שאלת היום שלי !

הילית*

New member
שאלת היום שלי !

האם יש חבר או חברים של בן הזוג שלכם שאתם פחות אוהבים ואם כן איך היחס שלכם אליהם?

אתי@

New member
בדרך כלל אני אוהבת את החברים של

רונן בדיוק כמו שהוא אוהב אותם. אנחנו מעריכים את אותן תכונות חיוביות ומתפשרים על אותם חסרונות אצל אנשים. יש לנו אותו "טעם" באנשים, לכן בדרך כלל אנחנו אוהבים את אותם אנשים. לי יש חברת ילדות שרונן לא אוהב כל כך, הוא מודה שיש לה הרבה תכונות טובות, אבל מצד שני יש לה כמה תכונות שמאוד מעצבנות אותו (בצדק). אני אוהבת אותה כי היא חברת ילדות ואני מתפשרת על החסרונות, אבל אם הייתי פוגשת אותה היום אולי לא היינו נעשות חברות. בכל אופן, מה שרציתי לומר, זה שלמרות שהוא לא אוהב אותה, הוא מתייחס אליה נהדר, כי הוא אדם כזה. הוא לא יתיחס לא יפה למישהו שלא עשה לו שום דבר רע, גם אם הוא לא מסמפט אותו.

fila

New member
אין מישהו מזיק במיוחד...

יש לו חברים כאלה שאני פשוט משתעממת לחלוטין בפגישות איתם! הם כ"כ לא מעניינים מדברים תמיד על אותם דברים הילדים שלהם המילואים העבודה, לא יודעת אולי יש לי ציפיות גבוהות מידי לפעמים אבל לא יתכן שאין להם שום תחום עניין לא סרטים לא ספרים כלום!!! לעומת זאת לי יש חברה ששמעון ממש לא סובל! ולפעמים זה גורם לאי נעימות כזאת...
הוא שונא שאני מדברת איתה בטלפון כי הוא אומר(וצודק) שהיא חטטנית ומתערבת בכל דבר, אני כמעט ולא מזמינה אותה אלינו הביתה גם כן, בגללו ואנחנו כזוגות לא יוצאים יחד גם כי הוא לא אוהב אותה, אבל זה מאוד לא נוח ולא נעים לי התחושה הזאת.

kisses

New member
יש הרבה חברים של אלון שאני לא

בדיוק מסמפטת אבל מה אפשר לעשות משחקים אותה לאלון הם מאוד חשובים אז או שהוא יוצא בלעדי או שאני מזה נחמדה אליהם אבל הכל משחק

הילית*

New member
לבעלולי יש חבר שאני פחות אוהבת

לבחור אין בת זוג ואין לי מושג אם היתה לו אי פעם. הוא קיצוני בדעות שלו ובכלל הוא איש עקרונות קיצוני. הוא נמצא אצלנו די הרבה כי הם יחסית חברים טובים וגם רואה אצלנו הרבה סרטים ב- DVD שאנחנו לקחים מהספריה אבל לעולם לא יתחשב ויביא בעצמו סרט או פיצה או משהו כזה (אפילו לא פעם בשנה). בפעם האחרונה הוא אפילו אמר שפעם הבאה נתייעץ איתו בזמן שאנחנו בספריה על הסרט שאנו לוקחים (תגידו- זו לא חוצפה...) אז אמרתי לו בהומור שפעם הבאה הוא מביא סרט. תמיד יש לו ביקורת על כולם. אני כמובן מתיחסת אליו יפה ומכבדת אותו אבל לפעמים הוא עולה לי על העצבים. בעלולי יודע איזה דברים מפריעים לי אצל חבר שלו. כמו כן, שמתי לב שהאישה של חבר אחר שלנו לא מתייחסת אליו משהו אבל אני לא כזאת.

שמופית

New member
כל הכבוד לך על הפוליטיקלי קורקט...

לא נתקלתי באנשים כאלה בחברה הקרובה לי, אבל אני מכירה כאלה ואני פשוט לא סובלת אותם ! זו ממש חוצפה מצידו להתארח כל הזמן ולא להביא כלום (לדעתי) ועוד לבוא בדרישות... אולי כדאי שתבקשי מבעלולך לדבר איתו לפני ש"יגיעו מים עד נפש" ואת תתפרצי... (לא יודעת אם את כזו, אבל אני כן
)

אתי@

New member
הגישה שלך נכונה בהחלט אבל לדעתי

מישהו מהחברים הקרובים שהוא סומך על דעתו, חייב לתפוס איתו איזו שיחה. לרונן יש חבר טוב אבל קמצן-פחד. אחרי שנים של קמצנות (שכמובן באה על חשבון אחרים) רונן תפס איתו שיחה ומאז הוא השתנה באופן קיצוני כמעט. אני בטוחה שהיום גם החבר שמח על השיחה ההיא.

שמופית

New member
האמת היא שאני

מתה על החברים של תמיר ! יש לו כמה חבר´ה עוד מהתיכון והם פשוט אנשים אחד-אחד
הבאסה היחידה היא שלאחד מהם יש אקס-חברה, שהוא עדיין קרוע עליה והיא משפיטה אותו ומתנהגת מגעיל ולא מדברת איתנו ולכן כל החבר´ה שונאים אותה. לפעמים החבר מזמין אותה לצאת איתנו, אבל לאחרונה החלטנו כמה זוגות שממש לא בא לנו עליה, ואם היא באה אז אנחנו לא באים. נשמע אולי תינוקי, אבל היא פוסטמה רצינית... כבר יש לה חבר חדש והיא עדיין מתעללת בחבר ההוא ! אני כל כך שונאת בחורות כאלה !

אתי@

New member
דווקא יש חברות של.. שאני לא אוהבת../images/Emo10.gif

בחורים שוים שיוצאים עם אהבלות... לא חבל?

שמופית

New member
כן ! זה פשוט נורא !!!

למזלנו, חוץ מהחבר הזה, כולם בחבר´ה הם אחלה ונחמדים ואני יכולה לדבר עם כל אחד מהם לחוד וביחד. והאמת היא שבמקרה הזה זו לא אהבלה אלא ביצ´ית רצינית והוא לא יוצא איתה אלא דבוק לה לתחת כשהיא כבר יוצאת עם מישהו אחר... עצוב...

fila

New member
אצלי יש בעיה

כי יש לשמעון זוגות חברים שהיו חברים משותפים שלו ושל האקסית שלו אז אני לא ממש מעונינת להיות בחברתם כי חלקם עדיין חברים שלה, למזלי הוא מבין אותי והולך איתי בראש הזה שאנחנו לא רוצים שום קשר אליה בחיים שלנו וגם לא נותנים לה להיות מעורבת או לדעת משהו על החיים שלנו, אז מכיוון שאני לא רוצה שהיא תדע עלינו משהו אני לא ארגיש חופשיה לדבר או לשתף אנשים שהם גם חברים שלה בחיי הזוגיות שלנו.

סיגל2

New member
אצלנו לבעלי יש חבר שהוא נחמד אך

אני לא כל כך מסמפטת את אשתו, אך כאשר הם מזמינים אנו הולכים אליהם ביחד ואני מתנהגת כאילו הכל בסדר. אין שום סיבה שהוא יפגע מזה שאני לא מחבבת את אשתו של החבר.

אצלנו...

אין לנו המון המון חברים, שלא לדבר ממש על חבורה שלי/שלו. לכל אחד ואחת יש כמה חברים שרובם בזוגות. אין כמעט זוג אחד שבו כל הארבעה ממש נהנים יחד. יש זוגות שאנחנו מחבבים, ולאחרונה יש זוג אחד שממש כיף לנו איתם. אבל חוץ מזה - לא משהו. דווקא חבר שלו שאני אוהבת, וגם חברה שלו די חמודה, לא נמצאים איתנו בקשר קרוב. והילית - לגבי חברו של בן זוגך: אני גם הייתי מאוד מתעצבנת, ובטח לא מתאפקת ואומרת משהו (לבעך או לו).

SHIRIE

New member
אצלנו

החברים מהצד שלו הם חבורה שמכירה בערך מהגן והם כולם מקסימים והחברות /נשים שלהם נחמדות מאוד פרט לחבר אחד שאישתו בלתי נסבלת בעליל אך היא גם לא אוהבת אותנו ולא אוהבת לצאת בכלל לכן אנחנו נפגשים איתו הרבה לבד מיוזמתו(יש להם הסכם שבת שלו ושבת שלה?!) מהצד שלי החברות הן מכל מיני פרקים בחיים שלי כך שיש כאלה שהוא אוהב יותר וחלק פחות מי שפחות נפגשים מעט בזוגות ויותר אני עם החברה לבד (לא בערב). יש מספר זוגות חברים שנהפכו כמעט למשפחה ואנחנו איתם בקשר רציף ונפגשים המון.

יש ויש. ומכיוון שהוא מסרב בתוקף

ללכת בלעדיי יש מספר אנשים שהקשר שלו איתם נותק (מדובר בחבורה סגורה שבאופן מפתיע גם שאר החברים שלו לא ממש משתגעים עליהם ואפשר לפרט שבוע שלם למה )
הייתה חברת ילדות שלי שהייתה ביצ´ית אמיתית כלפי כולם וגם כלפיי ורק בזכותו הקשר איתה נותק סופסוף. ולשמחת כולנו החבר´ה המאוד קרובים שלו ואני מסתדרים נפלא (הם אפילו צירפו אותי רשמית לחבר´ה
)

יש כמה כאלה אבל ממש לא באופן קיצוני

כמו שהילית תארה פה. יש ללירון למשל חבר שהתחתן קצת לפנינו ואני ממש לא סובלת את אשתו. היא אחת שמחפשת כל הזמן תשומת לב, וחושבת את עצמה כ"כ שזה מגעיל. אז כשאנחנו נפגשים אני משתדלת להיות מאד נחמדה, כי אין מה לעשות. אבל למשל לירון חשב לצאת איתם לסוף שבוע ואני לא הסכמתי כי זה יהיה ממש סבל בשבילי...

למעלה