שאלת היום שלי - כשרונות

dorlim

New member
שאלת היום שלי - כשרונות

כל אחד ואחת מאיתנו נולד עם סל של כישרונות וחסר כשרונות אחרים... איזה כשרון אין לכם והייתם רוצים שיהיה לכם

rinutza

New member
אני הייתי מתה לכישרון כתיבה,

אני בקושי מצליחה לכתוב ברכות לימי הולדת וארועים ואני ממש מקנאה בכל האנשים המוכשרים האלה שמסוגלים לכתוב ספרים שלמים. מה עוד... כישרון ציור. נאי מאד אוהבת לעסוק בכל מיני עבודות יד - עץ, קרמיקה על אבניים וכו´. אבל מאד הייתי רוצה להיות מסוגלת לצייר עצמאית.

הילית*

New member
כשרון אומנותי

אני נורא אוהבת להתעסק בדברים האלו ודוקא כילדה הייתי מאוד מוצלחת בזה אבל אני לא בטוחה שיש לי ממש כשרון... לכשרון הזה יש גם ביטוי ביכולת לעצב דברים, להסתכל על בית ולדעת איך אפשר לעצב אותו (לאתי אלבכרי יש את זה...)

אתי@

New member
כל מה שאפשר ../images/Emo13.gif

הייתי רוצה להיות יותר מוסיקלית, כי זה היה עוזר לי בתקופה שרקדתי והייתי רוצה להיות בעלת כישרון אמנותי יותר מפותח - לא רק לדמיין אלא גם לעשות בעצמי, את כל הדברים היפים שאני רוצה...
והייתי רוצה לדעת הרבה שפות - וגם בשביל זה צריך כישרון...

danonit

New member
הייתי מתה לדעת לשיר ../images/Emo168.gif

אני מאוד אוהבת לשיר, ושרה כל הזמן
הצרה היא שכשאני שרה זה ממש מפגע סביבתי, קקופוניה איומה ומלאה זיופים... בעלי המסכיין די סובל אבל לפעמים הוא גם מצטרף אלי בזיופים
הייתי מתה גם לדעת לרקוד, אבל גם פה, פסחו עליי כשחילקו את הכשרונות

limor 2

New member
כנ"ל - הייתי ממש רוצה לשיר בלי

לזייף ולהבהיל אנשים !

Ronnie*

New member
לשיר ולרקוד.

בגלגול הבא אני רוצה להיות זמרת נשמה שחורה או לחלופין רקדנית בלט... ולא הייתי מתנגדת גם לדעת לצייר.

kisses

New member
אני יודעת שאני יודעת לשיר

למרות שהסביבה אומרת שלא; אז אני מניחה שהייתי רוצה לדעת לשיר יותר טוב.

dorlim

New member
נראה לי שאפשר להקים פה מקהלה ../images/Emo8.gif

אני מאד אוהבת לשיר, רק מה כשאני שרה כולם חושבים שזו מנגינה שהמצאתי בעצמי... דורון סובל מזה, אבל מאחר וגם הוא בזייפנים, לפעמים אנחנו מזייפים יחד... הלוואי וידעתי לשיר... חוץ מזה, אני מרגישה שממש חסר לי כישרון לשפות
זה כישרון שיכל לעזור לי באמת ולא סתם להנאתי.

rinutza

New member
זו בדיוק הצרה שלי ../images/Emo6.gif כל פעם שאני

רק מנסה לשרוק אילן חוטף חום... מזל שלפחות אני יודעת לשיר

danonit

New member
ששירה בציבור חוזרת בגדול, לא?

אולי נקים חבורת זמר אלטרנטיבית, למאותגרים שירתית ובני זוגם?

שמתן לב שאף אחת לא ענתה איזה כשרון

יש לה, אלא רק איזה היא רוצה? אני הייתי רוצה לעשות דברים אומנותיים בידיים (עיצוב, נגרות, קדרות), ולעצב (לדוגמא את הבית).

למעלה