האם בן/בת הזוג שלכם הוא האהבה הראשונה שלכם? האם לפני שפגשתם אותו היה אחר/ת שאיתו דמיינתם את חייכם? או שהאדם שאיתו בחרתם לחיות את חייכם הוא האהבה הראשונה?
אין לי מושג איך יצאתי איתו שנתיים וחצי (נו טוב, היינו ילדים), אבל כשהיינו ביחד חשבתי שלא יכול להיות יותר טוב מזה. כשהכרתי את הבעלוש, רק אז, פתאום ראיתי שיצאתי עם בחור שלא מתאים לי משום בחינה. הוא חינך אותי להמון הרגלים רעים, פגע לי בביטחון העצמי, גרם לי לתפוס את עצמי ואת החיים בראייה מאוד שלילית, גרם לי להיות תלויה בו, שיקר לי, גרם לי לחשוב שחוץ ממנו כל הגברים זבל, ועוד ועוד. ואז הבנתי שהוא לא מגיע לקרסוליים של הגרביים של רונן
וכנראה של עוד הרבה גברים טובים אחרים. אז במבט מפוקח, אולי רונן לא האהבה הראשונה באמת, אבל ללא ספק אהבה אמיתית הרבה יותר...
פגשתי את אורי בגיל 18, ולא היו לי בני זוג לפניו (יצאתי עם שניים שלושה, אבל אי אפשר לקרוא לזה בן זוג... זה לא הגיע לשלב כזה). לפניו, הייתי מאוהבת בכל מיני אנשים אמיתיים ודמיוניים שבדרך כלל לא ממש הכרתי (כי תמיד הייתי רומנטיקנית). זה באמת קצת קשה לפעמים כשאין בסיס להשוואה, ולמרות זאת אני יודעת שהוא הכי מתאים לי בעולם. הוא האיש הכי טוב ויקר שפגשתי מימי, ואני יודעת שהוא בן זוג טוב ויהיה אבא מופלא. (טוב, מספיק עם ההשתפכות להיום
אהבת חיי כי היה אחד לפני כמובן שעד שיצא לנו להיות היחד כל מה שהוא רצה זה להיות ידידים בכל אופן נחזור לחבר הקודם אני מודה לאלוהים שלא התחתנו כי אחרת היום מצבי היה שונה מאוד אני מאוד שמחה שאני פגשתי את אלוני שלי כי הוא משלים אותי בכל דרך.
לפניו היה לי חבר במשך שנתיים וגם גרנו יחד והיו מחשבות על עתיד משותף. אבל כמה שאני שמחה שזה לא קרה! עד כמה שהיה כואב לסיים את זה ובלי קשר לבעל הנפלא בו זיכיתי בשל כך
- האקס שלי פשוט עשה לי רע- הוא עצר אותי והוריד לי את הביטחון בעצמי ובמה שאני עושה ומה שעצוב זה שלקח לי כ"כ הרבה זמן להבין את זה (ולחשוב שרציתי להתחתן איתו!). כשפגשתי את בעלי לא דמיינתי שנתחתן
תמיר הוא לא האהבה הראשונה שלי. לפניו היו לי כמה חברים ואפילו גרתי תקופה עם חבר ודיברנו על חתונה אבל למזלי נפרדנו. אבל אני האהבה הראשונה של תמיר, כך שלמזלי אני לא צריכה להתמודד עם אקסיות מיתולוגיות
לפני שפגשתי את תמיר ידעתי בדיוק איזה בחור אני רוצה וגם לי, כמו ללימור, היו לאווים רציניים (לא מעשן !!) וכשפגשתי את תמיר, ידעתי ש"הגעתי אל המנוחה ואל הנחלה"
הוא פשוט כל מה שחיפשתי בבחור שלי וזה ממש כיף לי כל יום להתעורר לצידו ולדעת שהאימרה "כל הטובים כבר תפוסים" - היא בסך הכל עוד אימרה סתמית...
קראתי את הסיפור שלך על האהבה שלך הקודמת והעכשווית והרגשתי כאילו אני כתבתי את זה חוץ מעיניין העישון,כי במקרה שלנו אני עישנתי והפסקתי בזכות גיא שזה מאוד הפריע לו. גם לי היו כמה אהבות כולל דיבורים על חתונה, אבל בשביל גיא אני האהבה הראשונה וזה באמת כייף לא לחשוב שהיו אקסיות מיתולוגיות. גם אני ידעתי בדיוק מה אני מחפשת...בכל זאת אחרי 2 קשרים מאוד רציניים למדתי משהו על מה מגיע לי ומה אני רוצה בגבר ואכן מצאתי, לא האמנתי שהוא יהיה כזה מושלם וכן... זכיתי! אכן "הגעתי אל המנוחה והנחלה".
אבל הוא אהבה אמיתית, היחיד שבאמת חשבתי שאני רוצה לחיות איתו כל החיים אני מודה שלא חשבתי עליו כאופציה בכלל גם כשחיזר אחריי במרץ חשבתי שאי אפשר לגשר על פערים מסוימים שקיימים ביננו וגם היה לי איזה תסביך כזה שאולי אני צריכה משהו אחר (החבר הקודם שלי היה רופא שיניים
) אבל - לא
מהפעם הראשונה שנתיי לו הזדמנות ובאמת יצאתי איתו הקשבתי לו והתקרבתי אליו אני ידעתי שהוא האחד!
אבל לא ... בעצם לא יודעת הוא משהו אחר לפני זה היו לי חברים היו התאהבויות אבל כשפגשתי אותו והתחלנו לצאת הרגשתי שלמות שלא הכרתי במערכות אחרות שהיו לי בלי שום צורך להוכיח את עצמי בידיעה שמקבלים אותי כמו שאני בגלל זה היה לנו נוח לעבור לגור יחד אחרי שלושה שבועות ולהתחתן אחרי שנה אני רואה זוגות אחרים שיוצאים 6-7 שנים מתחתנים ומתגרשים (לא על אף אחד מאיתנו) ואני אומרת "ראבק איפה הם היו כל השנים האלו"???
היו כמה ידידים וכאלה, אבל שום דבר לא רציני, לא אהבה אמיתית, או התאהבות וכאלה, איתו הכל היה מושלם מההתחלה, הוא הראשון שאהבתי, הוא הראשון שנדלקתי עליו ואיתו בניתי אהבה אמיתית וטוב שזה הוא ולא מישהו אחר האופה