שאלת היום שלי................

טל של 4

New member
שאלת היום שלי................

סדרות אהובות בטלויזה, על מה לא תוותרו ויהי מה......

טל של 4

New member
עכשיו תבינו למה אין לי זמן לספרים..

מתה על: ER הבית הלבן חברים סקס והעיר (בד"כ נרדמת לפני שמתחיל...מה זה השעות האלה) השף הערום (ערוץ 8) סינפלד- שאיננו עוד
ובטח שכחתי עוד כמה.....

יקירותי בוקר טוב

תמיד אני נרדמת אבל מזל שבמאה שלנו יש ווידאו אז ככה בית לבן סקס והעיר פעם גם אלי מקביל היום קצת פחות הפרקליטים שאין כעת רצח מאדום לשחור שגם אין כעת ובעוכרי - גיא פינס

keren1

New member
יחסית לזה שאני לא אוהבת TV יש

לי כמה באגים שלא אוותר עליהם וככה: יום שני - 20:30 שום פלפל ושמן זית (חובה!!) 21:00 השף הערום (עוד יותר חובה!!) יום שלישי - הבית הלבן. זהו! זה נורא לא?!

בר2

New member
../images/Emo44.gif

אצלי זה...... הבורגנים, אלי מקביל , חברים, וערוץ 8

נירית1

New member
הבית הלבן - וכל העולם יכול להתהפך

באותו זמן! ועכשיו בחופשת הלידה אני מתמכרת לי לאט לאט לטלנובלות ואיך "שבטי המכוערת" שינתה את חיי
ואני תמיד שנאתי טלנובלות ולא יכולתי לסבול משהו שלא דובר אנגלית!

*שיר

New member
../images/Emo45.gif הבית הלבן!

גם אני מתה על הסדרה הזאת, אלא שלצערי בהריון המוח שלי לא כלכך עובד ואני לא תמיד זוכרת לראות אותה..

קרנושה

New member
עד לפני חודש הייתי מרותקת ל........

"האישה של חיי".....אני אוהבת אופרות סבון שנגמרות בסוף.... אך משום מה אני חולה ולא מפספסת את "צעירים חסרי מנוח" כוח ומוח.... אז ב18:30 רוחצת את הילדים וב-19 מול הטי וי אנו אוכלים.... היתה תקופה שהייתי מכורה ליפים והאמיצים....אך עבר לי מהם....לעיתים פעם בחודש כעת אני מציצה ולא הרבה מתחדש שם...

אופרת סבון שנגמרת??????

יש דבר כזה????? הרי רק לעונה הראשונה מכינים 4376538974509645767165075674560158475857457 פרקים

*שיר

New member
הכלל אומר שאם יש לזה מס´ פרקים קבוע

- זה טלנובלה, ואם זה ממשיך וממשיך עד שפתאום מפסיקים את זה, זה אופרת סבון!

rotrot

New member
../images/Emo34.gif לי יש yes בבית אז אני בחיים

לא אוותר על הסידרה המצויינת ביס פלוס "cold feet" וגם על הבית הלבן, משמרת שלישית וג´ק וג´יל...

anat30g

New member
TV../images/Emo44.gif../images/Emo23.gif

כשהייתי בהריום עם התאומים - לפני שלוש שנים בערך היתה בחינוכית סדרה מדהימה בשם "אמהות" על שלוש חברות Stay home mothers - בעברית קוראים לזה עקרות בית - באנגלית זה יותר טוב, כי זה מגדיר את תפקיד האמא. בקיצור - אותן נשים עברו הכל... הריון, לידה, גירושים, ילדים נודניקים, מחלות... כל מה שאנחנו עוברות בהומור ועם קריצה... מאוד אהבתי את הסידרה הזאת ... לפעמים יש אותה בשידורים חוזרים - שווה לתפוס אותה כשהיא משודרת - זה מעין תרפיה בשידור. עוד סדרה שאני מאוד אוהבת - תיקים באפלה... גם היא לא משודרת עכשיו... אגב, עוד לפני שקיבלתי תוצאות של אישור הריון ידעתי שאני בהריון כי בכל אחד מההריונות נרדמתי באמצע הפרק - דבר שלעולם לא קורה לי - לעולם לא באמצע תיקים באפלה.

nonana

New member
מממממממממממממ../images/Emo44.gif

הבורגנים- אם יוצאים מקליטים אלי מקביל- כנ"ל סקס והעיר הגדולה- כנ"ל ואחרי אלי מקביל יש את דארמה וגרג-אז אני רואה כל השאר לא מפריע לי להפסיד.

למעלה