שאלת היום!

טל של 4

New member
שאלת היום!

לא יכולה להתאפק, חייבת להכיר אותכם יותר טוב, אז שאלת היום: כמה אחים אתם בבית, הפרשי גיל, בכור/סנדביץ/זקונים???

טל של 4

New member
והתשובה שלי:

יש לי אחות ואח הגדולים ממני ב - 8.5 שנים ו-6.5 שנים (בהתאמה). מה שמשאיר אותי בת הזקונים!!

keren1

New member
אצלי זה ככה

הייתי לי אחות גדולה יותר שנפטרה מסרטן הדם (לוקימיה) היא היתה בת 4 ואני הייתי בת 5 חודשים. אחרי בא אחי, קטן ממני בשנתיים אחריו באה אחותי בהפרש של 4 שנים ממני. אז אני הגדולה, לא הבכורה!

דנה ג

New member
אני רואה שהתזמון שלי מושלם

בוקר טוב לך אחותי היקרה, מה שלומך?

keren1

New member
הי דנה (שכחתי להתקשה, אה?!)

זאת הזדמנות נדירה....חברים זאת שוב אחותי! היא עצרה לביקור. מה ניש? אני אתקשר עוד מעט

nonana

New member
ואו סיבכת אותי כהוגן נו טוב אז

אצלנו זו אופרת סבון. טוב לאמא שלי ואבא שלי אנחנו שלוש אחיות אני הקטנה ושתיהן גדולות יותר אחת בארבע וחצי שנים והשניה בשש. לאבא שלי ואישתו יש עוד שתי בנות- אחיותי אחת בת 22 ואחת בת 20. לאמא שלי אני הכי קטנה ולאבא שלי אמצעית

טל של 4

New member
ואו מעולה....

אז את יכולה לספר איך יותר כיף, להיות בת זקונים או ילדת סנדויץ!!!!!!

nonana

New member
לא ממש גדלתי אצל אמא ../images/Emo8.gif

אבל מה שכן אנחנו בנות בלבד וזה נפלא. אני ואחיותי חברות טובות.

יום.

New member
טוב אז ככה...

יש לי אח שגדול ממני בשנתיים אחות שגדולה ממני בשלוש דקות (כן מיכל) ואחות שקטנה ממני בארבע שנים וזהו!

rotrot

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

התשובה היא כדלקמן: יש לי 2 אחיות גדולות - אחת ב 8 שנים ואחת ב 6 שנים. ועוד אחות תאומה שגדולה ב 45 דקות (מלא זמן, הא?)

rotrot

New member
בסדר גמור, אחרי שבוע חולני למדי ../images/Emo10.gif

מה שלומך? והקטנים? מקווה שהכל בסדר!!!!

keren1

New member
הי, נחמד לראות אותך מסתובבת

מה שלום "לחם" אהבתי את הכינוי של בן-זוגך. האם זה מעיד על תחביבים מסוימים?

nonana

New member
הכל טוב- כרגע, אני עדיין משתעלת

אבל זה יעבור. הבת שלי נעה החליטה שהיום יש לה כאבי אוזניים- אמרתי לה לא נורא אתן לך אקמולי ויאללה לגן. הלכה כמו גדולה- עוד יום אחד בבית הייתי נראית כמו סימן שאלה. אז זהו בסה"כ- ואת הכל בסדר העיניינים הסתדרו? כל פעם שאני נכנסת לצ´ט את בורחת
אז היום תיהיי? אני מקווה שאני כן.

rotrot

New member
הקטע עם הצ´אט באמת מוזר!

באמת לא יצא לי להישאר כשאת מגיעה (מעין מזל נאחס) אבל זה לא אישי נגדך... לקרן - הכינוי לחם באמת מקורי (כמו בן זוגי היקר) אשר רצה לקרוא לכלבה שלנו בשם "לחם". כמובן שהטלתי וטו מוחלט וקראו לה בשם המופלא והכה מקורי "שרי"... בכל מקרה - ניפגש היום בערב בצ´אט לפני 21:00 אפילו - מבטיחה!

keren1

New member
אוף..נראה לי שמתן טיפול במחשב

אני לא מצליחה לעשות שום דבר עם המחשב של הבית. מתן שיחק לו איתו והוא יצא לפגרה. דרך אגב אני מכירה כלב שקוראים לו "גורנישט" (כלום באידיש- יש אנשים שלא מבינים אידיש). אז "לחם" נשמע פחות נורא.

nonana

New member
אני יודעת ../images/Emo9.gif

אני פשוט באה צמיד אחרי תשע לא לפני. אשתדל היום להיות לפני.

טל של 4

New member
ככה זה יפה? ../images/Emo10.gif

כשאני לא יכולה לבוא, אז את כן???? אוף, בבקשה תעדכנו מחר מה היה בתקציר.

למעלה