שאלת היום:מונדיאל ועבודה

שאלת היום:מונדיאל ועבודה

כיצד המונדיאל השפיע עליכם ועל עבודתכם. האם אתם מתעניינים במונדיאל? האם אתם מתכננים את העבודה עפ"י המשחקים? האם הבוס/בוסית נעלם/ת לכם/ן? נ.ב:פינת מקצוע היום יצאה לחופשה קלה, ותשוב כשיהיו לי עוד מקצועות מעניינים

המונדיאל לא משפיע עלי. אף אחד

בעבודה לא נעלם, אף אחד לא מדבר על זה, אפילו בבית אף אחד לא צופה בזה. אנשים משונים.

בעבודה

יש לנו טלויזיה מחוברת לכבלים. הם קנו את ערוץ המונדיאל כדי שבמישחקים מיוחדים העובדים יוכלו לראות. אני לא מבינה בכדורגל.

אני

אין השפעה,בדרך כלל אני מסיים לפני תחילת המשחק הראשון, אבל אני לא צופה בו כי אין לי כבלים דיגיטליים בכלל, ומעבר לכך אני מסתפק בעדכונים באינטרנט וכשיש משחק בערוץ 2 אני מציץ.

מונדיאל

בתור משיהי שעובדת בשביל חברת הכבלים ברור שזה משפיע אבל לא מבחינת זה שמפסידה עבודה ממש לא מעניין אותי כדורגל אלא שיש הרבה מאוד עבודה אפילו אמרו לנו שאם אנחנו רוצים יש אפשרות לראות את המשחקים בעבודה בחדר מנוחה נקרא לו ואנחנו מוזמנים לבוא אחרי שעות העבודה לצפות

einatgross1

New member
בעל הביניין במונדיאל...

הי בנצי, משפיע גם משפיע. הכבישים פתוחים בערב-איזה כיף. אני מרוויחה כל יום כשעה ללא פקקים. יש! מצד שני, אני בריצה מטורפת אחרי בעל הבינין של המשרד שלי-הוא נעלם למונדיאל, ואני לא מצליחה לשלם לו כבר מספר שבועות...

למעלה