לא.האם כל אישה בפנימיותה בנויה להיות אמא?
לא. והכי עצוב הוא שיש נשים שיולדות בגלל הלחץ החברתי/משפחתי שמופעל עליהן, והילד/ה גדל עם אמא לא ראויה.האם כל אישה בפנימיותה בנויה להיות אמא?
רוז פיזם היא לא היחידה שתפקדה באופן גרוע,האם כל אישה בפנימיותה בנויה להיות אמא?
כנראה שאני במיעוט.האם כל אישה בפנימיותה בנויה להיות אמא?
אני דווקא מסכים איתך (למעט חריגות נדירות - בעלות הפרעה נפשית).כנראה שאני במיעוט.
לדעתי בכול נקבה יש אמא.
ולא רק בכול אשה.
ראתי דוגמא טובה אצל הכלבה שלי.
הבת הביאה גור חתול פצוע והכלבה טיפלה בו כאמא
ולא נתנה לטבע לשנות את אימהות שלה.
הרוב המוחלט כן. לחריגות שבהן יש בעיות כאלה ואחרות שמשפיעות גם על התחום הזה.האם כל אישה בפנימיותה בנויה להיות אמא?
לא כל אישה בנויה להיות אמא. אני מעריכה את הנשים שמבחירה מגיעות למסקנה שהן לא מסוגלות להיות אמהות ונמנעות מלהביא ילדים לעולם, לעומת נשים שמביאות ילדים והן לא בנויות לכך מהסיבות שלהן.האם כל אישה בפנימיותה בנויה להיות אמא?
אין לי בעיה עם זה ואני מסכים איתך, אך יש לי בעיה עם נשים שבצעירותן לא רוצות ילדים ונזכרות בגיל מאוחר יותר, הולכות לתרומת זרע ומגדלות ילד לבד בלי הרבה כוח ועם הרבה פחדים שמעבירות לילדים בשל גילם המופלג.לא כל אישה בנויה להיות אמא. אני מעריכה את הנשים שמבחירה מגיעות למסקנה שהן לא מסוגלות להיות אמהות ונמנעות מלהביא ילדים לעולם, לעומת נשים שמביאות ילדים והן לא בנויות לכך מהסיבות שלהן.
לא כל אישה בנויה להיות אמא.האם כל אישה בפנימיותה בנויה להיות אמא?
אפשר גם לדעת לפני, אם בא לך להרים תינוק של חברה ואת מתרגשת מנוכחותו.לא כל אישה בנויה להיות אמא.
העניין הוא לא כל אחת יכולה לדעת את זה לפני, אלא רק אחרי שהיא מביאה את הילד הראשון
אפשר גם לדעת לפני, אם בא לך להרים תינוק של חברה ואת מתרגשת
כתבתי שלא כל אחת יכולה לדעת לפני.. מהמשפט הזה אפשר להסיק שיש כאלה שיכולות ויש כאלה שלא.אפשר גם לדעת לפני, אם בא לך להרים תינוק של חברה ואת מתרגשת מנוכחותו.
מה היא לא עשתה כרצונך?לא ואני נשוי לאחת כזו. היא ממשיכה מסורת משפחתית כי גם אמא שלה היתה ממש גרועה באימהות.
מי אמר שהיא לא עשתה משהו כרצוני?מה היא לא עשתה כרצונך?
מי אמר שהיא לא עשתה משהו כרצוני?אם הי כרצונך לא היית יוצא נגדן.
החשד העיקרי הוא שיקול הדעת המפוקפק בבחירת בני זוג.מה היא לא עשתה כרצונך?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.