שאלת היום שלי היא האם אתן הולכות

סיגל2

New member
שאלת היום שלי היא האם אתן הולכות

לחדר כושר? וכמה פעמים בשבוע אתן מקדישות לזה.

אתי@

New member
לא, וזה גרוע מאוד ../images/Emo10.gif

אבל אני נרשמת לאירובי או התעמלות כלשהי, כבר משבוע הבא

Aאלינור

New member
נושא כאוב...

נרשמנו שנה שעברה לחדר כושר מה-זה שווה, כדי שלחתונה תהיה לנו צורה. אבל חוץ מחור בארנק לא קרה הרבה. יש לנו הליכון בבית שאיתו אנחנו קצת יותר מיודדים. ככה אפשר לעשות מתי שרוצים, ללא הכנות מוקדמות רבות מדי, אף אחד לא מסתכל וכו´. חוץ מזה אני הולכת גם לסטודיו c וממש מרוצה מהם.

kisses

New member
הלוואי שהיה לי כח ללכת למכון שנימצא

2 דקות הליכה מהבית שלי.

סיגל2

New member
אני מתחילה ללכת למרכז הספורט

של אוניברסיטת תל אביב החל משבוע הבא. פעם הלכתי למכון כושר אחר אך הפסקתי כי התחלתי ללמוד ועכשיו יש לי שוב זמן ללכת אז אני אלך למכון באוניברסיטה.

maz

New member
אז כניראה ניפגש שם...

ההורים שלי גרים בקומה שניה. בפעם הראשונה שקלטתי שאני מתנשפת בטירוף כאשר אני עולה אליהם במדרגות נבהלתי. מכיוון בעבודה הקודמת שלי היה מכון כושר התחלתי ללכת והתמדתי עד שניפרדתי מאותו מקום לשלום. ואז נרשמתי למועדון ספורט של האוניברסיטה. אמנם יש טובים ממנו אבל לסטודנטים זה ממש זול יחסית. למרות שהשנה אני לא אנצל את המנוי במשך 4 חודשים כשאהיה בחו"ל, זה עדיין יותר כדאי ממנוי במקום אחר לחצי שנה . בסיכום כללי - כבר יותר מ- 4 שנים, בדר"כ פעמיים בשבוע.
לעצלנים (שאני מאד מזדהה איתם): אל תלכו במיוחד לחדר כושר. פשוט תכניסו את זה כחלק מסדר היום - עבודה -> חדר כושר -> בית. אם השיטה היא עבודה -> בית -> חדר כושר זה הרבה יותר קשה...

שירי71

New member
זה מקום מעולה!!!

היה לי מנוי שלוש שנים לאוני וזה מקום מעולה, סיגל!!! הייתי הולכת המון לחדר כושר שם. עצה לי אליך: אם את בבוקר באזור תכנסי לחדר תקבעי לך שעה לערב להליכון (מסלול) ולמכשיר סקי ככה כמה פעמים בשבוע וככה את באה בערב ויש לך כבר תור על שמך, בשבילך ובשעה שנוח לך (לדוגמא כדי לא למות משעמום את יכולה לעשות רישום שמונה ואז את רואה חדשות תוך שאת שורפת קלוריות. אגב מומלת מכשיר סקי מס´ 3!!!! אני מה זה מתגעגעת לשם, בהצלחה! לנו אגב יש מנוי חדש לחדר כושר כאן בישוב הולכים משהו כמו 0-2 פעמים בשבוע וזה לא מקדם כי צריך ללכת יותר כנראה!

שמופית

New member
הלוואי !!!

אני נורא רוצה לעשות קצת כושר, אבל לא יוצא... אני עצלנית מדי. דווקא קבעתי לי היום שיעור למשהו כמו סטודיו C - שיעור לדוגמא, כך שאני עוד לא יודעת אם אני אתמיד או לא, אבל אם כן, זה יהיה 3-4 פעמים בשבוע. לפני כמה שנים הייתי בסטודיו C במשך שנה, וירדתי בהיקפים, שזה היה פשוט מדהים !

fila

New member
כבר לא

היה לי מנוי ולא ממש התמדתי אז לא טרחתי לחדש אותו, וכנ"ל לגבי מיטות שיזוף אני לא מתמידה כ"כ וזה סתם כסף מבוזבז

nikit1

New member
עכשיו כבר לא...

בתקופה שהיה מועדון ספורט מפואר במרחק הליכה מהבית (וגם קצת יותר מוטיבציה
) היתי הולכת 3-4 פעמים בשבוע. אבל מאז עבר הרבה זמן וקילוגרמים רבים נוספו למשקלי...

הילית*

New member
ממש לא... וזה בגלל שאני שונאת חדר

כושר. לפני כמה חודשים הלכתי פעמיים בשבוע לעיצוב הגוף והשנהאני מתכננת ללכת לשחות פעמיים בשבוע וזהו

dorlim

New member
אני שונאת כושר ../images/Emo123.gif

אני שונאת חדר כושר ושונאת את כל הפעילויות האלה מסביב ולמרות שאני צריכה אני לא עושה כלום! הלוואי והיה לי הכוח הנפשי לאלץ את עצמי ללכת לאיזושהי פעילות כושר, כי בנתיים אני ממש לא בכושר

סיגל2

New member
אני גם לא מתה על חדר כושר, אך

החלטתי שאין ברירה וצריך לעשות משהו למען הבריאות. אני מתכוננת בעיקר ללכת לחוגים שלהם כמו מדרגה ועיצוב גוף וכמובן לנצל את הבריכה שלהם. בשלב מאוחר יותר אני אולי גם אנצל את החדר כושר.

שירי71

New member
לא נעים לי לומר, בקשר לעיצוב הגוף

סיגל החוג לעיצוב הגוף מה זה קשה! הלכתי אליו כשהלכתי גם לחדר כושר כלומר יחסית לעצמי הייתי בכושר לא רע וממש ממש כמעט נגמרתי בחוג הזה הוא נורא נורא קשה.. כלומר אל תתיאשי אם יהיה לך קשה לדעתי חדר כושר יותר קל אבל אולי זה אינדיווידואלי... בהצחלה ואגב בקיץ יש סרטים בבריכה בערב שזה מה זה כייף סיגל אני מתחילה להתגעגע כמובן....

סיגל2

New member
תודה שירי על המידע ואני מאד מקווה

שאני לא אשבר באמצע. אני אעשה כמה שאני יכולה בתקווה שעם הזמן אני אשתפר ואחזיק מעמד, כי אני ממש חייבת את זה לעצמי. כדי לעשות את המכשירים בחדר כושר צריך אישור רפואי אז עד שאני אשיג אותו אז אני אלך לחוגים האלה של מדרגה ועיצוב הגוף ואחר כך או שאשלב חדר כושר ביום אחר או בריכה או הכל ביחד זה כבר נראה ונדמה לי שעל זה אפשר גם לאמר תפסת מרובה לא תפסת, כך שאני מתכוננת לעשות הכל בקצב שלי.

שירי71

New member
אה כן את חייבת אישור

אני בטוחה שמאד תהני אם יש לך חברה שגם מנויה אני ממליצה לך לעשות איתה הסכם של מי מושכת את מי לשם כי המון פעמים אין כח ללכת בערב לכם הרישום בבוקר כל כך חשוב אני הייתי הולכת עם חברה או ידיד והיינו רושמים זה את זה על מכשירים זה ליד זה ואז זה גם זמן להשלים מידע חשוב ורכילותי...

Ronnie*

New member
לא הולכת...

האמת, אני ממש לא אוהבת חדר כושר. הייתי שמחה להירשם לאיזה חוג התעמלות, אם אי פעם יהיה לי זמן וכסף... אני משתדלת לצאת להליכות לפעמים, כשיש לי זמן... אני נורא אוהבת לצעוד לבד.

אנחנו מנויים לקאנטרי, אבל שנינו

בקושי הולכים לחדר כושר. לירון שוחה בעיקר, ואני לפעמים הולכת לחדר כושר רק להליכון , ולאופנים . וזה באמת עצוב. אני בקושי מנצלת את המנוי , אבל בכל זרת נרשמנו לעונה הבאה, כי בקייץ כל שבת כולם שם (כל המשפחה שלי מנויה) . וחוץ מזה אני לא יכולה לוותר על ריקודי בטן בשבת....

יעלי2

New member
אנחנו היינו מנויים לקנטרי ליד הבית

בשנה שעברה. המנוי עלה כ 2,500 ש"ח לאדם וניצלנו אותו בחודשים ספורים על כף יד אחת. זאת למרות שהוא כלל חדר כושר של 600 מ"ר ובריכת שחיה ודשא וחוגים ועוד. השנה החלטנו לרדת מזה וללכת (לחזור ללכת) ברגל יחדיו במקום בשעות הערב. השבוע הלכנו 3 פעמים והיד עוד נטויה. זה לא מחטב כמו סטודיו C וזה לא מגוון מכשירם כמו בחדר כושר, אבל זה מכניס חכושר, נותן אושר ואם מתמידים זה מקטין את ההיקפים. אז זאת התרומה הצנועה שלנו לעצמינו.

למעלה