שאלת היום - משהו בשביל כולם!!

keren1

New member
שאלת היום - משהו בשביל כולם!!

והיא: מה המאכל האהוב והשנוא ביותר עליכם!!! (שימו
עליכם ולא על ילדיכם!) ואם יש סיבה מאחורי זה.

keren1

New member
ואני אענה ראשונה ../images/Emo78.gif

באופן עקרוני אני מוכנה לאכול ולבשל הכל!!
(כמובן כל עוד זה כשר1) אני הכי אוהבת פיצה . גם עוגות יבשות הולך טוב ושוקולד מריר. אוכל טוב תמיד יכול לעלות חיוך על השפתיים. אני הכי שונאת שוקולד לבן, כוסמת, אננס, מנגו (בבקשה לא לסקול אותי). קרן

rotrot

New member
אני חולה על ../images/Emo78.gif

החברים שלי תמיד מתלהבים מהפיצות שאני מכינה, הן תמיד יוצאות טוב (זה הדבר היחיד שאני יודעת להכין).... אולי אם תהיו נחמדים אני אכין גם לכם.. כמובן: עוגות, שוקולדים, פסטות, בורקסים, גלידות וכל דבר משמין. הכי שונאת בעולם סושי (יהרג ובל יעבור) וגויאבות...

טל של 4

New member
התשובה שלי............

הכי אוהבת ש ו ק ו ל ד לצורותיו עוגות גלידות קוביות כדורים...לא משנה איך רק שיהיה מתוק ומשמין (ורק לא לבן - גם לא אוהבת). שונאת גויאבות, גריסים ובטח יש עוד שלא עולה לי כרגע בזיכרון.

*שיר

New member
אני אוהבת לאכול!!!! ../images/Emo78.gif

הכי אני אוהבת לאכול פחמימות לסוגיהן: לחמים (טריים עם חמאה), בצקים והכי הכי - פסטות. חולה על פסטות! אני מאוד אוהבת שוקולד, במיוחד מריר מריר לא אוהבת? אוכל תעשייתי קנוי או מוכן עם טעם של מונוסודיום גלוטומט... ולגבי האננס - עד שלא אוכלים אננס אמיתי וטרי, לא יודעים מה זה אננס! זה פרי מדהים שפשוט הורסים אותו!

הריכ

New member
ואני אגיב כי זה על אוכל

וזה דבר שהוא מהחביבים עליי. אני מאד אוהב אוכל בשרי, סטיקים, כבד (עוף), שווארמה, כבד אווז וכו´ ואני הכי שונא חצילים!! אין לי בעיה עם קישואים, אבל חצילים זה איכס. כליל ותמר לעומת זאת, לא כל כך אוהבות דברים מתוקים, אבל מתות על מלוחים. ולפחות כרגע עוד אין להם בעיה עם חצילים.

SMILE 4 NOTHING

New member
אמממממ.........../images/Emo118.gif

אני אוהבת הכי בעולם-תוכים! סתם,אני חולה על גלידות!!!!!!ומיץ תפוזים סחוט-קר!!!!!! והכי שונאת-בצל!!!!!!!ייייייייייייאק!

אצלי זה ממש קלי קלות

אני אוהב בשרררררררררררררררררררררררררררררר וגם בשרררררררררררררררררררררררררררררר וגם בשרררררררררררררררררררררררררררררר וגם בשרררררררררררררררררררררררררררררר וגם בשרררררררררררררררררררררררררררררר עם תוספת של בשרררררררררררררררררררררררררררררר ולקינוח שוקולדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

ואוו אוכל זה התחביב החביב עלי../images/Emo8.gif

נתחיל בעובדה שאני פשוט אוהבת אוכל תמיד זה משמח אותי בראש הרשימה אני אוהבת סטייקים עסיסים, לחם לסוגיו, שוקולד (לא לבן) רצוי עם שקדים או אגוזים בייגלה, את החמין שאמא שלי עושה ועוד ועוד אני שונאת מתעבת לא יכולה לחשוב על דייסה ואני לא אוהבת גוייבות וסלרי חוץ מזה אני תמיד פתוחה לנסות אוכל חדש

מה?!? על הבוקר אני היוצא דופן?!?

אבל האמת שאני פשוט שונא לאכול לא משנה מה אוכלים: אני פשוט שונא לאכול

טל של 4

New member
ככה זה ילדים ../images/Emo8.gif

הם לומדים לאהוב לאכול רק שהם גדלים............

אגב טלטלה

דווקא יש לי חדשות טובות הבוקר: א. התעוררתי כי נפלתי מהמיטה ב. יעלי יצאה מהמיטה היום ועשינו טיול קטן בחוץ בשמש בוקר טוסט לך

טל של 4

New member
מ ע ו ל ה.........

אז השיר ששרתי בבוקר מוקדש ליעלי ועשית לי חשק לשיר אותו שוב, סליחה על הזיופים:
אה אה אה אה אה אה אה . איזה יום יפה, והשמש בעיניים טינאנאנאנאנאנא(במקום מילים) וטוב טוב טוב לי על ה-לב טוב טוב טוב .......

אז ככה , אני אקדים ואומר שאני אוהבת

כל מה שקשור באוכל מטוגן לסוגיו. סטייק טוב , קרפצ´יו זה השגעון האחרון שלי וכמובן מתוק מתוק ועוד מתוק שונאת - דגים , פטריות גוייבות ובטח עוד דברים שאני לא זוכרת כרגע

*שיר

New member
שמתם ../images/Emo23.gif שכמעט כולם פה שונאים

גויאבות (ואני ביניהם)?

keren1

New member
גם אני שונאת גויבות.. אפשר לשנות

את שם הפורום מ"פורום תאומים ושלישיות" ל"פורום שונאי הגויבות".. מה דעתכם?

טל של 4

New member
../images/Emo45.gif מקובל עלי........חחחחחחחחח

דרך אגב להיכן נעלמת לנו היום????? חסרת לי יקירתי!!!

nonana

New member
טוב אני שוברת לכם כאן מיתוסים

אז קודם כל המאכלים האהובים עלי מלוחים פירות יבשים שעועית ירוקה סלט טוב עם רטבים ולחם טוב עם גבינה ליד גבינות מיוחדות- משוגעת על זה בשר כבש- וסטיקים עשויים היטב ולבטח יש עוד הרבה שונאת פיצות- כן לא אוהבת אותן גם אני מצטרפת לגויבות חיטה וגריסים של החמין גבינה צהובה (רק בטוסט זה בסדר) אגוזי לוז ואגוזי מלך ומרציפנים יש עוד רשימה אבל אני לא זוכרת כרגע

קרנושה

New member
קלי קלות......

אני חולת מרקים......ממש מטורפת על מרקים קיץ, חורף, סתיו ואביב....מה שלא יהיה.....המממממ שונאת סטייקים ובשר שומני....הבשרים שאני אוכלת הם הודו, נקנקיות, המבורגר.....

למעלה