שאלת היום

Sea Urchin

New member
אה, זה פשוט

יתרונות: הרבה זמן חופשי שמאפשר לי לעסוק בתחביבים, לגלוש באינטרנט, וללמד את עצמי דברים חדשים. חסרונות: צריך לחתום בלשכת התעסוקה, לחיות על דמי אבטלה, ולחפש עבודה חדשה.

../images/Emo26.gif

יתרונות: 1. עצם העובדה שאני עובדת, מרוויחה כסף, ועושה עם עצמי משהו. 2. אנשים נחמדים ואנושיים. חסרונות: 1. מרחק. 2. ציפיה לשכר גבוה יותר.

פשוט מעניינת. העבודה. עבודה לא

שגרתית. כל יום שונה מקודמו בכל התחומים - גם בעבודות הפנימיות וגם בעבודה עם הקהל. חסרונות? הייתי שמחה להרוויח כפול אבל מי לא? וגם פעם גרתי קרוב, שתי דקות הליכה. עברתי דירה והיום זה 1/2 שעה נסיעה באוטו בתנאי שאין פקקים.

יתרונות וחסרונות

יתרונות: 1.עבודה ניידת, לא נמצאים כל היום באותו המקום. 2.שעות משתנות. אני יכול לסיים לעבוד יום אחד ב16:30, ויום אחר ב14:00 3.כשאני ברכב בדרך לגינה הבאה, אני יכול לשמוע רדיו. אני אוהב לשמוע בבוקר את טל ברמן ואביעד קיסוס, ואחר כך אני מעביר לגלי צה"ל 4.שכר+רכב חסרונות: 1.עבודה בתנאי חום מעיקים לפעמים 2.לכלוך 3.העבודה הזו אינה שאיפת חיי, אלא פתרון זמני עד שאבור דירה למרכז.

dudusch

New member
המממ...

יתרונות: עבודה בשעות סבירות (בד"כ). חבר'ה בעבודה (פיונים כמוני) חסרונות: משכורת יחס וחוסר הערכה מהמנהלים אפשרות קידום לא קיימת עניין

למעלה