שאלת הליכה, חיטוב, ואורח חיים

Keren Roziner

New member
שאלת הליכה, חיטוב, ואורח חיים

אני בגובה של 1.60 על 60 קילו, אני מעוניינת להשיל מעלי לפחות 5 קילו ולא יותר מעשרה. יש לי בטנונה מטרידה וצורת אגס בולטת למדי ...
נסיונותי להתמיד בחדר הכושר ובחוגיו כושלים, מאחר ואני עצמאית ואורח החיים שלי מהיר ועצבני.. שקלנו להצטרף לזוג חברים בהליכה יומית, הם הולכים 7 ק"מ ביום, כל יום. שאלתי היא, האם הליכה זו, ובמידה ואשבץ בה קטעי ריצה מדי פעם, לאורך כל החיים, כשיגרה, תוביל אותי לחיטוב ולמשקל הרצוי בלי אימונים נוספים, וכמובן תשמור עלי בהמשך (וברור שתזונה נכונה מתלווה לעניין, אני כבר אוכלת יופי, פשוט הגנים.. לא מי יודע מה נחמדים
) תודה רבה מראש ...

רואים רחוק

שלום קרן, אני לא יודע כמה ק"ג את צריכה להשיל מגופך, אני מניח שאלה שאיפות אובייקטיביות אבל כדאי לעשות זאת בייעוץ מקצועי עם דיאטנית קלינית. לגבי הפעילות זה נשמע מצוין! הליכה יומית של 7 ק"מ בשילוב קטעי ריצה זה יופי של פעילות, תלוי כמובן מהו הגירוי הפיסיולוגי שזה מייצר עבורך. אני לא יודע מהו הכושר שלך, גילך והרקע באימון. כמובן שזה עונה לצד האירובי אבל לא מהווה פתרון לענין החיזוק והגמישות. על מנת לשפר כוח צריך לעשות אימון משלים ואני מניח שאת מחפשת גם חיזוק וחיטוב של אזורים נוספים בגוף. בהצלחה!

Keren Roziner

New member
תודה ../images/Emo13.gif

יש DVD עם הדרכות לשיעורי פילאטיס ו/או עיצוב.. האם פעמיים בשבוע מול הקלטות האלה יספיק לי בנוסף?

למעלה