שאלת המוצ"ש שלי

sardukar

New member
שאלת המוצ"ש שלי

לכל אחד (לפחות אני בטוח שלרובכם) פה הייתה בחיים שלו התנסות מטורפת עם מישהו\י. ספרו לי...

ferdinand

New member
אחת מהן:

הקטע של לזיין מישהיא/הוא אנאלית, אף פעם לא ממש משך אותי... עד שלא נסיתי את זה! גם הוא היה יותר "פאסיבי", ובכל זאת, ניפגשנו. אחרי הקטעים האוראליים, (גמרתי פעמיים) לא כ"כ עמד לו, אבל הוא עוד היה מחורמן. (וגם אני) הוא שכב על הגב, הניח את רגליו על כתפי. משחתי את הזין שלי בשמן תינוקות, רק המחשבה לחדור אל גבר, הטריפה אותי. כן, זה שעיר ומגושם, לא כמו הטוסיק העגלגל והענוג של אישה. ה-"כוכב" הזה של פי הטבעת, אין מה להשוות אותו לפרח הנשי... אולי זו היכולת המוחלטת שלי להזדהות עם הרגשות שלו. כשאני נוגע בה, אני נהנה יותר מהמגע. אני נהנה לראות את התגובה שלה, אבל יש בזה מגע חד-צדדי, אני לא יודע מה ואיך היא מרגישה. כל נגיעה, שלי בו, היא כמו נגיעה שלי בעצמי! אני נוגע עם עם הזין שלי מסביב לפי הטבעת שלו, ומרגיש את העונג בפי הטבעת שלי. לאט אני חודר אליו. יודע בדיוק את העוצמה והקצב. צופה מראש כל תגובה שלו. אני מזיין אותו בקצב הולך ומתגבר. החור הצר של פי הטבעת, עושה את שלו! הזין שלו ביד שלי. ככל שתנועות הזיון שלי גוברות, כך התנועות של האצבעות שלי סביב הזין שלו. מעולם לא חויתי את ה-"להיות גוף אחד" בעוצמה כזאת. עכשיו אני מזיין אותו ומאונן לו בטירוף. אי-אפשר להסביר את זה במילים. אני ממש מרגיש את היד שלי על הזין שלו. וכשאני מרגיש את השפריצים החמים על היד, אני מבין גם שבאותו הזמן אני גומר בתוכו. גוף אחד, בשר אחד!!!!

triki

New member
../images/Emo3.gif

אני לרוב לא ממש מתחברת לסקס בין שני גברים... אבל... אבל... יהו בייבי..הצליח לך!! סקסי..סקסי מאוד!

הליויתן

New member
בחיי מתאים לך עם החתימה הזו../images/Emo3.gif

אם היא לא היתה שלך,הייתי מאמץ אותה

triki

New member
למה? ../images/Emo6.gif

אנחנו "השולטות"!!
למה שבאיזה שהוא גילגול תרצי להיות גבר??
הרי כבר הגעת בגילגולים שלך להיות אישה...
את באמת רוצה לחזור אחורה??? עד שהגעת עד אלינו... תשארי!!

sardukar

New member
תמיד את בעייתית

הכוונה שלי היא שבן אדם יספר על חוויה מינית או נסיבות שהובילו אותו למין שהיו ממש לא אורדינאריים.

וואיי יש ליייייייי

עם מישהו שאני מכירה כבר ארבע שנים...והיינו קצת מסוכסכים...ולילה אחד הוא עלה לי באודיגו...וקלטתי שזה הוא (הוא נתן שם בדוי) אז קראתי לו בשמו ולרגע הוא השתתק...ואז רק אחרי שגיליתי לו מי אני הוא התוודה שזה אכן הוא... נפגשנו בשלוש לפנות בוקר אצלו במשרד...הוא פתח אותו במיוחד...זה היה באמת מטורף כי לא דיברנו בינינו איזה שלוש שנים....וישר עברנו לסקס...

../images/Emo35.gif

איתך משום מה עדיין לא הספקתי להסתכסך...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה יהיה נטשה?????? תיכף מביאה את ברכה לעשות פישור

../images/Emo6.gifאיתי קשה להסתכסך...

אבל אני התייחסתי לסיפא של דבריך... יא חתיכת מיקרוקוסמוס של חיי

יו ענית בדיוק איתי....אנחנו לא

מסוכרנים- כמו שאמר גל יותר מוקדם...... אז שווה להסתכסך איתי הא??? בסוף זה נגמר בסקס
והמיקרוקוסקוס הזה מוכר לי מאנשהו...

../images/Emo45.gifמעניין למה? ../images/Emo8.gif

והמיקרוקוסמוס של חיי - מטבע לשון שקנה אותי. אני אוהב שמדברים בשפה גבוהה בכדי להפגין כישורים.... kills me every time

למעלה