שאלת היום שלי

הילית*

New member
שאלת היום שלי ../images/Emo26.gif

ושוב אני מחזירה אתכם למסורת השאלות זה לא כ"כ קשור לנשואים טריים אבל בטח קשור להיותנו אנשים עובדים אז ככה... איך אתם מתמודדים עם אנשים רעים בעבודה שלכם. אנשים שמנסים לשים רגל, שמקנאים לכם, שנותנים הרגשה לכולם שהם עובדים הכי קשה ושהכל נופל עליהם מה שממש לא נכון) שמשקרים לכם בפרצוף וכו´ וכו´ אני שואלת בגלל שלנו יש טיפוס כזאת בעבודה ואני למדתי עם הזמן להבליג... למרות שזה קשה לי מאוד

אתי@

New member
לשמחתי אין לי דבר כזה ../images/Emo57.gif

ואין לי מושג איך הייתי מתמודדת...
אני לא טובה בדברים כאלה... אבל טוב שאת דואגת שכשלירון ישאל היום מה היתה השאלה יומית - הוא גם יקבל תשובה

Ronnie*

New member
זה נשמע די נורא...

גם אני לא ממש נתקלת בזה כאן כרגע, אבל לרוב אני מעדיפה להבליג ולקוות שהצדק ייעשה מעצמו... בדרך כלל האחרים מכירים בסופו של דבר את טבעם האמיתי של אנשים כאלה... אבל אולי אני חסרת אסרטיביות מדי, וכן צריך להעמיד אותם במקומם...

fila

New member
רוני- צודקת!

גם אני מרגישה לפעמים שאני מבליגה יותר מידי ואני עושה לעצמי שיחות מוטיבציה לפעמים
בבית ומבטיחה לעצמי שאם היא עוד הפעם תגיד לי "אני יכולה לגרום לפיטורים של מי שאני רוצה במשרד הזה...." אני אסתום לה את הפה
לא הולך לי עם זה כ"כ עד כה....

fila

New member
הילית.... אני מנועה מלענות לך

אבל אם תרצי אשמח לשלוח לך מסר בעינין.....

תוכי

New member
............. ../images/Emo13.gif

אוי........ שאלה קשה וכואבת.. כשאני הגעתי לעבודה לפני קצת יותר משנה החליטה מישהי שלא מתאים לה שאמרתי שלמדתי חשבי שכר כי אני אוכל לתפוס את המקום שהיא רוצה לתפוס בעתיד אז היא עשתה לי את המוות בחברה המרידה את שאר הבנות וגרמה לכך שבכיתי המון ואפילו חשבתי לעזוב יום אחד לא הגעתי לעבודה ולקחתי את זה כיום שבו אני מחליטה עוזבת או נשארת מה גם שהבנות החליטו שכל מה שקורה הוא בגללי - לאחר המון שיחות שהיו בחברה (הגעתי לחברה לאחר שעבדתי באופן זמני לפני כמה חודשים- ופשוט החליטו להחזיר אותי כששמעו שחיפשתי עבודה) וכנראה הפריעה להם שהגעתי בפרוטקציה ע"י מנהלת התפעול העיסקי הרוחות די נרגעו אבל תמיד אני מרגישה כאן לא רצוייה אבל, עקב המצב הכלכלי אני די סותמת וסופגת.

הילית*

New member
האמת שעם הזמן למדתי שהסף

שלי יכול להיות ממש גבוה ולעלות עוד ועוד ומאחר ולכולם כאן יש בעיה איתה שעליה הם מנסים להבליג אני יודעת שצריך ללמוד לחיות איתה כי היא תמיד תהיה כאן ואנחנו בטח עוד נחליף עבודות. לפעמים רבים איתה פה על דברים שקשורים באינטרסים של המקום כלפי הלקוחות והיא הופכת הכל לאישי ופתאום אני תופסת שאני לא מוכנה להתווכח בשביל דברים שקשורים לאינטרסים של לקוחות, אפילו שהם לקוחות שלי.

שירי71

New member
אני חושבת שזה קורה בד"כ עם מישהו שה

שהוא בן משפחה של המנהל/בעל העסק ואז הדבר הנכון לעשות הוא לנסות לא לשים לב ולהיות הכי מקצועי שאתה יכול. אגב אם האבא הוא מספיק נבון עם הזמן הוא מבין שהוא עושה נזק לעסק ולבנו/ביתו ומשהו כן משתנה. מצד שני תמיד יפטרו קודם את מי שהוא לא בן משפחה לכן צריך להיות מקצועי ישר טוב הגון ורציני. אגב לי קרו דברים דומים באיזה מקום שבו עבדתי, לא עם בן משפחה של אבל היו שניים שכל הזמן ידעו לדאוג לעצמם למעלה אצל זו שמסדרת את הסדר של העבודה ודאגו כל הזמן למרוח את הזמן (מקום עבודה שמשלם לפי שעות ולא לפי הספק) הם היו מקבלים הכי פחות לעשות והיו מורחים ואחד מהם אף חיפף בשעות לדוג היה הולך ללמוד וחוזר בערב ואז מחתים שעון כאילו היה מהבוקר עד הערב בעבודה. ואני הייתי תמיד ממהרת לחזור הביתה כך שהיה לי הספק מהיר אז התרגלולתת לי את הכי הרבה (מטלה מסויימת שלשמה היינו שם) והייתי מסיימת לפני האחרים ולא מקבלת על כך כלום. שתקתי. וכעסתי. ושתקתי. וכעסתי. ויום אחד אמרתי די נמאד לי אני לא מסכימה ששוב יתנו לי הכי הרבה. ושבוע אחר כך פוטרתי. לה לה לה לה לה...

שירי71

New member
אם הבנתי נכון ../images/Emo8.gif

זה אומר שמצבה בחברה רעוע יותר ממצבכם או שבעצם היא מחזיקה מישהו ב-בי... תרתי משמע. בד"כ זה מסתיים בפיצוץ .

שירי71

New member
אויש זה כבר הרבה זמן ככה?

אני לא יודעת מה הייתי עושה במצבך, בעיקר נזהרת לא לדרוך ולתת לדברים להסתדר שם מעצמם. ואם זה לא מסתדר, אני אם היו מגיעים לי מיים עד נפש אולי הייתי שוקלת לעזוב. מצד שני אם אתם שם לא מעט עובדים באותו סירה אתם יכולים להוות קבוצת תמיכה אחד של השני. אולי תקימו לכם פורום בתפוז של העובדים ששם תוכלו לשפוך את לבכם מבלי להסתכן?!!!!!!

הילית*

New member
אמרתי כבר שפיתחתי סף מאוד גבוה

יש ימים בהם זה קשה במיוחד ויש ימים שקשה להבליג. רוב האנשים מזמן אמרו שהיא משוגעת... מעבר לזה רוב הזמן עובדים מול אנשים אחרים ומול לקוחות וחוץ מזה שלרובנו יש חיים פרטיים

שמופית

New member
לא זכור לי שיצא לי להתמודד עם

מקרה שכזה, אבל קחי
ענק על זה שאת צריכה להבליג ולסבול אדם כזה. אני מכירה את האנשים האלה שתמיד מקטרים שהכל נופל עליהם ושהם עושים הכל, ואני פשוט שונאת את ההתנהגות הזו. כל הכבוד לך שאת מצליחה להבליג, כי זה מאוד קשה. אבל אם זה מנחם אותך - רוב הבוסים לא "אוכלים" את זה ויודעים שהטיפוס הזה סתם מדבר ולא באמת עובד קשה יותר מהשאר (היה לי פעם דיבור עם איזה בוס בהקשר הזה).

אביבית1

New member
אצלנו זה בדיוק ההפך

מכיוון שיש לנו מרכיב של פרמיות במשכורת אז כולם עובדים בשביל עצמם ועדיף גם בשביל האחרים. אצלנו מתחילה הבעיה כאשר יש רמאויות ושבוע שעבר ביום חמישי גילינו אחת כזאת והעמדנו אותה במקום בעזרת הראש צוות שלנו. מה שנשאר לי לך להגיד הוא שימי פס, אל תתיחסי אליה, ואל תראי לה שזה מפריע לך כי היא תמשיך להרגיז. וחוצמ´זה שולחת לך

למעלה