שאלת היום.....

shelycat

New member
שאלת היום.....

מה הדבר הכי נחמד/מפתיע לטובה שהמשפחה (חמות/גיסות) של בן/בת זוגכם עשו למענכם באופן אישי רק כדי לשמח? נ.ב עיזבו עיניני חתונה למינהם אם אפשר וזה שהם הלידו אותו לא נחשב
.

fila

New member
../images/Emo6.gif להפתיע אותי לטובה?../images/Emo6.gif

אני עוד מחכה לרגע הזה......... סתם הן לא מזיקות לי אבל הן גם אף פעם לא הפתיעו אותי לטובה...

kisses

New member
אין הרבה מיקרים כאלו כי באמת שאני

רוב היום עם חמותי, אבל אין פעם שהיא לא דואגת לי וכשאני רוצה לשאוב את השטיחים אצלי בבית היא תמיד באה לעשות לי אותם ופעם היא קנתה לי שרשרת, ופעם קנתה לנו שולחן, ויש עוד לא חסר

נופר30

New member
יש כל מיני

כל פעם שאני מגיעה יש דברים שהיא תיתן לי ומאחר והתנאים שם אחרים אז הכל מאוד מכובד ויפה בעיני ( ולא משנה כיצד זה הגיע ) אבל הכי הפתיע אותי שבשבוע הספר היא הסתובבה לה בין הדוכנים עם הבת שלה ושתיהן חשבו מייד עלי וקנו לי 4 סיפרונים של בישול ( הן מכירות את המחלה הזאת שלי ) זה שהיא חשבה באותו רגע זה מה שריגש אותי הכי

אתי@

New member
אמא של בעלי

רואה את תפקידי הבישול והניקיון כתפקידים בלעדיים שלי (כל עזרה של בעלי ראויה להערכה בעיניה, זה לא משהו נורמלי
). לכן היא משתדלת להכין לנו מידי פעם בורקסים שרק צריך לאפות, או שהיא עושה כמה עוגות ומציעה לי לקחת אחת או שתיים, וכיו"ב. וכמובן שבכל הזדמנות היא מציעה לנו לבוא לאכול אצלהם, או שואלת אם לקנות לנו משהו. ועוד דברים דומים. אני חוזרת ואומרת - אפילו שאנחנו לא חברות, לא יכולתי לצפות לחמה טובה יותר
, אולי רק פחות חטטנית
...

jess ועוד

New member
חמתי תמיד תקפיד

שבארוחה יהיה משהו שאני אוהבת תמיד יש סלט או תבשיל במיוחד בשבילי .

שמופית

New member
גם חמותי ככה ../images/Emo45.gif

תמיד יהיה על השולחן משהו שאני אוהבת והיא לא מוסיפה פלפל וגמבה לסלט כי היא יודעת שאני שונאת. הכי היא הגדילה לעשות בפסח... עשינו את ליל הסדר עם הצד התימני, וחמותי, תימניה אסלית, טרחה והכינה לי גפילטע פיש (!!!) כדי שאני לא ארגיש יותר מדי געגועים לסדר אשכנזי

הילית*

New member
חשבתי קצת ונזכרתי...

גיסיתי הפתיעה קצת לפני חודש כאשר העוזרת היתה צריכה לבוא אלי ולא היה מי שיפתח לה באותו יום והיא באה במיוחד עם בנה התינוק וחיכתה שעה לעוזרת (העוזרת בנוסף לכל איחרה) וזה היה מיוזמתה בלבד...

מיכלכהן

New member
בהמשך לאתי

גם חמותי מאמינה שכל ייעודי בעולם הוא להפוך את חיי בנה לטובים יותר (מה שכמובן קורה בפועל..) פעם היא היתה שולחת לי שקיות של קוסקוס כדי שאני אכין.. אבל היא נכנעה מזה..חוץ מזה היא תמיד שולחת אוכל..

אופה3

New member
דווקא לי יש הרבה דברים , חמי, חמתי

דברים נחמדים למשל לפני איזה חודש, שהייתי בטיפול האחרון, גיסתי ידעה, שיהיה לי קשה עם הטיפול וכאבים, אז היא בישלה לי סיר קובה לשבת, ושלחה לי עם בעלי. יום רביעי אחד הלכתי לבקר את גיסתי, והייתי מאוד עייפה, והיא ראתה את זה, ואמרתי לה שמחר כאילו יום חמישי, אני רוצה לנוח\ לא היה לי חשק ולא מצב רוח לכלום, אז היא טיגנה לי חצילים ושלחה לי הביתה.. יום אחד נתקעתי בלי עוף בתנור, אז שאלתי את גיסתי אם יש לה כרעיים, היא אמרה שכן, ואז ביקשתי ממנה שתפשיר לי אני אגיע בערב ואקח, לבסוף שכחתי להגיע אלייה אחרי העבודה, אז בערב היא שלחה לי עם בעלי, את העוף מתובל, עם בצל ותפוחי אדמה, כל מה שנותר לי לעשות, הוא להכניס אותו לתנור. ועוד משהו, ביום שלישי, הייתי סחוטה מעייפות גמורה, הטיפולים הורסים אותי, נכנסתי לישון בצהרים, ופתאום גיסתי התקשרה דקה אחרי שהתעוררתי, והזמינה אותנו לעל האש, פתאום ככה באמצע היום, והייתי מורעבת, ועייפה, אז התאים לי. בגלל שאין לי הורים, ובקושי משפחה, גיסתי הפתיעה אותי, ועשתה לי בבית שלה את החינה שלנו. חוץ מזה חמתי יום אחד הפתיעה אותי שעברנו לבית, היא שלחה לי קובות מטוגנות, מה שאני חולה עליהם. וחמי, יומיים אחרי שנכנסו לדירה כדי לשפץ, הלך כמעט שני קילומטר, ואני מדברת על בנאדם בן 90 שנכנס לפה, עם ארבע מזוזות, וברך עליהם בבית, ועשינו מזוזות חדשות בדירה. יש הרבה דברים, אבל אין פה זמן לכולם לקרוא,. מה שאני יכולה להודות, זה על המשפחה הנפלאה שקיבלתי. כל טוב וסוף שבוע נעים האופה

למעלה