שאלת המליון דולר- פאלם או פוקט?

wifi card

New member
לצערי השאלה לא רלוונטית איילת

את יודעת כי סימביאן גם ככה שולטים בשוק ויש להם אחלה מערכת הפעלה כל שכל הויכוח הזה נראה כבר שייך למאה אחרת לי דרך אגב הייה זייר 72 אחלה מכשיר נורא נהנתי ממנו היום הוא שייך לחברה שלי אני עברתי ל e61 של נוקיה שאוכל את כל סוגי הטריאו שקלתי בהחלט לקנות טריאו אבל הגעתי למסקנה שלהוציא כסף מראש על המכשיר זה מיותר ולצערי אף אחת מהחברות לא מביאה אותו לארץ ולי לא בא להוציא מראש 349 $ אם אקנה אותו בחו"ל אני כל כך מרוצה מהנוקייה e61 , יש לא חסרונות , אין לו מצלמה ואין לו מסך מגע אבל היתרונות הם עצומים !!!!!! יש לו ווי פיי מה שלטריאו אין ! יש לו דפדפן מדהים , תוכנת הדואר שלו מדהימה ,אתה מגדיר הכל בשניות מסך מעולה , יומן מעולה, תוכנת וורד ואקסל מעולה המכשיר הוא דור שלישי , מה שהטריאו הוא לא , הוא משדר טלוויזיה בסטרימינג באיכות מעולה ,נגן מעולה והכי טוב שהכל מובנה ואתה לא צריך להבין בזה הכל עובד חלק בשימוש שלנו עם הפאלם כולנו הפכנו למומחים לתוכנות צד שלישי ,אז נכון שגם אני ואחרים נהנים מזה אבל צריך להבין שבסופו של דבר זה שירות גרוע !!! ולכן בתשובה לשאלתך מה עדיף פוקט או פאלם , התשובה היא סימביאן :)

+++

קודם כל, אני חייב לציין שאם מצאת מכשיר שעונה על צרכיך והוא מושלם בשבילך, אשריך. ככה צריך. ללכת לפי הצרכים האישיים ולא לפי מפרטים וביקורות. אין לי ספק שעבורך E61 מתאים יותר מטראו. עבורי, לעומת זאת, ממש לא. אני חייב תוכנות צד ג'. אני רוצה תוכנה שתשמור לי סיסמאות; תוכנה שתחזיק רשימות ודטה-בייסים; תוכנות להתחברות עם Telnet, RDP, VNC, SSH וכו'; תוכנות ניווט שטח ועיר; מחשבונים יעודיים ומשונים ועוד. אבל הכי חשוב זה המבחר. אם אני לא מרוצה מאיך שהממשק הראשי נראה, אני יכול להתקין אחד מתוך הלונצ'רים הקיימים ולשים לו סקין. אם אני לא מרוצה לגמרי מתוכנת הדואר, יש חלופות רבות. כנ"ל לגבי תוכנות ה PIM וכמעט כל תוכנה. כמעט תמיד יש אופציה שתיתן לי את מה שהכי קרוב לאיך שאני רוצה שהמכשיר יעבוד. אלו היתרונות הגדולים בתוכנות צד ג': מבחר התוספות והשדרוגים לתוכנות המובנות וכמות האופציות והאפשרויות לבחור בדיוק את מה שמתאים. מאגר התוכנות של סימביאן הולך וגדל. אני מתאר לעצמי שעוד לא מעט הוא יגיע למימדים שיאפשרו את הבחירה וההתאמה של המכשיר, כמו שנותנות פאלם ו WM. עד אז, מבחינתי לפחות, היעדר תוכנות צד ג' הוא חסרון.

y_g

New member
לפחות בתחום הרפואה הסימביאן ענייה

בפתרונות. מנסיוני מזה כחודשיים עם הNOKIA N73 , מדובר בטלפון מצויין, עם מצלמה מצויינת, אבל זה כל הסיפור. למעט משחקים לא מצאתי שום תוכנה מהותית ומשמעותית וגם אלו שקיימות אינן מתאימות לסימביאן 60 דור 3. אז לפחות אני, שנפרדתי מהטריאו בעצב, מחכה בכליון עיניים לטריאו דור 3 ואהיה הראשון לקנות אותו לכשיתאפשר. יריב

wifi card

New member
בנוגע לתוכנות צד שלישי

ברמת העקרון אתה צודק עדיין איו מבחר כזה גדול אבל ככל שהתחלתי לחקור את הנושא , יש לי את המכשיר כחודש ימים גיליתי שבכל זאת יש הרבה תוכנות וכמו שאמרת זה ילך וישתפר יש המון מפתחים שכתבו לפאלם וכותבים היום גם לסימביאן כמו worldmate לדוגמא שבזה נתקלתי עוד כשהייתי משתמש פאלם בכל מקרה רק לפני כמה ימים גיליתי שיש symbiangear.com אותו אתר של palmgear בגירסת סימביאן ויש עוד הרבה דוגמאות כאלו כמובן ככל שאני חופר יותר כך אני מגלה בנוגע לצרכים שלך אני חייב לציין שהרבה מהדוגמאות שרשמת כצורך קיימות גם היום אבל בגדול אין ספק שכל אחד והעדפות שלו לגבי, עצם העובדה שהכל עובד חלק ואין צורך להיות זקוק כמעט לתוכנת צד שלישי שיש למכשיר גם וויפיי וגם בלוטות והוא גם טלפון דור שלישי זה פשוט נהדר אני מיהרתי ורכשתי אותו לפני שיקרה מה שקרה בארצות הברית שרשות התקשורת האמריקאית אסרה לשווק אותו שם והם בנוקיה הוציאו גירסא מיוחדת לארצות הברית e62 בלי וויפיי , פשוט חוצפה ולשמחתי בארץ בנתיים זה לא כך ערב טוב.

למעלה