שאלת היום

שאלת היום

איך וכיצד מצאתם את עבודתכם הנוכחית? האם מצאתם אותה באמצעות מודעות הדרושים בעיתון? דרך חברים? קשרים אישיים? האם מצאתם את עבודתכם באופן מקורי ומשעשע? נפגש לבליינד דייט עם מישהי, כשאהבה לא מצאתם, אבל עבודה כן? ספרו כאן בפורום, כדי שנדע, איך מצאתם עבודה

הדס100

New member
אני...

עבדתי כ"עובדת זוטרה", והאחראית עליי המליצה שאני אקודם, (וזה קידום גדול) עברתי דינמיקה, ראיון, סמינר, והנה אני

בוקר טוב../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif מקומות

עבודה מויימים מצאתי דרך חברות כ"א. את מקום העבודה הראשון שלי מצאתי דרך חברה. החברה התפטרה מהעבודה שם. היא הציעה לי ליצור איתם קשר, והשאר זה היסטוריה. את מקום העבודה האחרון מצאתי דרך האינטרנט. שלחתי את קורות החיים שלי לאתר שלהם באינטרנט.

מודעת דרושים?

שלחת קורות חיים למודעת דרושים שהופיעה באינטרנט, או לאתר של החברה מבלי לראות מודעות דרושים?

ANNAIS

New member
איזה קישור מדליק

מה זה הקישור הזה ? רק לחברות בארץ ?????? אני עצלנית מכדי לענות על כך בעצמי סליחה
ותודה

דלמטית

New member
עונה../images/Emo27.gif

את הראשונה והשנייה דרך כ"א (מותר לעשות פרסומת?
) אח"כ דרך האינטרנט ולבסוף דרך אחות שעובדת במקום שידעה שתמיד קולט עובדים חדשים כי זה מקום בהתפתחות. נקווה שזה יהיה המקום הקבוע לשנה שתיים- שלושים שנה הקרובות

דלמטית

New member
את מעלה נושא נורא טוב לשרשור

ראיתי שבשאלת מקצוע "ספר" שאלת על שני בני זוג באותו מקום עבודה. אני עובדת במחלקה אחת, אחותי באחרת, חבר של אחותי במחלקה אחרת (הא בכלל עבד עם חבר שלי) ועכשיו, אני רוצה שחבר שלי יבוא לפה (הוא לא רוצה כי למרות שהמשרדים במקומות שונים/ מרוחקים זה מפריע לו). בהתחלה היינו לוקחים את העבודה הבייתה ומדברים על זה המון, אבל אח"כ החלטנו שיש זמן לעבוד ויש זמן לבית, ולכולנו טוב :)

../images/Emo6.gif גם אני עבדתי

פעם עם אחותי. באיזה שהוא שלב הבוס שלי ביקש שאפטר אותה סתם ללא סיבה. פשוט חלאה של אדם. היא עבדה מצויין. אני לא אומרת את זה כי היא אחותי אלא כי זה פשוט נכון. בסוף פיטרו אותו

דלמטית

New member
אז זהו שנורא פחדתי מזה

הרשיתי לעצמי לעבור תפקידים וגם הבהרתי לו מלכתחילה שאם לא ייראה לי המקום אחרי שבוע-שניים אין לי מה לחפש פה, וגם לו לא יהיה שום אינטרס בי בעצם. הוא גם יודע שחששתי לבוא כי לא ידעתי איך העבודה שלי תשפיע על מה שאחותי/חבר שלה עושים. וסוכם מההתחלה שאם זה לא יתאים אפילו לו ויחליט לפטר אותי, זה לא ישפיע על שאר המשפוחה :) לגבי אחותך, אין מה לעשות יש כאלו שאוהבים להרגיש "בוסים".

נרשמתי ל-JDate

את העבודה הנוכחית שלי מצאתי דרך מודעות דרושים + היה לי שם חבר (שירד בינתיים לאטלנטה) שרשמתי כממליץ.

למעלה