שאלת היום שלי: איזו מוזיקה אתם |גי

rinutza

New member
שאלת היום שלי: איזו מוזיקה אתם |גי

שומעים? יש כל כך הרבה סגנונות: ישראלי, ישראלי ישן, אלקטרוני לסוגיו, ג´אז, רוק, פופ, לטיני, אירי....(יש כמובן אלפי סוגים). אתן ובן הזוג שומעים אותה מוזיקה? או שיש העדפות שונות לחלוטין? זה מחולק אצלכן לפי מצב רוח? שעות ביום? בית או נסיעה? אתן קונות דיסקים? צורבות? או אולי בכלל שומעות רק רדיו?

תוכי

New member
../images/Emo13.gif

אנחנו שומעים מוזיקה במזרחית, סלין דיון חובה, קני ג´, וכל מיני נעימות למינהם ומוזיקה עכשיווית כשהיה לי רכב הייתי מתחילה את הבוקר בקצב ורדיו רק מידי פעם היום אני שומעת ווקמן באוטובוס - רדיו ובעבודה רדיו ובבית אני שומעת דיסקים שיש לי

דפי26

New member
לי אסור לצרוב דיסקים

הבעלול לא מרשה.הוא אומר שאנחנו הורסים כך את תעשיית המוזיקה. הצעתי לו רעיון גאוני:נצרוב דיסקים לועזיים,נהרוס את המוזיקה בעולם וכולם יהיו חייבים לשמוע מוזיקה ישראלית!!! מסקנה:אם נצרוב דיסקים לועזיים נעודד את המוזיקה הישראלית!

rinutza

New member
גם עלי בעלי אוסר לצרוב דיסקים והאמת

היא שאני גם לא רוצה לצרוב בעצמי. אבל הייתי מאד שמחה אם היו מורידים את המחירים.

Hadar p

New member
בעיקר אנחנו שומעים ישראלי וכמובן

גם ישראלי ישן: אינשטיין וכו... רוברט אוהב גם מוזיקת שנות ה- 80 ואני שומעת איתו... בעקרון אני לא חובבת מוזיקה מושבת, לא מכירה שמות של שירים וכו....

kisses

New member
הבעלוש אוהב מוסיקה ישראלית

וקצת מזרחית אני יותר אוהבת סגנון של מוסיקה שקטה, רומנטית , שירי סלואו כאלו ובנוסף אני אוהבת להאזין לדיסקים של מיוזיקלס.

יעלי2

New member
.......שאלת השאלות של היום

אני מאוד אוהבת מוסיקה שירי שנות ה 80 מרוממות את רוחי להיטים עכשויים עושים לי את זה כשאני שומעת יצירות קלאסיות מוכרות (מעולם לא ניגנתי על כלי), זה גורם לי לחשוב שאני תכף מתרוממת על קצות האצבעות ומתחילה לרוקד בלט ישראלי אני מאוד אוהבת אבל יש שירים שבשניה יגרמו לי להעביר תחנה כי הם מעיפים אותי. לעומת זאת, תני לי את הגיבעתרון (היינו שומעים כילדים כל שבת בדרך לקיבוץ של סבא וסבתא), ואני בעננים (וזה חוץ מהחדש של מיקה קרני, החדש של חיים אוליאל ושירים משובחים של להקות רוק ואחרות (לדג נחש יש יופי של שירים, טיפקס אחלה - בעיקר הישנים שלהם, סבלימינל מעביר לי את הפקקים בכיף). ריטה פחות, רמי יותר. זה בגדול.

danonit

New member
אנחנו שומעים רק רדיו...

שנינו לא אוהבים דיסקים, יש את הקטע המרגיז הזה שיש 2 שירים טובים בדיסק והשאר ממלאים מקום (כמו חסה בסלט). אותי גם משגע לשמוע דיסק שלם של אותו אמן/להקה כי אפילו שהשירים שונים - עדיין יש משהו שנשאר אותו דבר לאורך כל הדיסק (עיבוד/סאונד - לא יודעת) ולי זה ממש מפריע. אז אנחנו שומעים רדיו - בעבודה גלגלץ - הדבר היחיד הנורמלי שקולטים פה חוץ מ"ערוצי הקודש" הנפוצים כל כך באזור. ובבית וירג´ין או סקאי רדיו דרך הכבלים - קצת יותר מגוון מגלגלץ ובלי הזבל הישראלי (אני מתכוונת לשירים החדשים, לא ישראלי ישן) שהם מתעקשים להעיק עלינו ועם פחות חדשות.

Ronnie*

New member
אנחנו אוהבים שנות ה- 80...

וזה בערך הדבר היחיד ששנינו אוהבים... (טוב, אולי יש עוד כמה דברים כאלה, כמו ויה קון דיוס, הפסקול של מגנוליה ועוד כמה) חוץ מזה, אני אוהבת שירים משנות החמישים (הדיסקים של אסקימו לימון מככבים אצלי) וחוץ מזה דברים בלי מכנה משותף ממשי - סיימון וגרפונקל, ביטלס, בילי ג´ואל, אלביס קוסטלו, Crowded House. לאורי אין בעיה לשמוע את המוסיקה "שלי" והוא די אוהב אותה, אבל ההיפך הוא בעיה, כי הוא אוהב רוק כבד וכאלה (נניח, Rage against the machine) ואני לא מסוגלת להקשיב לזה...

אתי@

New member
מאוד אוהבים מוסיקה ../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

בסגנונות שונים: אוהבים מוסיקה של סוף שנות ה- 60 כל שנות ה-70, שזה בעיקר רוק ורוק מתקדם, מוסיקה שהושפעה מילדי הפרחים ומלחמת וויטנם, ועוד. שנות ה-80 - אוהבים חלק, בעיקר להקות כמו קיור, סמיתס, מדנס וכו´. מבחינת סגנונות - כמובן רוק, מאוד אוהבים מוסיקה שחורה (אבל לא מספיק מבינים בזה), חלק מהמוסיקה הישראלית, ומוסיקה קלאסית (אני
).

גלי ב

New member
אנחנו אוהבים : שנות ה-80 ועברי../images/Emo13.gif

כן..וגם קצת לועזי , אבל לא היפהופ טראנס וכאלה...ממש...

god gave us rock!../images/Emo79.gif../images/Emo59.gif../images/Emo168.gif

עקרונית אני שומעת רוק, ישראלי, פופ, קלאסי- בואו נגיד אחרת- אנחנו לא שומעים מזרחית/ יוונית וגם לא מחבבים טכנו ואסיד (אלא אם כן אנחנו בדיסקוטק...). עמית שומע הכל- אבל במיוחד אוהב רוק כבד מטאל וטראש. להקות אהובות- מטליקה, פנטרה, ביו-האזארד, סואיסיידל- טנדנסיז, היהודים וכו´- והוא מתופף אותם כל הזמן... לאחרונה אני שומעת הכי הכי הרבה שירי ילדים...

rona25

New member
אני אוהבת בעיקר ישראלי../images/Emo79.gif

ושנינו אוהבים ביחד וגם הולכים להופעות של ברי סחרוף, אהוד בנאי, היהודים, ערן צור, עמיר לב וכמובן לקנות כל דיסק חדש שיוצא (מעולם לא לצרוב!!!) אבל אני למשל חולה על הזמרות טורי איימוס ואתי אנקרי והוא ממש לא מתחבר אליהן... חוץ מזה אני אוהבת כל מיני מוזיקות משונות - ובמיוחד להקה פורטוגלית בשם מדרדאוס ופסקולים של סרטים

למעלה