שאלת היום שלי - קורסים וחוגים

שמופית

New member
שאלת היום שלי - קורסים וחוגים

עשיתן פעם קורסים סתם בשביל הכיף ? משהו שלא קשור לעבודה ? ומה עם חוגים ? פעם הייתי הולכת לבלט, פסנתר וכאלה... למישהי יש חוג קבוע שבו היא משתתפת ? (הפורום לא נחשב
)

kisses

New member
פעם הייתי הולכת כשהייתי צעירה

לבלט וראיתי שזה לא מתאים לי. כשהייתי בסביבות ה - 16-17 הייתי בלהקת גז היינו מופיעים והיה ממש כיף. נכון להיום; למי יש זמן לעשות את הדברים האלו; למרות שהייתי נורא רוצה ללכת להרשם לכתת אירובי.

fila

New member
אני הלכתי באופן קבוע

להתעמלות וטניס אבל זה היה ממש מזמן! עשיתי קורס מחשבים ועכשיו יבוא יצוא (אבל זה לא בשביל הכיף אלא לעבודה) אני נורא רוצה למצוא משהו שיעניין אותי אולי בתחום האומנות או שפות

kisses

New member
תמיד רציתי לכתוב רומן ../images/Emo23.gif../images/Emo63.gif

אולי כשיהיה לי יותר זמן בבית אני יעשה זאת. ורק לעיתים נורא נדירות נוחתת עלי המוזה .

אתי@

New member
כשהייתי ילדה הייתי הולכת

לבלט וחלילית (
נא לא לצחוק עלי
). את החלילית הפסקתי אחרי איזו שנה או שנתיים, ותהרגו אותי אני לא מבינה איך החזקתי שם מעמד כל כך הרבה זמן... ממליא לא נהניתי בכלל וגם לא היה לי כישרון מוסיקלי מינימלי
הבלט - זאת אהבת חיי
... הייתי חולמת להיות רקדנית בלט מפורסמת שרוקדת בכל הבלטים הגדולים... בשלב כלשהו התחלתי לרקוד בסגנונות נוספים, בתיכון למדתי במגמת מחול, ובאמת חשבתי להפוך את המחול לקרירה. בסוף זה לא ממש קרה כמו שאתן מבינות
אבל הבלט היה "החוג של חיי"
בטח היו עוד חוגים, אבל את אלה אני זוכרת...

אתי@

New member
הייתי גם בתנועה:

בהתחלה בנוער העובד והלומד (איחוד! חשוב מאוד...). אח"כ בתיכון הייתי בשומר הצעיר. מה שמדהים בזה זה שהיום אני כל כך סולדת מהסגנון של התנועות והאופי שלהן...
איך הייתי שם כ"כ הרבה זמן?

kisses

New member
יוווו גם אני. זוכרת את הפעיליות

הליליות שלהם, יאללה זה היה כיף לא נורמלי.

Ronnie*

New member
כן...

לפני כמה שנים למדתי צרפתית (עכשיו אני ממשיכה את זה בעל כורחי בתואר השני), ולמדנו ביחד סלסה (די שנאנו את זה, בסופו של דבר). וכשהייתי בצבא לקחתי קורס באוניברסיטה הפתוחה, סתם כדי שלא יתייבש לי המוח... וכשהייתי קטנה, כמובן - חוגי התעמלות, כדוריד, תיאטרון, פסנתר, אמנויות... אילו רק היה לי זמן עכשיו, יש המון דברים שהייתי רוצה ללמוד.

dorlim

New member
כן בטח ../images/Emo13.gif

אני חובבת אומנות ועשיתי המון קורסים באומנות - ציור על עץ, ציורי ילדים, דקופאז´ ועוד כל מיני כאלה ועכשיו אני ממתינה לקורס לצביעת קירות
דרך אגב, שמתן לב שאני גונבת יותר מידי דקות מהעבודה

סיגל2

New member
אני כל פעם מוצאת לי משהו ללמוד

בין אם זה לעבודה כגון ניהול בניית אתרים באינטרנט או סתם קורסים כמו תרגום, לימוד צרפתית וזה קורס שאני רוצה לחזור עליו כי אני לא זוכרת כלום מהשפה ואולי בהמשך ספרדית. כרגע בכל אופן אני קצת נחה.

שמופית

New member
כבר התחלתי לחשוב שאני היחידה

שמשוגעת על כל מיני קורסים.... האמת היא שבאמת עשיתי קורסים מוזרים ובלי הרבה קשר אחד לשני: קורס סנפלינג, קורס בארמנים, קורס סטיילינג, קורס בניית ציפורניים, רייקי, קורס צרפתית ובטוח שכחתי משהו...
חוץ מזה גם עשיתי רשיון לאופנוע 500 סמ"ק, אבל זה לא קורס... סתם שיגעון...

אתי@

New member
איפה עשית קורס סטיילינג ומה בדיוק

למדת שם
הנושא מעניין אותי...

שמופית

New member
עשיתי את זה מזמן, במקום שנקרא

"מולה סנטר"... האמת ? אני לא ממש זוכרת מה לומדים שם (התאמת צבעים, עיצוב חלונות ראווה, תצוגות אופנה), וגם ביה"ס נסגר לפני שהקורס הסתיים ולא הגענו לחלק המעניין של סטיילינג לתצוגות אופנה. אני גם לא יכולה להגיד שזה היה משהו מקיף וממצה, אבל אני מניחה שבסטיילינג - או שיש לך את זה או שאין לך... בכלל, אין לי מזל בקטע של לימודים ואני ידועה כ"סוגרת בתי ספר". לא זוכרת אם סיפרתי לכן, אבל איך שהשתחררתי מהצבא, התחלתי ללמוד עיצוב גרפי במסלול של 4 שנים לתואר. אחרי ח ו ד ש נסגר ביה"ס !!! וזה היה בי"ס ידוע שפעל כ-20 שנה !! אחר כך, כשלמדתי במולה סנטר, הוא נסגר גם כן אחרי איזה חודשיים-שלושה. לפני כשנה, נרשמתי לאוניברסיטה הפתוחה והתחלתי ללמוד קורסים בשלוחת אלימלך ברמת גן ש.... נסגרה בתום הסמסטר !!! פשוט אין לי מזל בקטע הזה, וכל פעם שאני רוצה להירשם ללימודים, המשפחה והחברים ישר שואלים "אז איזה בי"ס את הולכת לסגור ?"

fila

New member
גם אני הייתי../images/Emo68.gif

ב"מולה סנטר" ומכל הדברים אני הכי זוכרת את השיעור של נימוסים והליכות! היה ממש נחמד רק שבסוף הקורס היה מן יום כיף כזה שלוקחים אותנו להתאפר להסתפר ואח"כ להצטלם אני חייבת לציין שיצאתי גרוע מאוד
הם הצליחו להרוס גם מה שראה אצלי מצוין אפילו ביום יום כמו השיער למשל...
אבל היה נחמד!

jess ועוד

New member
אני עשיתי אצלם

את הקורס איפור מקצועי חצי שנה של הרפתקאה וכיף ....

יעלי2

New member
בענין העשרה

וחוגים: אולי יש לכן מידע איפה לומדים להיות מתווכי דירות (בדפ"ז זה לא מוגדר בצורה ברורה)?

למעלה