שאלת המשקל

שיר שיר7

New member
שאלת המשקל

אני מחפשת לקנות משקל דיגיטלי למטבח אני צריכה בבקשה המלצות על משהו טוב ולא יקר...

תודה

משהו טוב עולה בסביבות ה- 100 ש"ח + -

אם עולה יותר מדי, סתם נסחפו עם המחיר, אם עולה פחות בהרבה, לא יודעת, לא הייתי קונה.
אני לא חושבת שיש חברה אחת טובה, כולם טובים, השאלה היא העלות.
לכי לחנות שמתמחה בזה, או חנות שמוכרת ציוד אפיה (לא סתם שטויות) ותבדקי שם עלויות.
ההפעלה צריכה להיות מאוד קלה.
עכשיו הסתכלתי על המשקל שלי כדי לראות את שם הדגם, ואין לי מושג, לא רשום, אני יכולה להגיד לך שיש לי אותו כבר כ- 10 שנים, ואני עדיין מרוצה (לא בטוחה שגם החלפתי את הסוללה, כי אני לא זוכרת שאי פעם פתחתי מאחור, חוץ מאשר להכניס סוללה בהתחלה).
כמובן שצריך לשקול בגרמים.

לא מכירה אותם, שניהם נראים לי בסדר

לפי התמונה. לא הייתי בוחרת משקל עם זה מגיע עם קערה מובנת, יש לי יש את כלי המדידה שלי כדי לשים על גבי המשקל.
ואני לא יודעת כמה זה עולה.
דרך אגב, נזכרתי, קניתי של אלקטרו חנן, והסתכלתי אתמול בזאפ והם מגיעים ל- 100 ש"ח.

CallMeCavanaugh

New member
היה לי פעם את הימני

לא אהבתי אותו. הרגליות שלו נמצאת מתחת למשטח השקילה, כלומר - לא מגיעות עד קצה המשקל, ואז כשלוחצים על כפתורים החלק האחורי מתרומם באוויר אם אין שום דבר מספיק כבד על המשקל באותו זמן.
גם כדאי להיזהר איתו - הוא מצופה בזכוכית. אצלי הוא סיים את חייו כשהחליק לי מהיד מגובה עשרה ס"מ והתנפץ.
אחר כך קניתי משקל שהפלטה שלו עשויה מבמבוק. הוא גם של חברה נחשבת (Escali), אבל הוא יקר אם לא קונים אותו עם קופון (שזה מה שאני עשיתי בזמנו).

למעלה