניים

danaziv

New member
חמותי...

אישה טובה וחמה מאוד, אני נהנת בחברתה אבל שומרת מרחק, לא מתקרבת יותר מידי בסך הכל היא אמא של בעלי ותהיה הסבתא של ילדי בעתיד,אבל היא לא חברה שלי במובן של לשתף אותה בחיי הזוגיות שלנו. אנחנו כל שבת בצהריים אצלה לארוחה ולפעמים אני נפגשת איתה לכוס קפה, מסעדה ,סרט או סתם יום של כייף. ואני שמחה שהיחסים הם כך...

למעלה