Shira שירה
New member
שאלת המרות
היי
אני מכינה עוגה לפסח ע"פ המתכון הבא [מהרשת]:
200 גרם חמאה
300 גרם שוקולד שבור לקוביות או במטבעות
6 ביצים בגודל L בטמפרטורת החדר
3/4 כוס (150 גרם) כוס סוכר
1. נשמע לכם עוגה טעימה או לא משהו משהו?
2. אני רוצה להפחית את כמות הסוכר בעוגה, נניח לחצי כוס. האם אתם חושבים שה ישפיע על המרקם שלה ויהפוך אותה לפחות יציבה [כי הרי אני מורידה חומר מוצק]?
3. רוצה גם להמיר את החמאה בשמן, באילו יחסים הייתם ממליצים להמיר?
המון המון תודה
היי
אני מכינה עוגה לפסח ע"פ המתכון הבא [מהרשת]:
200 גרם חמאה
300 גרם שוקולד שבור לקוביות או במטבעות
6 ביצים בגודל L בטמפרטורת החדר
3/4 כוס (150 גרם) כוס סוכר
1. נשמע לכם עוגה טעימה או לא משהו משהו?
2. אני רוצה להפחית את כמות הסוכר בעוגה, נניח לחצי כוס. האם אתם חושבים שה ישפיע על המרקם שלה ויהפוך אותה לפחות יציבה [כי הרי אני מורידה חומר מוצק]?
3. רוצה גם להמיר את החמאה בשמן, באילו יחסים הייתם ממליצים להמיר?
המון המון תודה
