שאלת היום שלי !

הילית*

New member
שאלת היום שלי !

קצת קשורה לשאלה של האופה. האם ישנם מותגים שהיו חלק מהילדות שלכם ויש לכם אליהם רגשות מיוחדים? אצלי הם- מעדן דני, שוקו יוטבתה, הפיצה השכונתית

אתי@

New member
יופי של שאלה ../images/Emo9.gif שאלה כיפית...

יש כמה שאני זוכרת ובטח המון שאני לא זוכרת
אוכל... -מילקי -יוגורט עמי ותמי (זוג יוגורטים אחד ורוד ואחד צהוה) -פיצה נאפולי (פיצריה בחולון) -שוקו בקופסא חומה (עד היום זה קיים במכולת)
ביגוד (בלי קשר לשירשור בנושא הזה שכבר היה כאן פעם) -ג´ינס ליוויס עם גופיה ארוכה של "גטקעס" בצבע לבן. -בגדים שהיו קונים לי בגלי

../images/Emo9.gif

פרילי!! נראה לי שיש עד היום ומיץ קרח דניאלה (ומאז התאהבתי בשם ותמיד אמרתי אם תהיה לי בת אקרא לה דניאלה!!)

אתי@

New member
נזכרתי גם במסטיקים:

בנג-בנג בכל הטעמים המגניבים
מסטיק בזוקה מסטיק בטעם בננה

dorlim

New member
בטח שיש... ../images/Emo13.gif

מעדן דני, מסטיק בזוקה ומסטיק עלמה בובת ברבי (אמתיות, כמובן) נעלי נייק וגינס ליוויס (בעיקר בתקופת התיכון)

Ronnie*

New member
ברביות! איך אהבתי!

עד היום אני נעצרת להסתכל עליהן בחנויות... כמובן, מעדן דני, מסטיק בזוקה, שוקולד פרה... שוקולית, זיפ (זוכרת את הפרסומת יותר מאשר את המשקה), סוכריות קופצות, שוקולד "השחר", טרופית, שקית שתיה קפואה... סוכריות עם משרוקית... נעלי "גלי"... מה שכחתי?...

הילית*

New member
נכון, גם ממרח השחר !!!

תגידו גם אצלכם רבו בבית על האריזה של מעדן דני עם הציור של הכפית ? תמיד חשבנו ששם המעדן יותר טעים....

rinutza

New member
בגדים של ראש אינדיאני וסאבי,

שוקולית, טרופית ענבים, וופלים עם ציורים של חיות (בחבילות של 10), בזוקה, מסטיק עלמה, דני וניל.

נופר30

New member
דני

מסטיק בזוקה המכולת של נורי ( ומאיפה שבאתי זה מותג ) אול סטאר וזהו אני חושבת תמיד הייתי מאילו שלא רצו מה שכולם רצו ( מה שהקל על הורי את גיל ההתבגרות שלי)

הילית*

New member
דני...

אם הייתי יודעת בתור ילדה שבבגרותי אני אתעסק עם התחום של מעדנים, ודני בפרט הייתי צוחקת

קרן ש

New member
שוקו ולחמניה ...

דני/מילקי עוגת שוקולד של אמא כל יום שישי שוקולד פרה מסטיק עגול טרופית סרט ערבי כל שישי ב- 17:00 (היו זמנים)

דפנה26

New member
איזה כיף

חוץ מהדברים שהוזכרו: מילפה בתיכון במכולת(או בימנו עוגת קרם שניט) קרמבו(עד היום) גוגואים בגדים של טופר, וגזוז (ככה קראו לזה לא ?לבגדי גולשים) נעלי אליס-בכל הצבעים סופגניה של המכולת סוכריית תרנגול

רחלילי

New member
שלי הם

הפלאפאל השכונתי יום שבת בערב אחרי פעולה בתנועה כל השכונה היתה שם. מעדן "קרם-לי" מעולה חבל שנעלם יוגלי ופרילי "מיצקפוא" בלירה אחת. גזוז (הסוכריות הקופצות של פעם) בלירה. טורטית (באריזה הישנה!), קרמבו, ארטיק אצל סבתא עם מקל פלסטיק בצורה של קונוס? או משהו כזה. יווו המיצי קיבה שלי מתחילים לעבוד!

אביבית1

New member
ואוו איזה שלה

אז ככה.... ממרחית, שוקו בשקית (עד היום לא מסוגלת לשתות שוקו שלא בשקית למרות שהטעם אותו טעם), טעמי, מסטיק עגול, בזוקה, טעמי.

shelycat

New member
גלידה........../images/Emo135.gif

שוקו-שוקו אבל בעיקר פעם היו גלידות מלבניות שקונים באריזה מקרטון ואז חותכים אותה ישר עם העטיפה (ומורידים אותה כך ביתר קלות) אהבתי בעיקר את אלו בטעמים תות-לימון ושוקולד. חוץ מזה ממרחית, ודני אבל כשהוא עוד היה באריזה הישנה עם הפסים הדקים לכל אורך הפלסטיק שהשאירו סימן על המעדן.

שמופית

New member
שיו, שלי ! איך הזכרת לי

את הגלידה הזו בקרטון המלבני !!! אני הכי אהבתי את הוניל עם פיצפוצי שוקולד ואת הוניל עם הדובדבנים השלמים !!! יאמי !!! אני ממש מתגעגעת לגלידות האלה !!

הילית*

New member
כן, גם לזה וגם לארטיקים הישנים

והטובים בלי הפלצנות שקיימת היום- שוקו שוקו, שוקו וניל, שוקו בננה !

מאי26

New member
ואצלי:

גם אני זוכרת את טופר וגזוז, ונעלי אולסטאר מילקי ושלמה ניצן כל יום שישי ב"סיבה למסיבה"...

למעלה