שאלת היום -----

יעל3

New member
שאלת היום -----

האם בתור ילדים הייתם מלכות/מלכי הכיתה? מ"המקובלים יותר" או מ"המקובלים פחות"? האם הנושא החברתי בכלל העסיק אתכם? אני ביסודי הייתי מהפחות מקובלים, דבר שלא כ"כ העסיק אותי כי הייתי אסטרונאוטית שמספרת סיפורים לעצמה כל היום. ברגע שהגעתי לתיכון המצב השתנה לגמרי - באופן חיובי כמובן.

jess ועוד

New member
אני הייתי דג

רק בצבא קיבלתי אופי.. לפני זה נאדה.... אבל מאז אני משלימה חוסרים ותודה לכל מי שדאג..

kisses

New member
אני ביסודי הייתי חצי חצי

כלומר לא מלכת,נסיכת, ליידי אבל הייתי חברה של כולם. בחטיבה היה אותו הדבר ורק בתיכון קיבלתי תפנית מדהימה ששם הייתי בין המקובלים.

אופה3

New member
ואני תמיד הייתי הדומננטית וככה נשאר

לי הקטע הזה עד היום, אבל תמיד הייתי בין המקובלות, אפילו יצאתי עם מלך הכיתה, והוכתרתי למלכת הכיתה, זה היה בכיתה ד´ אם אני לא טועה. אבל זהו, אתלק יצאתי פפפפפכככככ, כאילו היינו חברים מחזיקים ידיים בספסל הלימודים, אם זה נקרא חברות, אז חבל"ז יום טוב האופה

מאי26

New member
אני קפצתי בבית הספר היסודי כיתה,

אז זה לא ממש עזר לי מבחינה חברתית. חוץ מזה, אני זוכרת את "מלכות" הכיתה מאז, כבנות די שטחיות ומפגרות... צר לי להגיד... בכל אופן, בבית הספר התיכון זה כבר היה אחרת, לא היה כל כך עניין של מקובלים וכאלה, אבל גם שם היו לי כמה חברים ולא הייתי איזה חיה חברתית. אם זאת, פיציתי על זה בהמשך, ומאז צברתי לא מעט חברים, מתקופת האוניברסיטה וגם אחריה.

למעלה