שאלת היום מה אתם עושים כשאתם רוצים לחנוק את הממונה עליכם. האם אתם חונקים אותו?
ב בנצי מודו 1 New member 30/8/06 #1 שאלת היום מה אתם עושים כשאתם רוצים לחנוק את הממונה עליכם. האם אתם חונקים אותו?
א אור חבצלות New member 31/8/06 #2 שייחנק! מאחלת בכל הלב. אבל לא נוקטת אמצעים. כי למה לגמור את החיים בפנים...
S Sea Urchin New member 31/8/06 #4 במחשבה שניה הם אנשים טובים שדואגים שהחומר האנושי שמגיע לארגון יהיה איכותי. אז סתם בא לי לבוא למקום הראיון, לגשת לפינת הקפה, לנשנש עוגיות כיד המלך, ולחזור הביתה.
במחשבה שניה הם אנשים טובים שדואגים שהחומר האנושי שמגיע לארגון יהיה איכותי. אז סתם בא לי לבוא למקום הראיון, לגשת לפינת הקפה, לנשנש עוגיות כיד המלך, ולחזור הביתה.
פ פשוש30 New member 2/9/06 #5 זה קורה לי כל כך הרבה אני סופרת עד 10 , לוקחת אויר - שותה מים במטבחון - לפעמים הולכת לחדר מדרגות בעבודה ומשוחחת עם חברה טובה ומתבכיינת לה . אבל בסך הכל זה הכל מה לעשות ????
זה קורה לי כל כך הרבה אני סופרת עד 10 , לוקחת אויר - שותה מים במטבחון - לפעמים הולכת לחדר מדרגות בעבודה ומשוחחת עם חברה טובה ומתבכיינת לה . אבל בסך הכל זה הכל מה לעשות ????