שאלת היום שלי !

הילית*

New member
שאלת היום שלי !

לאור המצב האם אתם מתכננים לעשות משהו מיוחד ביום העצמאות או שאתם מתכוונים לרות את חידון התנ"ך (
)

אתי@

New member
תלוי מה יהיה המצב עד יום העצמאות../images/Emo104.gif

נראה לי שכמות הפיגועים קטנה, אולי המצב משתפר
(האמת לא נראה לי, אולי זה השקט שלפני הסערה...) אבל בלי קשר למצב - אני מיציתי את בילויי יום העצמאות בגיל 20, אני לא נהנית מהבלאגן, הפקקים, הקצף, והילדודס שמסתובבים לי בין הרגליים... בשנה שעברה נשענו לנתניה להופעה של סחרוף והיה חלש ביותר. אני לא חוזרת על הטעות הזאת שוב
לעומת זאת, אני מעדיפה ערב שקט בבית עם חברים שממש אוהבים, הרבה יין, בירות ונישנושים כמובן.

shelycat

New member
../images/Emo117.gif../images/Emo116.gif../images/Emo120.gif../images/Emo31.gif

הגישה לנו ליום העצמאות כמו גם לל"ג בעומר היא די דומה, סוגרים את החלונות (כדי שהבית לא יתמלא עשן) ונמנעים מלפגוש את כל עם ישראל בצמתים, שנינו לא אוהבים ארועים המוניים ונמנעים מהם ככל האפשר בלי קשר למצב הביטחוני. מה שכן להורי יש בית פרטי ותמיד יש אורחים שמזמינים עצמם לחגוג אצלהם את יום העצמאות ואני מאמינה שנוזמן גם אל אמא של עמית או אל דודה שלו ביום העצמאות לחגוג בגינה של אחת מהן ולעשות גורמה-על-האש. חוץ מזה אני מקווה שעמית יסיים את המילואים עד אז-מה שלא בטוח שיקרה.

הילית*

New member
האמת שהתכוונתי יותר ליום עצמו

אנחנו כנראה נעשה על האש אצלנו בחצר עם החברים והילדודס שלהם יהיה בטוח, יהיה טעים ובטח גם נהנה

שמופית

New member
לא מתכננים כלום...

החבר´ה של תמיר בדרך כלל נוסעים לכנרת אבל אין סיכוי שאני נוסעת לאיזשהו מקום המוני ועוד ישנה באוהל.... חוץ מזה, שאני ממש לא אוהבת לצאת מהבית מיום העצמאות או בחגים, בגלל ההמוניות, הפקקים והצפיפות. בטח ניקח איזה סרט בוידאו ונשוטט ברחבי הפורום

למעלה