שאלת העוגה

שאלת העוגה

1. האם אפשר להכין את העוגה רק עם שמנת מתוקה אחת ?? האם זה יפגע בטעם או במקרם ??
2. עלה לי רעיון אם אני אשים ביסקוויט קרם גבינה שוקולד מגורר , ביסקוויט קרם גבינה שוקולד מגורר האם זה יהיה בסדר ??

כמה אפשרויות הכנה לשים לב:

ביסקוויטים
קילו גבינה לבנה, מסוננת מנוזלים
2 שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב
200 ג` סוכר (כוס)

לטבילה":
1 כוס חלב
1כפית קפה נמס

ציפוי:
200 ג` שוקולד מריר
200 מ"ל שמנת מתוקה


אופן ההכנה:

1. לערבב גבינה, סוכר, חמאה. להקציף שמנת, אינסטנט, חלב לקרם יציב. להוסיף את הגבינה לקרם הוניל.

2. לטבול את הביסקווטים בחלב, לסדר שכבה בבסיס התבנית, למרוח מחצית מקרם הגבינה על הביסקויטים, לסדר עוד שכבת ביסקוויטים (טבולים בחלב), למרוח את המחצית השניה של הגבינה, להקפיא לשעתיים.

3. שמנת עד סף רתיחה, ליצוק על קוביות השוקולד, לערבב לתערובת אחידה. לצקת על שכבת הגבינה. לקרר 24 שעות.
 

shron17

New member
שמנת-מתוקה אחת, תתאים לחצי מכמות הגבינה ,,,

במתכון יש לך קילו גבינה מסוננת,
היא תצא קצת יבשה ולא קלילה,עם שמנת אחת ,
לעומת 2 מיכלי -שמנת שיוסיפו לה אווריריות.

זו דעתי בכול אופן,
בודאי יהיו עוד המלצות בהמשך.
 
למעלה