שאלת היום שלי !

הילית*

New member
שאלת היום שלי !

בהנחה שלא היתה לכם מגבלה של כסף או מגבלה אחרת היכן הכי הייתם רוצים לגור בארץ? נראה לי שאנחנו היינו בוחרים לגור בזכרון יעקוב המדהימה (אם לא היתה לנו מגבלה של מקום עבודה ומשפחה...)

אתי@

New member
בטח באיזה מקום יפה בגליל או בגולן

רחוק מהרעש והלחץ של המרכז (אבל גם רחוק ממקומות עבודה
). אבל גם זכרון זה מקום מקסים...

הילית*

New member
../images/Emo32.gif אתי, שאלה קצת דחופה

איפה נמצאת חנות ארטא. אני בחופש היום ורציתי לקפוץ לשם

הילית*

New member
זהו, שזה אני יודעת לעשות

אפילו הדפסתי עכשיו שתי מפות באתר מפה בוואלה למקומות אחרים אבל מה שאתן לא יודעות זה שחוש ההתמצאות שלי בדרכים הוא ממש מביש ועוד יכתבו על זה יום אחד (איך מגיעים מיפו ליהוד דרך חולון...
ועוד ועוד)

רחלילי

New member
אמנם לא אתי אבל תשובה

ארטא נמצאת בקצה של נחלת בנימין שממש רחוק מהמדרחוב זה באזור שבו נחלת בינימין מתחברת עם האזור של רח´ דרך יפו אם אינני טועה בשם של הרחוב. דרום דרום תל אביב כמו לסוע מלה-גארדיה לכיוון יהודה הלוי (ממשיכה הלאה אחרי חניון בית הדר ממשיכה ישר) עד הקצה שלו (אחרי שהוא חותך את אלנבי) להמשיך הלאה ושם איפהשהו שמאלה וישר בשמאלה יש חניה מצד ימין (בתשלום) וממול החניה חנות ארטא. אני מקווה שאני לא מטעה אותך, ושלא בלבלתי את יהודה הלוי עם רוטשילד. ואם יש לך כרטיס סטודנט קחי זה עשוי לעזור. תהני.

הילית*

New member
תודה ! תאמיני לי שגם ההסבר הזה קשה

לי...אני ממש גרועה בדרכים. אולי באמת אצא עכשיו לדרך עם טנק מלא דלק. זה רח´ אלחריזי- נכון?

רחלילי

New member
התכוונתי לארטא בנחלת בנימין

לא יודעת מה זה אלחריזי אבל את יודעת מה? הכי טוב תתקשרי אליהם והם יסבירו לך איך מגיעים ככה אני עשיתי ואגב להגארדיה לא משנה מאין את באה את נוסעת בגשר לאגארדיה לכיוון הים. כלומר כיוון מערב. ברמזור הראשון שמייד בסוף הגשר את לוקחת אלכסון ימינה (ימינה =המסגר, ישר=תחנה ישנה, את לוקחת אלכסון ימינה=כביש שעולה למעלה ואחרי 400 מטר יש מצד ימין חניון גדול שכתוב עליו "בית הדר" את משיכה ישר כל הזמן עוד ועוד רמזורים. ככה איזה חצי קמ עד ק"מ 1 והכביש מתעקל כזה מין שמאלה פראי כזה ושם מייד בצד ימין שלך יש כניסה לחניון. אני מקווה שזכרוני אינו מטעה אותי אבל תתקשרי גם לחנות את מחנה בחניון והחנות היא 10 מטר מהחניון.

fila

New member
................/images/Emo141.gif

בארץ הייתי מאוד רוצה לגור בחיפה אבל רק בשכונה כמו דניה או אחוזה.... בבית פרטי משלי ולא בבלוק- כי ככה אני רגילה.

תוכי

New member
אנחנו היינו .........

בוחרים איזה מקום שקט עם נוף מדהים היכן שהוא בצפון לא חשבתי על מקום כלשהו......

רחלילי

New member
בגליל או ברמת הגולן

כמובן בית קרקע רצוי כזה שצריך לשפץ, והייתי משפצת מעצבת (כי כשקונים שם לא נהיים תפרנים) הייתי מוצאת לי מלא זמן של שקט ורוגע. והילדים היו גדלים בטבע ובלי הרבה רעש ובלאגנים. יחסית מצאנו לנו מקום שעונה על חלק מהדרישות ויש בו גינה שאני משתדלת לטפח, אבל בגלל ענייני עבודה וקריירה נאלצנו להשאר במרכז יחסית ולבחור בית ששייך בעיקר לבנק.

נופר30

New member
אנחנו היינו הולכים על מקום

ברמת הגולן או אפילו היכן שאנחנו עכשוו ( רק שמישום מה אף אחד לא רוצה לבוא לבקר פה כי מפחדים ) ולכן לצערי אני עוברת למקום הרבה יותר קטן בועד כמה חודשים

fila

New member
זה כ"כ מצחיק....../images/Emo13.gif

כולכן העירונית והגרות במרכז נורא רוצות לעבור לגליל ולגולן לבית שקט לפסטורליה.... אז בתור אחת שגרה שם בבית פרטי וציורי עם נוף מדהים ומרחבים של שקט אז אני יכולה להגיד לכן שזה לא הכי כיף בעולם, כי אנחנו רחוקים מהכל, למזלי אני גרה במושב שהוא דיי קרוב לנהריה ולים אז זה חצי נחמה אבל בכל זאת כשחיפשתי עבודה אף אחד לא היה מוכן לשלם לי נסיעות ובכלל בעבודות טובות באזור חיפה והקריות לא היו מוכנים לשמוע ממי שלא גרה שם... כדי ללכת למסעדה/ חדר כושר/קניות/קניון וכו" זה דיי פרוייקט ...

kisses

New member
עם הינו גרים בארץ הייתי בוחרת לגור

או בהוד השרון או ברעננה.

שמופית

New member
לו הייתי רוטשילד....

הייתי בוחרת לגור בדיוק במושב שבו אני גרה כעת, רק שהייתי קונה משק ולא בונה בית במשק של ההורים... בחו"ל, הפנטזיה שלי היתה תמיד לגור במנהטן. עד כמה שאני מושבניקית בנשמתי, מנהטן היא משהו אחר לגמרי - מרגישים שם את האנדרנלין ויש מין התרגשות באויר... אבל רק כמה חודשים ! בכל מקום שאני נמצאת בו אני תמיד מתגעגעת בסוף למושב הקטן והחמוד שלי

t@gel

New member
רעננה ../images/Emo20.gif

עיר צעירה ושקטה בשבתות יש שקט, הכל סגור רוצים קניות - יש כפ"ס רוצים ים ובילויים - יש הרצליה וברעננה יש איכות חיים, יופי ואוכלוסיה צעירה רק מה... במחיר דירה שלנו ברעננה, יכולנו לקנות וילה בהוד השרון

nikit1

New member
אם ואם...

הינו רוצים לגור באיזשהו מושב באיזור השרון דוגמת בצרה...

Ronnie*

New member
אנחנו מאוד מרוצים

ממקום המגורים שלנו, לא היינו מחליפים אותו. לא שהיינו מתנגדים לגור באיזה פנטהאוז מדהים או וילה גדולה במקום בדירתנו הקטנה, אבל מהיישוב שלנו אנחנו מאוד מרוצים... אולי ביישובי גדרות, ראינו שם בתים מקסימים, אבל המיקום מאוד בעייתי. אבל אם מרחיבים את השאלה לחו"ל, נראה לי שהתשובה שלי תהיה אחרת...

למעלה