שאלת הסוף שבוע שלי

הילית*

New member
שאלת הסוף שבוע שלי ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

האם לאחר שאתם מנהלים משק בית משלכם אתם פתאום מעריכים יותר את הוריכם... על איך הם עשו את זה עם ילדים וכו´.... אני מיום ליום יותר מעריכה את היכולת של אמא שלי להרים ארוחות עם מיליון סוגים, עם בית שתמיד נקי ומסודר ללא עזרת עוזרת ועם זה שהיא תמיד עבדה...

shelycat

New member
........

ני עדיין קשורה לסינר של אמא כי אנחנו גרים ביחידת דיור אצל הורי (מה לעשות, חוסכים) אבל תמיד הערכתי את אימי על היכולת להחזיק בית, בעל, 2 ילדים (ועכשיו גם בני הזוג שלהם) גינה שהיא מטפלת בה בעצמה, כלבה, הורים משלה, העסק המשפחתי, ושאר מחויבויות חברתיות ואחרות. אז רק רציתי לאמר כל הכבוד לאמא שלי שהיא הכי נהדרת, וגם חברה טובה שלי על זה שהיא כזאת.

dili

New member
אם יורשה לי קצת טפיחה עצמית על השכם

אני מעריכה את עצמינו! את ההורים הערכתי תמיד בלי קשר לזה שאני נשואה, עם ילד ומנהלת משק בית. אבל היום, כשאנחנו כבר עם ילד, בדרך למעבר לדירה חדשה (הדירה השניה שלנו) אני מסתכלת וחושבת שעשינו את זה! ההורים של בעלי עברו לראשונה דירה לפני כארבע שנים בלבד! ההורים שלי...תקועים עדיין באותה דירה שבה התחילו את חייהם יחד ואנחנו, נשואים 6.5 שנים וכבר עוברים דירה פעם שניה (זו היתה מטרה שהעמדנו לעצמינו, לעבור תוך 5 שנים), יש לנו רכב חדש יחסית ואנחנו מרגישים מאוד טוב עם מה שהגענו אליו בזמן קצר יחסית. מה שאני כן מעריכה בהורים שלנו זה את יכולת ההתמודדות עם גידול ילדים בדירות קטנות מאוד, אנחנו עם ילד אחד הרגשנו שכבר צפוף בדירת 3 חדרים בעוד ההורים שלנו גידלו 4 ילדים בדירה קטנה כזו. או את היכולת להסתדר כל החיים ללא רכב צמוד, או ללא מעלית בבניין, דברים שעבורינו הם מובנים מאליהם. ללא ספק, בקטע הזה אנחנו מה זה מפונקים לעומתם

אתי@

New member
...בטח, ברור...../images/Emo13.gif

מעריכה ומאוד, ולפעמים נזכרת בגעגועים בימים שהייתי שם...

אני תמיד הערכתי את ההורים שלי

והיום אני מעריכה אותם אף יותר. איך תמיד הכל מסודר, יש אוכל מבושל, הלכ כמו שצריך. וגם עכשיו שאמא שלי מזמינה אותנו לארוחות ליל שישי , וגם את אחי עם הילדים שלו, ואפילו אם היא לא תרגיש טוב , יהיה הכל מכל . אמא אני אוהבת אותך
וגם אותך אבא יקר

kisses

New member
אני תמיד הערכתי את ההורים שלי

תמיד ידעתי שזאת עבודה קשה לנהל את הבית וגם לגדל ולטפל בילדים ואני תמיד עזרתי לאמא שלי במה שהיה אפשר, היום היא מתלוננת שהיא מתגעגעת כי אחותי הקטנה ממש לא כמוני.

למעלה