שאלת היום...........

shelycat

New member
שאלת היום...........

למשפחה שלי יש המון שמות,כינויים וסתם דרכים לתאר אותי (בעיקר לעמית ואמא שלי), כל מיני שמות כמו "נזק" (נחשו למה?), או "טפלון" ואפילו "טרוריסטית" (נחשו מתי קיבלתי את השם הזה). אז איזה שמות הודבקו לכם(או לבני זוגכם) ע"י הקרובים אליכם?

הילית*

New member
כשהייתי ילדה במשך שנים

קראו לי הילונת (לי זה תמיד עשה אסוציאציה של פילונת
) מעבר לזה אני לא מצליחה להיזכר

kisses

New member
תמיד הייתי ליאתוש או לילוש

כינויים יותר גרועים היו זייפנית וקול קטסטרופוני כשניסיתי לשיר.

תוכי

New member
ולי קראו

מכירות מהשיר ההודי שפעם היה מפורסם איציק´ דנה - ככה הם קראו לי ואני הייתי מעצבנת

שמופית

New member
יש לי דווקא סיפור מצחיק בקשר לכינוי

הסיפור הוא שפעם, עבדתי באיזה משרד (היינו חברים כולם והיתה אוירה מעולה ואני עדיין בקשר איתם). הקיצר, יום אחד אמא שלי התקשרה והביג-בוס ענה לטלפון, אז היא שאלה אותו: "אפשר לדבר עם הפיצקל´ה שלי ?" וזהו. מאותו יום, הבוסים במשרד קראו לי "פיצקל´ה" .... חוץ מזה יש כמובן את ההטיות של השם והקיצורים שלו. ולתמיר יש מלא כינויים (שמופית הוא רק אחד מהם). אמא של תמיר לפעמים קוראת לי "פולניה" (תאמינו או לא - אני האשכנזיה היחידה בכל המשפחה המורחבת שלו, משני הצדדים... אטרקציה אמיתית
)

maz

New member
מז כמובן...

זה כינוי שנתנה לי חברה שלי כשהיינו בתיכון. היה לנו אז תורנויות שטיפת כיתה (כל פעם זוג אחר) ובאחד הימים זה היה תורנו. דמיינו אותנו: שתינו עם הג´ינס מקופל כדי שלא ירטב, שיער אסוף, שוטפות את הכיתה ושרות לנו מלהיטי התקופה. לא ברור מאיפה זה התחיל בדיוק אבל היא הפכה לתקוה ואני למזל, שהפך עם השנים למז, מזליקו וכו´ וכך זה עד היום. דרך אגב - אין לי יותר גישה לאינטרנט בעבודה (אני עובדת על תיקון המעוות הזה) אז לא יוצא לי כמעט לגלוש, אבל אני מתגעגעת...

למעלה