הייתי לי אחות גדולה יותר שנפטרה מסרטן הדם (לוקימיה) היא היתה בת 4 ואני הייתי בת 5 חודשים. אחרי בא אחי, קטן ממני בשנתיים אחריו באה אחותי בהפרש של 4 שנים ממני. אז אני הגדולה, לא הבכורה!
אצלנו זו אופרת סבון. טוב לאמא שלי ואבא שלי אנחנו שלוש אחיות אני הקטנה ושתיהן גדולות יותר אחת בארבע וחצי שנים והשניה בשש. לאבא שלי ואישתו יש עוד שתי בנות- אחיותי אחת בת 22 ואחת בת 20. לאמא שלי אני הכי קטנה ולאבא שלי אמצעית
אבל זה יעבור. הבת שלי נעה החליטה שהיום יש לה כאבי אוזניים- אמרתי לה לא נורא אתן לך אקמולי ויאללה לגן. הלכה כמו גדולה- עוד יום אחד בבית הייתי נראית כמו סימן שאלה. אז זהו בסה"כ- ואת הכל בסדר העיניינים הסתדרו? כל פעם שאני נכנסת לצ´ט את בורחת
באמת לא יצא לי להישאר כשאת מגיעה (מעין מזל נאחס) אבל זה לא אישי נגדך... לקרן - הכינוי לחם באמת מקורי (כמו בן זוגי היקר) אשר רצה לקרוא לכלבה שלנו בשם "לחם". כמובן שהטלתי וטו מוחלט וקראו לה בשם המופלא והכה מקורי "שרי"... בכל מקרה - ניפגש היום בערב בצ´אט לפני 21:00 אפילו - מבטיחה!
אני לא מצליחה לעשות שום דבר עם המחשב של הבית. מתן שיחק לו איתו והוא יצא לפגרה. דרך אגב אני מכירה כלב שקוראים לו "גורנישט" (כלום באידיש- יש אנשים שלא מבינים אידיש). אז "לחם" נשמע פחות נורא.