דווקא לי יש הרבה דברים , חמי, חמתי
דברים נחמדים למשל לפני איזה חודש, שהייתי בטיפול האחרון, גיסתי ידעה, שיהיה לי קשה עם הטיפול וכאבים, אז היא בישלה לי סיר קובה לשבת, ושלחה לי עם בעלי. יום רביעי אחד הלכתי לבקר את גיסתי, והייתי מאוד עייפה, והיא ראתה את זה, ואמרתי לה שמחר כאילו יום חמישי, אני רוצה לנוח\ לא היה לי חשק ולא מצב רוח לכלום, אז היא טיגנה לי חצילים ושלחה לי הביתה.. יום אחד נתקעתי בלי עוף בתנור, אז שאלתי את גיסתי אם יש לה כרעיים, היא אמרה שכן, ואז ביקשתי ממנה שתפשיר לי אני אגיע בערב ואקח, לבסוף שכחתי להגיע אלייה אחרי העבודה, אז בערב היא שלחה לי עם בעלי, את העוף מתובל, עם בצל ותפוחי אדמה, כל מה שנותר לי לעשות, הוא להכניס אותו לתנור. ועוד משהו, ביום שלישי, הייתי סחוטה מעייפות גמורה, הטיפולים הורסים אותי, נכנסתי לישון בצהרים, ופתאום גיסתי התקשרה דקה אחרי שהתעוררתי, והזמינה אותנו לעל האש, פתאום ככה באמצע היום, והייתי מורעבת, ועייפה, אז התאים לי. בגלל שאין לי הורים, ובקושי משפחה, גיסתי הפתיעה אותי, ועשתה לי בבית שלה את החינה שלנו. חוץ מזה חמתי יום אחד הפתיעה אותי שעברנו לבית, היא שלחה לי קובות מטוגנות, מה שאני חולה עליהם. וחמי, יומיים אחרי שנכנסו לדירה כדי לשפץ, הלך כמעט שני קילומטר, ואני מדברת על בנאדם בן 90 שנכנס לפה, עם ארבע מזוזות, וברך עליהם בבית, ועשינו מזוזות חדשות בדירה. יש הרבה דברים, אבל אין פה זמן לכולם לקרוא,. מה שאני יכולה להודות, זה על המשפחה הנפלאה שקיבלתי. כל טוב וסוף שבוע נעים האופה