שאלת הלילה שלי

הילית*

New member
שאלת הלילה שלי ../images/Emo29.gif

קודם כל נורא כייף כאן... נורא מבעס אותי שאני כמעט לא יכולה להיות כאן במהלך היום בגלל לחץ תמידי בעבודה אבל מיד שאני יכולה אני מקפצת לכאן... אז ככה- השאלה שלי: מהו המאכל מבית אמא שאתם הכי אוהבים או מתגעגעים אליו ?

nikit1

New member
יש הרבה...

אמא שלי היתה בשלנית מעולה אבל המאכל שאני הכי הכי מתגעגעת אליו, שהכי מסמל את הילדות ומזכיר את אמא הוא עוגת התפוחים שלה. בכל יום הולדת היתי מתעוררת לריח קינמון ותפוחים שבקע מהתנור במטבח. לצערי אין לי את המתכון אבל זו היתה עוגת שמרים עם מלית תפוחים וקינמון והיא היתה...פשוט נפלאה!

אתי@

New member
עוגת "עקיצת הדבורה", שהיא גם עוגת

הקרם היחידה שאני אוהבת... וכשהייתי קטנה אמא שלי היתה אופה עוגות שמרים נהדרות. בעניין של אוכל ממש - מביך להודות
אבל אין שום דבר שאמא שלי טובה בו באופן חריג. היא בשלנית מצוינת, אבל אין שום דבר שאני מתגעגעת אליו במיוחד. אני אולי רק מתגעגעת לזה שיש בבית אוכל ולא צריך להכין
כי אמא כבר הכינה

תוכי

New member
האמת שאני לא מתגעגעת לאוכל של

אמא כי אני עושה אוכל בדיוק כמוה ובימי שישי הבית שלי ממש מריח כמו הבית של אמא.

הילית*

New member
איזה כייף !

אני מתה על הבישולים של אמא שלי ובמיוחד המרקים שלה יש מרק דלעת ובטטות שאמא שלי עושה ואנחנו מפזרים מעליו גרעיני חמניה. בפעם הראשונה שבעלולי אכל אצל ההורים שלי בשבת הוא קצת נבהל מזה שאמא שלי מגישה כזה מרק. הוא היה בטוח שזה מזה מגעיל (עד היום הוא מספר את זה) ולמעשה הוא אומר שלאחר והוא ניסה זה המרק הכי טעים בעולם.... חוץ מזה אמא שלי עושה עוגת שמרים מעולה ועוגת גבינה חבל על הזמן אני מתגעגעת גם לזה שתמיד בארוחות היא מכינה מליון סוגים של אוכל למרות שאנחנו לא הרבה אנשים וזה שתמיד יש מלא אוכל בבית (ושאני לא צריכה לבשל...
)

אתי@

New member
נזכרתי למה אני מתגעגעת ../images/Emo70.gif

סיגל2 הזכירה לי... אני מתגעגעת לעוגות היום הולדת שאמא שלי היתה אופה ואבא שלי היה מקשט. הן תמיד היו כל כך יפות, בכל מיני צורות: כלב, דובון, משאית ממתקים, מסלול מרוצים, ועוד המון. בכל יום הולדת כל החברים היו מחכים תמיד לראות את העוגה שאבא שלי היה מקשט לי ולאחיותיי
אבא שלי נורא מוכשר בדברים האלה, והעוגות של אמא שלי תמיד מצוינות. שילוב מנצח

Ronnie*

New member
האמת, אין משהו ספציפי...

אמא שלי לא טיפוס בשלני (היא מכינה אוכל, כן, אבל היא בעיקר אשת קריירה ולא כל כך מומחית בבישולים) וגם אני לא אכלנית גדולה של אוכל מבושל... אני מהאנשים שאוכלים בעיקר חביתות, פיצות, טוסטים... אבל אני אנסה לחשוב על זה, לא יכול להיות שאין שום דבר...

Ronnie*

New member
נזכרתי! עוגיות.

יש סוג של עוגיות שאמא שלי מכינה ושאני מאוד אוהבת...

kisses

New member
אהההה מאכלים מבית אמא

אמא שלי היא בשלנית די טובה והרבה אומרים את זה עליה למרות שאני אף פעם לא כל כך הערכתי את זה כי נו טוב גרתי בבית. אבל היום אני מתגעגעת לכמה דברים: לעוגיות הפריכות שלה, לכרוב עם האטריות שאני מתה עליו, לאפונה המתוקה שהיא עושה ויש עוד המון

נופר30

New member
מבית אבא גם מותר?

מאחר ואת רוב הבישולים בבית אבי היה עושה ואת מרביתם אני מצליחה לשחזר אז אני הכי מתגעגתע ללאנגוש ( הדבר היחיד שלא הצלחתי להכין )

סיגל2

New member
אני אוהבת את עוגת היום הולדת שאמא

שלי מכינה לנו בכל יום הולדת, עוגה פשוטה אך מה זה טעימה.

סיגל2

New member
אני אוהבת את עוגת היום הולדת שאמא

שלי מכינה לנו בכל יום הולדת, עוגה פשוטה אך מה זה טעימה.

כל יום אני אוכלת ארוחת צהריים אצל

אמא, כי מקום העבודה שלי זה ממש בניין ליד, אז ככה שאין לי עדיין הזדמנות להתגעגע....

למעלה