שאלת היום שלי

הילית*

New member
שאלת היום שלי ../images/Emo73.gif

והפעם בעניין טסט לאוטו למי שיש ברשותה מכונית מי אצלכם עושה למכונית טסט ? ולמה אני שואלת- כי אצלנו אני תמיד הולכת לעשות טסט לאוטו שלי ותמיד תמיד אני רואה שם רק גברים ואני הבחורה היחידה...
ושלא תבינו בכל פעם אני אומרת שזו הפעם האחרונה שאני הולכת -נורא מפחדת מהקטע הזה שיש מתחת לאוטו מישהו שבודק את האוטו (מפחדת שהאוטו יפול למטה) וגם בפעם האחרונה אחד מהעובדים במכון שעשו את הטסט ישר אמר לי לצאת מהאוטו ונהד בעצמו במהלך הטסט (קצת חוצפה- לא ?) אז מה קורה אצלכם?

dorlim

New member
מאחר ובמקור האוטו שלי - בד"כ אני

הפעם מקוצר זמן - אבא של דורון (איזה כיף
). בד"כ אין לי עם זה שום בעיה (חוץ מזמן, כאמור). הבעיה שלי היא ללכת למוסך - שם תמיד יש לי הרגשה שעובדים עלי (הצ´ופצ´יק של השסטורם הלך....
)

האוטו שלי עדיין קטן מדיי ועוד לא

צריך טסט, אבל כל מה שקשור במוסך מועבר מייד לבן זוגי, פעם אחת הלכתי למוסך כדי שיבדקו לי את האזעקה (לביטוח), היו שם רק גברים גדולים ומיוזעים שבקושי ראו ושמעו אותי (קטנה עם קול ציפציף) וכל הזמן עקפו אותי בתור (לא יודעת להדחף ולצעוק) וכל הזמן כמעט דרסו אותי ולכן אני שמחה שהחצי השני שלי לוקח את המשימות האלה על עצמו

שמופית

New member
האמת היא שסידורים זה התחום שלי...

והרכב נחשב ל"סידורים"... אני הלכתי איתו למוסך והעברתי אותו טיפול 10,000 (לשמחתו הרבה של המוסכניק, שלקח אותי תחת חסותו והסביר לי על כל שסתום והשם שלו...). לפני כשבועיים גם לקחתי את האוטו לטסט והאמת היא שבהתחלה חששתי קצת, אבל היה ממש מצוין - איך שהגעתי ונעמדתי בתור, הגיעו אחרי עוד 7 מכוניות !!! איזה מזל, הא ?
הבעיה היחידה שהיתה לי במהלך הטסט, היתה שלא היה לי מספיק כוח למשוך בבלם היד, אז שלפו אותי מהאוטו והמוסכניק המסוקס משך בבלם
ואגב, לא הייתי הבחורה היחידה שם...

הילית*

New member
את רואה !? מתייחסים אלינו הנשים

במוסכים ובמכוני הטסט כ"תופעת טבע" !

למעלה