שאלת העוגה
אני רוצה להכין עוגת גבינה כזאת:זאת עוגה מ nicky3
המצרכים:
גבינה לבנה 1/2% - 500 ג'.
3 כפות גדושות קמח תופח - 60 ג'
3 חלמונים - 30 ג'
1 כפית תמצית וניל טובה
גרד קליפת לימון לא גדול. לא להגזים.
------------------------
5 חלבונים מביצה מס' 2 - 140 ג'
1 כוס סוכר - 200 ג'
המצרכים לציפוי:
1 שמנת חמוצה 9% - 200 ג' (לדעתי אפשר גם "שלי" 3%)
1 חפיסת אינסטנט פודינג וניל - (הייתי מורידה 1 כפית אבקה. תנסו..)
3/4 כוס חלב 1% - 150 ג'
אופן ההכנה:
* מחממים תנור ל-130 מעלות צלסיוס (אני אפיתי ב-140/150)
* מערבבים את הגבינה, הקמח, תמצית הוניל, גרד קליפת הלימון והחלמונים לתערובת אחידה.
* מקציפים היטב חלבונים עם הסוכר.
* מאחדים את שתי התערובות בתנועות קיפול עדינות.
* שופכים לתבנית משומנת בתרסיס שמן ואופים בתנור כשעה.
עד כאן העוגה.
* את העוגה אפשר לצפות בשמנת החמוצה, אינסטנט פודינג וניל והחלב -
מערבבים הכל ביחד ומורחים על העוגה הפושרת.
לא לשכוח לתת לעוגה להתקרר בתנור לפחות שעה.
אבל אני רוצה לעשות את הציפוי קצת בטעם לימוני
איך אני עושה את זה....??
תודה
אני רוצה להכין עוגת גבינה כזאת:זאת עוגה מ nicky3
המצרכים:
גבינה לבנה 1/2% - 500 ג'.
3 כפות גדושות קמח תופח - 60 ג'
3 חלמונים - 30 ג'
1 כפית תמצית וניל טובה
גרד קליפת לימון לא גדול. לא להגזים.
------------------------
5 חלבונים מביצה מס' 2 - 140 ג'
1 כוס סוכר - 200 ג'
המצרכים לציפוי:
1 שמנת חמוצה 9% - 200 ג' (לדעתי אפשר גם "שלי" 3%)
1 חפיסת אינסטנט פודינג וניל - (הייתי מורידה 1 כפית אבקה. תנסו..)
3/4 כוס חלב 1% - 150 ג'
אופן ההכנה:
* מחממים תנור ל-130 מעלות צלסיוס (אני אפיתי ב-140/150)
* מערבבים את הגבינה, הקמח, תמצית הוניל, גרד קליפת הלימון והחלמונים לתערובת אחידה.
* מקציפים היטב חלבונים עם הסוכר.
* מאחדים את שתי התערובות בתנועות קיפול עדינות.
* שופכים לתבנית משומנת בתרסיס שמן ואופים בתנור כשעה.
עד כאן העוגה.
* את העוגה אפשר לצפות בשמנת החמוצה, אינסטנט פודינג וניל והחלב -
מערבבים הכל ביחד ומורחים על העוגה הפושרת.
לא לשכוח לתת לעוגה להתקרר בתנור לפחות שעה.
אבל אני רוצה לעשות את הציפוי קצת בטעם לימוני
איך אני עושה את זה....??
תודה