שאלת המשך מהדף הקודם

שאלת המשך מהדף הקודם

שלום לכן יצרתי קשר עם איקס בעצת הקלפים. לאחר שיחה ארוכה הוא התוודה בפני שגם הוא מרגיש שמשהו התפספס ביננו ואמר שגם הוא מתגעגע. שוחחנו בטלפון מספר פעמים, הוא הבטיח להגיע ונעלם. האם ניתן לבצע פריסה כדי לדעת מהן כוונותיו? תודה ויום טוב

matal girl

New member
את יכולה

לפרוס בשאלה- מה כוונותיו הרומנטיות של X כלפי בשבוע\חודש שנה\(תבחרי את) +קלף סיכום. 5 קלפים+קלף סיכום. תעלי גם פרשנות מסוימת שלך ואשמח לעזור לך. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

פרסתי בטעות 7 קלפים

תודה על עזרתך פרסתי בטעות 7 קלפים וזה מה שיצא בפריסה: מה - 2 גביעים כוונותיו הרומנטיות - 2 חרבות של X - העולם כלפי - 4 גביעים בחודש הקרוב - נער החרבות סיכום - 5 מטבעות וקלף נוסף - מיזוג האם עלי לפרוס שנית? אשמח אם תקראי בעמוד הקודם את הפרשנות שלי ושל צוף ושל צליל. התחושה שלי היא שהוא מתקרב ומתרחק וזה לא מובן לי. תודה ויום טוב

matal girl

New member
תראי היאלי

להערכתי הבחור נמצא במצב של התרוקנות רגשית אין לו מה לתת לך כרגע.הוא יודע שהוא מרכז עולמך ואת מוכנה ובשלה לזוגיות.הוא למעשה חצוי לא בדיוק יודע מה הוא רוצה.נקודת המבט שלך היא ברעיון של שיתוף פעולה איתו של רצון לתת ולקבל והוא פשוט לא מרגיש כמוך.הוא מעדיף להניח לדברים כמו שהם ולא להחליט ולשנות כלום.הוא במצב של קיפאון בכל הקשור לקשר שלכם. בחודש הקרוב יובהרו דברים ביניכם וחשוב שתדעי שההגיון שולט אצלו ולא הרגש מניע אותו.הוא יהיה תכליתי. הקשר להערכתי הולך לקראת סיום. קלף הסיכום מעיד על הפריסה כולה וממליץ לך להתמקד במה שיש ולא במה שאין. תהיי אופטימית ותסתכלי על חצי הכוס המלאה. שחררי אותו ותני לו ללכת. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

האם קראת את הפריסה הקודמת

זה לא מסתדר לי עם הפריסה הקודמת מה-21 בינואר. האם קראת את מה שצוף כתבה לי?

matal girl

New member
היאלי

את שאלת עכשיו ואת הקלפים פתחתי בהתאם לשאלתך וכך פרשתי אותם. זה אסור ולא נכון לבדוק ע"פ פרשנויות קודמות ולעשות מכלול שלם. זה מטעה ולא נכון כל שכן גם לא ראוי. אני מקווה שתשובתי ברורה לך. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

צוף3

New member
הי היאלי ../images/Emo140.gif

חבל לטעמי שפרסת בשנית, מאחר והפריסה האחרונה דנה בשלושת החודשים הבאים, ואינה סותרת את המצב בהווה. אני חושבת שיש מקום לערוך השוואות בין פריסות שנעשות בטווחי הזנן המותרים ולראות כיווני התפתחות, אך לא כשמדובר בפריסה שנעשת לפני מספר ימים בלבד!!! אנא חיזרי וקיראי שוב את הפרשנות משתי הפריסות הקודמות. הן מסבירות בעיני את התנהגות הבחור כיום, ותני קצת זמן, דברים לא קורים ביום אחד.

הייתי שמחה לשמוע את הפרשנות של צוף

מבלי לפגוע כמובן. הדבר הקל ביותר הוא לוותר והשאלה היא אם אני לא מפספסת כאן משהו טוב כי לפי נסיון העבר תמיד ויתרתי. צוף יעצה לי שלא לנהוג כפי שנהגתי בעבר ושבקשר הנוכחי יהיה עלי לחרוק שיניים בהווה כדי להנות מקשר נעים בעתיד ושההתקדמות תהיה איטית. לכן אשמח לשמוע את פרשנותה לפריסה. תודה

למעלה